Stuga: Vig Lyng

Stuga: Vig Lyng, Nordvästsjälland, Själland, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 11 gästomdömen3.2 av 5.0
Rekommenderas3,3
Stugans inredning och utrustning3,0
Mest populärt för
Familjer/vänner med barn3,3
Familjer/vänner utan barn3,1
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Gert - Kolding  (Venneferie med børn, augusti 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Der er en dejlig sandstrand ikke langt derfra.”
Steen - Kolding  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Dejlig stort butikscentre i Asnæs / Holbæk en dejlig by / Området omkring sommerhuset / Stranden og rørvig havn”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Dejligt sommerhus med god indretning og god beliggenhed”
Finn - Viby Sjælland  (Venneferie med børn, juni 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Godt område ikke langt til strand og indkøb”
Sidsel - Helsinge  (Familieferie med børn, juni 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Der var ikke stik til fjernsynet og wifi var der heller ikke. Forsøgte at komme i kontant med dancenter, men uden held.”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Det havde en god størrelse og stor have”
Jan Sørensen - Rødovre  (Venneferie uden børn, juni 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“.”
Kaj Skov - Langeskov  (Venneferie uden børn, april 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Brugsanvisning på varmeanlæg Det er rigtigt godt når man selv finder ud af det i stedet for de elradiatorer der er spredt løst rundt i huset. Køkkenet mangler meget basalt udstyr. Opvaskemaskinen er vist ikke helt original i kurve m.m. Ikke for rent. Nullermænd accepteres men ikke i de mængder. Der er mange steder hvor der ikke er lys. Havemøblerne trænger til en gennemgang de er på nogen punkter miserable og falder fra hinanden. / Generelt godt brugt. Internet mangler meget i huset, og især når man skrive at man bare skal streame med en Cromecast der som bekendt ikke fungerer uden signal. Det bør beskrives bedre.”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Godt rummeligt hus”
Tommy - København  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Sommerhuset er godt indrettet og ligger tæt på indkøbsmulighederne m.m.”
Ida - allerød  (Familieferie med børn, juni 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“god planløsning, badekar, dejligt område”
Rekommendation till framtida gäster
“odsherred zoo”
Petra - Lübeck  (Urlaub mit größeren Kindern, januari 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Der Supermarkt ist in direkter Nähe und hat (wie viele Dänemark-Liebhaber wissen) jeden Tag geöffnet. Man bekommt immer frische Brötchen, frisches Brot und frischen Kuchen :-) / Kopenhagen lohnt sich auf jeden Fall (ca. 1 Std. Fahrzeit) Wir waren im Einkaufszentrum Fisketorvet. 58.000 qm shopping... (Tiefgarage im Center)”

Stugans faciliteter

6
3
110m²
ja
nej
1,0 km
 
2 badrum
 
Diskmaskin
 
Byggår 2006
 
400 m till restaurang
 
400 m till affär
 
1,0 km till kust

Topp-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Odden og Fiskeri- og Lystbådshavn
 • Røgeriet Sjællandsoddet
 • Mols-linien
 • Odsherred Museum
 • Hempels Glasmuseum
 • Rørvig
 • Orø
 • Pottegården
 • Korevlerne
 • Stuga nr. 95506
  Stugkategori: ★★★★
  Hav/insjö 1,0 kmGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Nordvestsjælland

  Västsjälland utgör en grön bit av Danmarks stösrsta ö, Själland. Landskapet är fullt av kontraster – från Odsherreds backiga landskap och Sejerø Bugts undrbara stränder uppe i norr över platta Lammefjord och Åmosen med den bördiga jorden, de stora Sorø-skogarna till Stora Bältskustens stränder.

  Det finns många, gamla trevliga köpstäder och hamnstäder på Västsjälland, till detta kan man lägga en massa fina och trevliga små landsortsbyar.

  Västsjälland har en lång kustlinje. Vid Stora Bält finns det många fina och barnvänliga stränder med grunt vatten och i Sejerø Bugt samt längs Kattegatt hittar ni några av Själlands bästa stränder med fin vit sand och klitter. Vid Isefjord är det växelvis strandängar och växelvis fina stränder med grunt vatten. Så oavsett vindriktning kan ni alltid hitta en strand i lä.

  Odsherred ligger med hav och vatten på tre sidor. Därför har området ett väldigt speciellt ljus och i klart väder är utsikten underbar så långt ögat kan nå - t.ex. från Sjællands Odde ut över Sejerø Bugt och från Klintebjerg ut över Kattegatt. Det böljande landskapet bjuder också på en massa gravhögar och forntidsminnen.

  Vid Havnsø längst ned mot Nekselø Bugt ligger Vesterlyng, som är Själlands största hedområde. Vesterlyng är ett reservat, men ni kan bada från den fina stranden och färdas fritt överallt. Ni har också fin tillgång till vackra och kuperade Røsnæs norr om Kalundborg. En vandringsstig för er nästan hela vägen ut till fyren. Spetsen av Røsnæs är Själlands västligaste punkt med fler solskenstimmar än de flesta andra platser i Danmark.

  Naturreservatet Hov Vig ligger öster om Nykøbing S. En cykel- och vandringsstig leder genom den vackra våtmarken som har ett rikt fågelliv, som du bl.a. kan studera från fågeltorn.

  Söder om Sorø ligger vackra Tystrup-Bavelse Sjöar i ett fint, kuperat herrgårdslandskap med stora marker och skogar och genom allt löper Själlands största å - Suså. Ni får fantastiska vyer över både sjö och ån, som är mycket populär bland både sportfiskare och kanotister. Sedan 2003 kan man med tur även få se Havsörnsungar då örnarna har börjat häcka här.

  Om Sjælland

  Hyr en stuga på Själland - och njut av en äventyrsfylld semester på Danmarks största ö

  DanCenter har över 400 stugor till uthyrning på Själland. Du finner ett stort urval av stugor på Nordsjälland, som är en av de mest eftertraktade semesterorterna på Själland. Välj ett ankomstdatum och kolla vad som finns ledigt då du vill resa.

  Själland som är Danmarks största ö erbjuder något för alla. Förutom Köpenhamn, Danmarks huvudstad,
  har Själland ett otroligt vackert landskap som växlar mellan stora skogar, ett kuperat landskap och underbara badstränder. Dessutom har ön
  många mysiga handelsstäder med historiska byggnader, ett stort antal slott, herrgårdar och borgar som är värda ett
  besök.

  • I Odsherred på nordvästra Själland är naturen varierande. I väst hittar du
  kullar mot Samsö Bält, fantastiska sandstränder med stora sanddyner norr ut mot Hesselöbukten och ett frodigt fjordlandskap i öster mot Isefjord. Här
  hittar du dessutom Själlands största hedområde vid Havnsö längst ned vid Nekselø Bugt. Sök under stugor i Roervig, Roenaes och Veddinge bakker, som är några av de välkända semesterområdena. Vi på DanCenter finns här för att hjälpa er att hitta den perfekta stugan för er semester.

  • På nordöstra Själland ligger Danmarks huvudstad, Köpenhamn. Den här staden har fler sevärdheter och attraktioner än vad du kan hinna med på en semester! Både norr och söder om Köpenhamn finns det stora stugområden i närheten av fina badstränder, bland annat Gilleleje och Raageleje i norr. På så vis kan du kombinera din stugsemester med ett storstadsbesök i Köpenhamn. I nordost kan kan du också utforska de många slott och fästningar som byggts genom åren av danska kungar. Bland annat Kronoborg Slott i Helsingör, mest
  känt för Shakespears Hamlet.

  • På sydvästra Själland finns det många charmiga städer att upptäcka som till exempel Slagelse och Skælskør. I Skælskør kan du
  ta en härlig båttur på fjorden och i stadens centrum kan du uppleva en riktigt pittoresk gammal stadsmiljö med timrade hus och kullerstensbelagda innergårdar och gator. I Slagelse kan du shoppas längs trevliga gågator och i gallerior. På sydvästra Själland ligger det också många historiska slott, fästningar och herrgårdar som är värda ett besök.

  Bra stränder längs kusten

  Runt hela Själland finns det fina stränder. De mest kända ligger ut mot Kattegatt, bland annat vid Hornbæk, Gilleleje och Liseleje. På väst- och östkusten, där vattnet är lugnare, finns det underbara stränder inne i vikarna. Bland annat vid Kögebukten och Faxebukten på östkusten och vid Sejerø Bugt och Musholm Bugt på västkusten.

  Hyr stuga på Själland

  DanCenter har mer än 60 års erfarenhet av att hyra ut stugor. På denna sida hittar du mer DanCenter har över 400 stugor till uthyrning Själland - oavsett om du letar efter en klassisk stuga, en lyxstuga eller en stuga med havsutsikt, så kommer du att hitta något genom DanCenter som passar dig.

  Spendera din semester på en av Danlands semesteranläggningar på Själland

  Du kan också besöka en av Danlands semesteranläggningar på Själland i Karrebaeksminde eller Gilleleje. Varför inte prova något lite annorlunda och boka en vistelse på en av Danlands semesteranläggningar. Här har du tillgång till ett antal delade faciliteter som du normalt inte har när du hyr en stuga.