Om DanCenter

DanCenter A/S är en av de största förmedlarna av semesterbostäder i Danmark.

Att vara semesterhusförmedlare innebär att vi förmedlar kontakten mellan ägaren av en bostad och gästerna som söker boende för en begränsad period. Vi äger alltså inte själva fastigheterna. Vi som experter på semesterhusförmedling bygger eller köper inte egendomar, utan vi förmedlar de hus som uppnår den standard som krävs av oss och våra gäster. Vi står ibland som rådgivare vid nybyggnation samt renovering, men fastigheterna ägs av enskilda ägare.

Vi har idag avtal med tusentals semesterhusägare

Sammantaget har vi nu cirka 10.000 semesterbostäder som vi förmedlar. För att kunna upprätthålla de starka kvalitetskrav som vi ställer så kräver detta att vi hela tiden tillhör den yppersta eliten i branschen. Vi utvecklar kontinuerligt företaget och personalen så att vi hela tiden går i spetsen för för att tillgodose både ägaren av fastigheten och dess gäster. Vi är i dagsläget ca. 60 personer som jobbar centralt och dessutom finns ytterligare ca. 100 personer som jobbar lokalt runt omkring i vårt verksamhetsområde.

För oss är det viktigt att vi håller den högsta kvalitén i alla led.

Vi genomför därför kontinuerligt ett utbildningsprogram för våra medarbetare, så att vi hela tiden är bäst på de punkter som är viktiga för våra kunder. Vi vet dessutom vilka behov våra kunder har eftersom vi är intresserade och öppna för krav, önskemål och idéer. Genom en öppen dialog uppnår vi ömseseidig förståelse och detta kallar vi "Partnerskap".

Hög kvalité ger sköna upplevelser

och det är viktigt för oss människor. I en vardag som ställer allt högre krav på oss som individer så förstår vi hur starkt individen och familjen värdesätter sin semester. Samtidigt förstår vi också hur viktig fastigheten är för den som äger densamma. En god upplevelse och ett gott partnerskap är det som ligger till grunden för en avkopplande semester och en trygg uthyrning.

Vi hoppas att du låter dig inspireras av vår hemsida och vi hoppas att vi kommer att få möta dig i framtiden som gäst i ett av de hus som vi förmedlar eller som uthyrare av din fastighet.