Hyr en stuga i Tyskland

Hyr en stuga i Tyskland

 
Sök ort: Tyskland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 204 resultat.
Sök på kartan
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Garanti för
Trygg och enkel bokning

Tyskland är svenskarnas nya semesterfavorit

Tyskland har blivit ett populärt resmål, även när det gäller att hyra stuga. Områdena i Nordtyskland vid Östersjön är lik de mer kända kusterna i Danmark, med stora vita sandstränder och fint badvatten.

Om du söker semester i Nordtyskland kan du till och med kombinera din stugsemester med ett besök i Hamburg, som är Tysklands näst största stad. Hamburg erbjuder en mängd upplevelser för hela familjen. Uppe i norra Tyskland kan du även passa på att besöka historiska Lübeck, som även är känd för sin stora julmarknad.

Läs mer om Tyskland.

Stugområden Tyskland

Gå barfota på havsbottnen, kisa mot solen från den varma stranden, hoppa ut i vågorna, vänta på att fiskarna kommer tillbaka med dagens fångst, samtidigt som havet vänder tillbaka – så kan du få det om du följer tidvattnets rytm i Schleswig-Holstein där du snabbt glömmer vardagsbestyr och stress. Nord- och Östersjöns kuster kantas av vackra fyrtorn, stolta segelfartyg och gröna åmynningar, över allt vilar maritim historia och nutid. Sju öar, historiska städer och idylliska byar lockar gäster med höga förväntningar på avslappning och upplevelser. Området erbjuder vattensport, golf och cykelturer för aktiva gäster. Oavsett var ni äter kan ni alltid få tag i färsk fisk liksom lokala specialiteter. Särskilt barnfamiljer hittar massor av upplevelser och speciella erbjudanden. Schleswig-Holstein garanterar spännande semesterdagar med sport, lek och avkoppling.