Kontakt
Sök

Norge - stuguthyrning i alla prisklasser

Om Norge

Har du ännu inte upplevt Västlandets fjorder, Nord-Norges fjäll, sommarens midnattssol eller polarvinterns nordliga ljus, så gör det nu. Låt dig även charmas av Östlandet bygder, Sörlandets vita kuststäder, fruktblomningen i Hardanger eller städernas kultur- och folkliv. Det varierande norska landskapet har otroliga möjligheter för upplevelser, aktiviteter och rekreation.

Vintern erbjuder varierande och spännande skidåkning för både stora och små, proffs och nybörjare. Även de historiska sevärdheterna och kulturella begivenheterna, som länge stått i skuggan av naturupplevelserna, har nu kommit att bli resmål för stora grupper av gästerna till Norge.

Norge har så mycket att erbjuda som semesterland, året om, så det enda du skulle vilja ändra på är att du kommer att önska att du hade mer tid för at hinna uppleva allt!

Buskerud Hedmark Oppland Östra Norge/Oslofjorden Møre & Romsdal Sogn och Fjordane Norra Fjord-Norge Hordaland Rogaland Södra Fjord-Norge Nordland - Lofoten Troms Nordland Norra-Norge Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Mitt-Norge Telemark Aust-Agder Vest-Agder Sörlandet