Hyr en stuga i Norge

Hyr en stuga i Norge

 
Sök ort: Norge
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 556 resultat.
Sök på kartan
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Garanti för
Trygg och enkel bokning

Upplev allt från fiskestugor till de vackraste naturfenomen

Otrolig natur, hisnande vyer och massor av frisk luft. Undrar du vart du ska tillbringa din nästa semester, kommer Norge att ge oförglömliga semesterupplevelser. DanCenters sortiment av norska stugor ger dig ett brett utbud av frestande stugor. Du hittar allt från små, mysiga stugor i mitten av oförstörd natur till större sommarhus med pool, bubbelpool och bastu.

Kom ihåg att hos DanCenter hittar du stugor som är speciellt utformade för fisketurer, med båtar, fiskrensbord och stor frys för din fångst - välj "fiskehus" i filtret ovan.

Stugor och sommarhus i alla storlekar - och för alla ändamål

Oavsett om ni bara är några få personer, en stor familj eller alla vänner som vill resa på semester tillsammans kommer du enkelt att hitta en stuga som passar just dina önskemål. Alla med den fantastiska norska naturen just utanför ytterdörren. Kanske är du en av de lyckliga som även får uppleva det speciella fenomenet "Norrskenet" i Norges nordligaste delar.

Läs mer om Norge.

Har du ännu inte upplevt Västlandets fjorder, Nord-Norges fjäll, sommarens midnattssol eller polarvinterns nordliga ljus, så gör det nu. Låt dig även charmas av Östlandet bygder, Sörlandets vita kuststäder, fruktblomningen i Hardanger eller städernas kultur- och folkliv. Det varierande norska landskapet har otroliga möjligheter för upplevelser, aktiviteter och rekreation.

Vintern erbjuder varierande och spännande skidåkning för både stora och små, proffs och nybörjare. Även de historiska sevärdheterna och kulturella begivenheterna, som länge stått i skuggan av naturupplevelserna, har nu kommit att bli resmål för stora grupper av gästerna till Norge.

Norge har så mycket att erbjuda som semesterland, året om, så det enda du skulle vilja ändra på är att du kommer att önska att du hade mer tid för at hinna uppleva allt!