Stuga: Ærø/Ærøskøbing

Stuga: Ærø/Ærøskøbing, Sydfynska Öarna, Fyn, Langeland och Ærø, Danmark

Stugans faciliteter

10
4
170m²
ja
nej
Inkl.
1,6 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 och TV2
 
1 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1903, renoverat 2019
 
250 m till restaurang
 
100 m till affär
 
1,6 km till kust

Topp-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Stuga nr. 04264
  Stugkategori: ★★★★

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Ærø/Ærøskøbing

  Stugsemester på Ärö

  Ærø har en vacker plats i Södra Fyns skärgård. För att komma till denna vackra ö måste du resa med Ærøfärjan antingen från Fynshav, Faaborg eller Svendborg. Resan tar 60 - 75 minuter beroende på destination, Søby eller Ærøskøbing. Här på ön kan du helt och fullt komma ned i varv - det finns ingen stress på denna lilla ö, som gör sig helt perfekt för en tyst och avkopplande semester. Oavsett vart du befinner på ön, du kommer alltid att se havet - och några av vägarna har även utsikt över både södra Fyns skärgård och Östersjön. Närheten till havet betyder även att du lätt kan ta ett dopp eller en simtur i det klara vattnet.

  Ön har drygt 6000 invånare och är en 88 km2 stor morän-ö. Ærø är bortsett havet omgiven av Fyn, Langeland, Slesvig-Holsten och Als. Ærøs landsida varierar från stora fält till små, mysiga byar. De små byarna har allt vackert bevarat från korsvirkeshus, kullerstensgator och många vackra stockrosor.

  Glöm inte att besöka den gamla maritima byn Marstal där museet visar delar av öns sjöfart och sjöhistoria.

  På Ærø finns matställen av alla de slag - särskilt under sommarsäsongen då många restauranger står redo att bjuda bra lokala produkter. Många av Ærøs restauranger serverar nyfångad fisk - perfekt för lunch i ditt sommarhus. På väg tillbaka från en dag full av erfarenheter kan du stanna till vid vägkanten och köpa honung, jordgubbar eller körsbär.

  Drömmer du om en semester på Ærø behöver du bara planera din resa dit, boka ett sommarhus och det blir en perfekt lösning för en underbar semester.

  Även om Ærø är för de som söker en tyst och avkopplande semester, finns det ändå massor av saker att göra, på Ärö du har aldrig långt till något.

  • Ærø Golfklubb - Den vackra guldbanan har ett unikt läge omgiven av vatten och med fantastisk utsikt.

  • Rise Bryggeri - Ta en rundtur med ölprovning på det historiska Rise Bryggeri. Bryggeriet är från slutet 18-talet, här kan du få höra historierna om byggnaderna, den dagliga driften och ölproduktionen.

  • Det Gamle Værft (det gamla varvet) - Här kan du uppleva dansk sjöfarts hantverkstraditioner. Varvet har smedja, kopparverkstad och riggloft - och alla kan delta i arbete. Se skeppet "S/S Svendborgsund" från 1906 som renoveras med hjälp av den gamla byggnadens tekniker från den tidsperioden.

  • Konst och hantverk - Ærø har också olika shopping och konstnärer. Besök Drud Design; en verkstad och ett galleri, Glasseriet och Glasriket; glaskonst eller din Design-Nordic; Handgjorda unika smycken.

  • Marstal Sjöfartsmuseum - Ett stort museum över öns sjöhistoria i Marstal med ca 2000 olika skeppsmodeller, 130 flaskskepp och flera hundra skeppsporträtt i fyra stora byggnader.

  Om du bokar ett sommarhus eller stuga hos DanCenter ger vi dig rabatter till många av Danmarks populäraste attraktioner. [Här kan du se dessa attraktioner med rabatt] (/ attraktioner.html) .

  Stugor på Ærø

  På DanCenter stuguthyrning har vi över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, när du planerar din semester med oss ​​kan du vara säker på att allt är i ordning. På denna sidan hittar du ca. 15 stugor på Ærø - hos DanCenter hittar du alltid något till varje smak.

  .

  Om Sydfynske Øhav

  Runt Langeland och Fyn ligger hundatals små öar, det så kallade ”Sydfynske Øhavet”. En hel värld av små samhällen och en ljuvlig idyll. Här finns plats för både avkoppling och upplevelse. Överallt ser man små vassklädda tak på husen och det känns som tiden stått stilla under en lång tid. Dessa gröna och inbjudande små öar är idealiska att uppleva från cykelsadeln. Många kommer hit med egen båt, men det finns färjelinjer mellan de flesta av öarna. Ærø, Lyø, Avernakø eller Drejø – överallt finns trevliga små hamnar med avslappnad atmosfär.

  Besöker du det Sydfynska Öhavet, kan du ge dig iväg på ”Øhavsstien”, som är en av Danmarks längsta vandringsturer. Denna otroligt vackra vandringsstig tar dig runt väldigt vackra naturområden, små landsbyar, samhällen och imponerande herrgårdar.

  Ærø Du kommer ön närmast från en cykelsadel. Det är ca. 25 km från den ena änden av ön till den andra och under din resa kommer du att passera trevliga små byar och du kommer upp på kullar med en fantastisk utsikt ut över havet. Upplev flaskskeppen hos ”Flaske Peter” och titta närmare på Marstals Sjöfartsmuseum. Gå en tur längs de små gatorna i Ærøskøbing och glöm inte att ta en tur längs stranden för att titta på de kulörta badstugorna. Från fyrtornet i Søby har du utsikt över hela ön och i bra väder kan du se ända bort till Als på Jylland.

  Langeland Denna natursköna ö har massor av sandstränder, väldigt bra fiske och mäktiga ”Kung Humbles Grav”, en ovanlig fyndplats från stenåldern. Besök också någon av alla gårdsbutiker i området och titta även på de vilda hästarna i Bagenkop.