Kontakt
Sök

Limfjorden den natursköna fjorden i norra Danmark

Limfjorden den natursköna fjorden i norra Danmark

 
Sök ort: Limfjorden
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 270 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Limfjorden den natursköna fjorden i norra Danmark

Boka din bästa stuga vid den natursköna Limfjorden

Här hittar du allt från stora och orörda skogar till de underbaraste sandstränder.
Läs mer om Limfjorden
Våra stugor i Limfjorden får 4.1 av 5.0, från 2414 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Limfjorden

  Stugnr: 03626Trend10 personer,  125 m²Husdjur tillåtet.100 m till sjö/hav:.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Limfjorden med den skønneste panoramaudsigt mod fjorden og det naturskønne område fra både hus og grund. Huset er moderne møbleret, og i alle rum med klinker er der gulvvarme. Huset opvarmes med luft-til-luft ...Stugnr: 06420Helligsø Drag6 personer,  66 m²Husdjur tillåtet.300 m till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på en stor naturgrund kun ca. 300 meter fra Limfjorden. Huset er indrettet med kombineret stue og køkken med tv og brændeovn. Køkkenet er kombineret med stuen og har bl.a. keramisk komfur og separat dybfryser. Huset er indrettet ...Stugnr: 88339Hvalpsund8 personer,  90 m²Husdjur tillåtet.150 m till sjö/hav:.Sommerhus med spabad på 1350 m² naturgrund med græsplæne ca. 150 m fra vandet. Kombineret opholdsstue og køkken med brændeovn og direkte udgang til terrassen og haven. 4 værelser og 2 badeværelser, det ene med vaskemaskine og det andet med spabad. ...Stugnr: 06404Ejsingholm7 personer,  85 m²Husdjur tillåtet.100 m till sjö/hav:.Sommerhus beliggende i 1. række med en flot udsigt til Limfjorden. Fra såvel huset som fra terrassen er der flot udsigt til vandet. Huset er indrettet med kombineret stue og køkken. Der er tv med internationale kanaler, radio og en brændeovn ...Stugnr: 68065Ejsingholm20 personer,  285 m²Husdjur inte tillåtet.300 m till sjö/hav:.Højtbeliggende pool/aktivitetshus på 8000 m² stor naturgrund i rolige og smukke omgivelser med udsigt til Limfjorden. I den 36 m² store poolafdeling er der en 18 m² stor swimmingpool. Når I svømmer i poolen, er der udsigt over Limfjorden. Der ...Stugnr: 40471Amtoft6 personer,  116 m²Husdjur inte tillåtet.450 m till sjö/hav:.Praktisk sommerhus beliggende på 2000 m² stor naturgrund omkranset af høje træer på stor græsplæne med fodboldmål, balancebom, gynge og sandkasse. Huset har tre soverum, to med dobbeltsenge og et med to køjer. I stuen er der tv med danske og ...

  På en tur längs med, eller på Limfjorden får man ett sort urval av natur- och kulturattraktioner. Det är möjligtvis svårt att hinna med att besöka alla de attraktioner om är värda ett besök, så vi har här valt ut ett antal åt dig.

  Vejlerne, Nordeuropas största fågelreservat, är ett ca. 6.000 hk stort, lågliggande område med ängar, bambuskogar och bräckvattensjöar. Vejlerne uppstod efter ett misslyckat dräneringsprojekt. Nu är området ett fredat paradis för fåglar och fågelskådare.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knappt 4 km från centrala Thisted. Plantasjen är en liten botanisk pärla med ca. 150 olika trä och buskarter från hela världen.

  I Eshøj har ni goda möjligheter för frisk luft och motion. Terrängen är kuperad med en höjdskillnad på 25 m från Limfjorden till plantasjens högsta punkt.

  Du kan jogga, men du kan också gå i ett tempo som ger dig tid till att se, höra, dofta och märka naturens puls och rytm - samt tid för att undersöka den spännande natur som ligger öppen för dig.

  Skyum Bjerge Det kuperade backlandskapet utgör en del av Limfjordskusten ned mot Vildsund. Här finns klyftor och dalar skapta av smältvatten från den senaste istiden. Det finns 17 gravhögar bevarade i området. Sex av dem ligger ligger vackert på sluttningen av en backe. Området är fridlyst och i ett besök att bevara ljungheden har man planterat in Gotländska får i området.

  Lundehøj I Ullerup, lite norr om Heltborg, finns den 6000 år gamla stenstugan Lundehøj som är öppen för gäster.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år efter etableringen av den första köpmannaföreningen i Doverodde, är Doverodde Købmandsgård ett av Limfjordens bäst bevarade handelshus från den perioden. Kjøpmannsgården är i dag ett upplevelsecenter med fokus på Thy och Limfjorden. I den gamla kornsilon är det utställningar av geologiska förekomster samt djur i området.

  I det gamla packhuset hittar man ett spännande aktivitetsrum, där man kan undersöka de fiskar och andra sjödjur som man kanse lyckats eller lyckas fånga i fjorden. Här hittar man desutom utställningar som berättar om köpmannsgårdens utveckling genom tiderna. Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denna gamla kyrkogård är Danmarks största med i allt 49 gravhögar.

  Lunaria och Danas Hage Konstsamlingen som är den enda av sitt slag, visar skiftande utställningar av lövkonstnären Susanne Tvermoes poetiska bildvärld - ett livsverk av löv och blomsterblad. Från museet är det utsikt över "vikingarnas" Limfjord. Det finns även en minnesrum över de stora Limfjordsdiktarna, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kyrka Vestervig Kyrka är Nordens största landsortskyrka och inne i den finns en av Danmarks finaste orglar med 52 stämmor, som kan upplevas under en av kyrkokonserterna. Till kyrkan är det knutet en sägen om Liden Kirsten och Prins Buris, en olycklig kärlekshistoria. Liden Kirsten, som var halvsyster till Valdemar den Store, hade ett kärleksförhållande till Prins Buris, bror till Drottning Sofie. Då Valdemar uppdagade förhållandet, lät han Liden Kirsten dansa sig till döds. Hon blev begravd på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev vid sin död begraven i samma grav som Liden Kirsten.