Kontakt
Sök
Stuga i Lökken - se de 3 roligaste upplevelserna i Lökken

Stuga i Lökken

Boka din stuga i Lökken och prova 3 av de roligaste sakerna i området. Nordsjö Oceanarium - Nordeuropas största akvarium där du möter alla världens djur. Prova de vildaste åken på Fårup Sommarland. Eller lär dig och resten av familjen att surfa med North Shore Surf. Behöver du lugn och ro på din semester och få njuta av tystnaden, kan du slå dig ned i de vita härliga sanddynerna som skyddar dig från vinden och bara lyssna på vågornas brus.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Lökken:

Läs mer om Løkken

Topp-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Nordsjö Oceanarium
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • Skagen Museum
 • Voergaard slot
 • Fun Park Hirtshals
 • Børglum Kloster
 • Skagen och Egnsmuseum
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Løkken

  Stugnr: 16928Løkken8 personer,  94 m²Husdjur inte tillåtet.400 m till sjö/hav:.Godt indrettet sommerhus. Huset er møbleret i stilren, dansk design og med sikker smag. Huset er højisoleret, hvilket giver et begrænset energiforbrug. Arkitekturen er optimal for et sommerhus og har bl.a. en stor stue åben til køkkenet og med ...Stugnr: 69339Løkken5 personer,  77 m²Husdjur inte tillåtet.100 m till sjö/hav:.Lyst og velholdt sommerhus med en enestående beliggenhed på en fredet klitgrund, der grænser direkte op til stranden. Fra husets terrasse træder I direkte ud på strandstien og i løbet af fem minutter står I så ved strand og hav. Fra et højt ...Stugnr: 37421Løkken4 personer,  60 m²Husdjur tillåtet.150 m till sjö/hav:.Personligt indrettet sommerhus højt beliggende i det attraktive Løkken Syd på en stærkt kuperet klitgrund i anden klitrække. Det tager cirka to minutter at gå til stranden ad sti nr. tre. Huset er med tag fra 2012 og indrettet med stue, køkken, ...Stugnr: 39362Løkken8 personer,  157 m²Husdjur tillåtet.900 m till sjö/hav:.I det eftertragtede Løkken, tæt på både strand og by, ligger dette sommerhus med spabad og sauna fra foråret 2011. Et hus for miljøbevidste familier, da det er forsynet med energibesparende foranstaltninger som jordvarme og ekstra isolering, ...Stugnr: 35926Løkken4+2 personer,  74 m²Husdjur inte tillåtet.300 m till sjö/hav:.Dejlige ferieboliger i høj kvalitet kun 750 meter fra fantastisk badestrand. Tæt på Løkken by og Golfbane.Stugnr: 35647Løkken8 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.600 m till sjö/hav:.Med en pragtfuld udsigt over naturområdet mod vest ligger dette 2-plans sommerhus med spabad i den sydlige udkant af Løkken. Huset er meget rummeligt og indrettet i moderne dansk stil med store vinduespartier på begge etager, hvilket sikrer ...

  Se alla stugor i området.

  Stugsemester i Løkken

  Løkken är ett själklart resmål för både barn och vuxna på deras stugsemester. Løkken är idag en populär turist och semester stad mot tidigare enbart en gammal fiskeby. Løkken erbjuder många utflyktsmål, en underbar strand och ett attraktivt nattliv.

  Løkken Strand är helt unik - inte bara på grund av sin unika vita, finkorniga sand och det rena badvattnet utan även för staden och bunkrarna från andra världskriget på den 19 km långa sandstrand. Under sommarmånaderna står alla de vita badhusen på stranden och är en vacker syn. Enligt reglerna får de inte har en annan färg än vit och därför kallas Løkken naturligtvis för den vita staden. Stranden är också rik på möjlighet till många aktiviteter för hela familjen. Du kan tillbringa tid med bollspel, drakflygning på Løkken Strand, plaska runt i vattnet eller njuta en avkopplande dag i solens strålar.

  I Løkken ligger Løkken fiskepark som har öppet åretrunt. Fiskeparken är ca. 5-6 hektar stor och är ett enastående naturområde. I de två stora sjöarna, med fin sandbotten omgärdade skog, kan man fånga både regnbåge och öring på vikter mellan 1 och 10 kg.

  Løkken erbjuder en mängd bra restauranger och i stans centrum ligger Løkken Bryghus. Här brygger de öl efter den Gamla traditionen, ett besök här är en mycket speciell upplevelse, vare sig du är ölentusiast eller inte.

  För barnen är ett besök på Bolcheriet i Løkken ett måste. Här får man se och lära sig göra godis för hand på ett gammalt, traditionellt sätt. Efteråt kan du köpa ditt eget fredagsgodis, att äta eller ta med hem till minne av din stugsemester.

  Upplevelser i och omkring Løkken – detta händer där

  Går semestern till Løkken finns det massor av saker att göra för hela familjen, på korta avstånd. Här är ett axplock av attraktioner i närheten av Løkken.