Stuga: Vig Lyng

Stuga: Vig Lyng, Nordvästsjälland, Själland, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 15 gästomdömen4.5 av 5.0
Rekommenderas4,7
Stugans inredning och utrustning4,8
Mest populärt för
Familjer/vänner med barn4,7
Familjer/vänner utan barn4,4
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Stine - Køge  (Familieferie med børn, november 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Det var nyt og lækkert og vi elskede det dejlige køkken/alrum med tilhørende alkove.”
Kim - København S  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Det var rent ! God indretning. Vildmarksbadet. Service fra Dancenter. Naturgrunden, terrassen. Skuret hvor kan have sin dyre cykler.”
Rekommendation till framtida gäster
“Udsigten ved Esterhøj.”
Susanne - Måløv  (Venneferie med børn, juni 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Udendørsspa og nyt hus”
Phillip - Vallensbæk  (Venneferie uden børn, april 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Flot indretning. Gode faciliteter”
Lisa Clemmensen - 2720 Vanløse  (Familieferie med børn, mars 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Kør til Ordrup og besøg skovlegepladsen (Baunebakken). Smuk tur fra Vig Lyng.”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Super beliggenhed. / Stort dejligt køkken-alrum med passer af plads til børneleg. / Skønt vildmarksplads. / Gode muligheder for leg udenfor med gynge og sandkasse.”
Søren - Birkerød  (Familieferie med større børn, februari 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Det vil være godt hvis der lå en beskrivelsen om hvordan den nærmeste sti til vandet”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Indretningen og at huset er nyt.”
Karin - Værløse  (Venneferie med børn, januari 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Rent, god rumfordeling og alt fungerede”
Rekommendation till framtida gäster
“Vær opmærksom på, at selvom huset er i anden række til stranden, er der IKKE nem eller kort adgang til vandet. Der er ikke en sti fra huset til vandet, så man skal langt op af flere grusstier væk fra vandet, før man kan komme derned.”
Martin - Rønne  (Familieferie med større børn, januari 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Fritidshuset er nyt og fremtræder i pæn stand. Der er hvad der skal være i sommerhuset i denne klasse. God beliggenhed tæt på indkøb. Vi lejede ejendommen til nytår og selvom der var reklamerede med vildmarksspa og højhastighedsinternet så var vildmarksspaet lukket ned og ingen manualer fra ejer. Internettet gik ud periodisk 3-4 gange i timen i 3-4 min. af gangen og medførte at jeg ikke kunne arbejde optimalt som ligeledes medførte at TV et ikke virkede. Dronnings nytårstale blev derfor set på en Ipad.”
Anders - Helsinge  (Familieferie med større børn, oktober 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Nyt og velindrettet. Godt indeklima”
Michael - Rastede  (Urlaub mit Kindern und Freunden, februari 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Neu und modern”

Stugans faciliteter

8
3
95m²
nej
nej
Inkl.
450 m
 
Badtunna
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
Tysk TV: mina ARD och ZDF
 
Dansk TV: DR1 och TV2
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2019
 
800 m till restaurang
 
1,2 km till affär
 
450 m till kust
Gratis avbokning under 2021

Gratis avbokning

 • gäller för bokningar under 2021
 • boka mellan den 16 oktober 2020 och 15 januari 2021.
 • gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst.

Topp-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Odden og Fiskeri- og Lystbådshavn
 • Røgeriet Sjællandsoddet
 • Mols-linien
 • Odsherred Museum
 • Hempels Glasmuseum
 • Rørvig
 • Orø
 • Pottegården
 • Korevlerne
 • Stuga nr. 04943
  Stugkategori: ★★★★★
  Hav/insjö 450 mGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  4930123456
  5078910111213
  5114151617181920
  5221222324252627
  5328293031123
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Nordvestsjælland

  Västsjälland utgör en grön bit av Danmarks stösrsta ö, Själland. Landskapet är fullt av kontraster – från Odsherreds backiga landskap och Sejerø Bugts undrbara stränder uppe i norr över platta Lammefjord och Åmosen med den bördiga jorden, de stora Sorø-skogarna till Stora Bältskustens stränder.

  Det finns många, gamla trevliga köpstäder och hamnstäder på Västsjälland, till detta kan man lägga en massa fina och trevliga små landsortsbyar.

  Västsjälland har en lång kustlinje. Vid Stora Bält finns det många fina och barnvänliga stränder med grunt vatten och i Sejerø Bugt samt längs Kattegatt hittar ni några av Själlands bästa stränder med fin vit sand och klitter. Vid Isefjord är det växelvis strandängar och växelvis fina stränder med grunt vatten. Så oavsett vindriktning kan ni alltid hitta en strand i lä.

  Odsherred ligger med hav och vatten på tre sidor. Därför har området ett väldigt speciellt ljus och i klart väder är utsikten underbar så långt ögat kan nå - t.ex. från Sjællands Odde ut över Sejerø Bugt och från Klintebjerg ut över Kattegatt. Det böljande landskapet bjuder också på en massa gravhögar och forntidsminnen.

  Vid Havnsø längst ned mot Nekselø Bugt ligger Vesterlyng, som är Själlands största hedområde. Vesterlyng är ett reservat, men ni kan bada från den fina stranden och färdas fritt överallt. Ni har också fin tillgång till vackra och kuperade Røsnæs norr om Kalundborg. En vandringsstig för er nästan hela vägen ut till fyren. Spetsen av Røsnæs är Själlands västligaste punkt med fler solskenstimmar än de flesta andra platser i Danmark.

  Naturreservatet Hov Vig ligger öster om Nykøbing S. En cykel- och vandringsstig leder genom den vackra våtmarken som har ett rikt fågelliv, som du bl.a. kan studera från fågeltorn.

  Söder om Sorø ligger vackra Tystrup-Bavelse Sjöar i ett fint, kuperat herrgårdslandskap med stora marker och skogar och genom allt löper Själlands största å - Suså. Ni får fantastiska vyer över både sjö och ån, som är mycket populär bland både sportfiskare och kanotister. Sedan 2003 kan man med tur även få se Havsörnsungar då örnarna har börjat häcka här.

  Om Sjælland

  Hyr en stuga på Själland - och njut av en äventyrsfylld semester på Danmarks största ö

  DanCenter har över 400 stugor till uthyrning på Själland. Du finner ett stort urval av stugor på Nordsjälland, som är en av de mest eftertraktade semesterorterna på Själland. Välj ett ankomstdatum och kolla vad som finns ledigt då du vill resa.

  Själland som är Danmarks största ö erbjuder något för alla. Förutom Köpenhamn, Danmarks huvudstad,
  har Själland ett otroligt vackert landskap som växlar mellan stora skogar, ett kuperat landskap och underbara badstränder. Dessutom har ön
  många mysiga handelsstäder med historiska byggnader, ett stort antal slott, herrgårdar och borgar som är värda ett
  besök.

  • I Odsherred på nordvästra Själland är naturen varierande. I väst hittar du
  kullar mot Samsö Bält, fantastiska sandstränder med stora sanddyner norr ut mot Hesselöbukten och ett frodigt fjordlandskap i öster mot Isefjord. Här
  hittar du dessutom Själlands största hedområde vid Havnsö längst ned vid Nekselø Bugt. Sök under stugor i Roervig, Roenaes och Veddinge bakker, som är några av de välkända semesterområdena. Vi på DanCenter finns här för att hjälpa er att hitta den perfekta stugan för er semester.

  • På nordöstra Själland ligger Danmarks huvudstad, Köpenhamn. Den här staden har fler sevärdheter och attraktioner än vad du kan hinna med på en semester! Både norr och söder om Köpenhamn finns det stora stugområden i närheten av fina badstränder, bland annat Gilleleje och Raageleje i norr. På så vis kan du kombinera din stugsemester med ett storstadsbesök i Köpenhamn. I nordost kan kan du också utforska de många slott och fästningar som byggts genom åren av danska kungar. Bland annat Kronoborg Slott i Helsingör, mest
  känt för Shakespears Hamlet.

  • På sydvästra Själland finns det många charmiga städer att upptäcka som till exempel Slagelse och Skælskør. I Skælskør kan du
  ta en härlig båttur på fjorden och i stadens centrum kan du uppleva en riktigt pittoresk gammal stadsmiljö med timrade hus och kullerstensbelagda innergårdar och gator. I Slagelse kan du shoppas längs trevliga gågator och i gallerior. På sydvästra Själland ligger det också många historiska slott, fästningar och herrgårdar som är värda ett besök.

  Bra stränder längs kusten

  Runt hela Själland finns det fina stränder. De mest kända ligger ut mot Kattegatt, bland annat vid Hornbæk, Gilleleje och Liseleje. På väst- och östkusten, där vattnet är lugnare, finns det underbara stränder inne i vikarna. Bland annat vid Kögebukten och Faxebukten på östkusten och vid Sejerø Bugt och Musholm Bugt på västkusten.

  Hyr stuga på Själland

  DanCenter har mer än 60 års erfarenhet av att hyra ut stugor. På denna sida hittar du mer DanCenter har över 400 stugor till uthyrning Själland - oavsett om du letar efter en klassisk stuga, en lyxstuga eller en stuga med havsutsikt, så kommer du att hitta något genom DanCenter som passar dig.

  Spendera din semester på en av Danlands semesteranläggningar på Själland

  Du kan också besöka en av Danlands semesteranläggningar på Själland i Karrebaeksminde eller Gilleleje. Varför inte prova något lite annorlunda och boka en vistelse på en av Danlands semesteranläggningar. Här har du tillgång till ett antal delade faciliteter som du normalt inte har när du hyr en stuga.