Stuga i Karrebæksminde - Semester i den trevliga fiskebyn

 
Sök ort: Karrebæksminde/Vesterhave
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 12 resultat.

Stuga i Karrebæksminde - Semester i den trevliga fiskebyn

Upplev en riktig semesteratmosfär när du är på semester i Karrebæksminde

I den lilla fiskebyn finns det upplevelser för hela familjen. I stan hittar du kaféer, minigolf, vandrings- och cykelleder, kanalturer och en trevlig strand. Närliggande nöjesattraktioner så som BonBon-Land, ZOOPARK, Rönnebæksholm Konst och Kultur Center och att paddla kanot.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Karrebæksminde:

Läs mer om Karrebæksminde/Vesterhave
Våra stugor i Karrebæksminde/Vesterhave får 4.2 av 5.0, från 103 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 12 stuga i Karrebæksminde/Vesterhave

  Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 52253Karrebæksminde/Vesterhave6 personer,  94 m²365 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 54140Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  52 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 6359Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  80 m²800 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 40941Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  41 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 8937Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  51 m²350 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 9580Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  36 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 56378Karrebæksminde/Vesterhave5 personer,  46 m²498 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 53009Karrebæksminde/Vesterhave6 personer,  66 m²588 m till sjö/hav:.Stuga i Karrebæksminde/VesterhaveStugnr: 53718Karrebæksminde/Vesterhave5 personer,  69 m²500 m till sjö/hav:.

  Se alla stugor i området.

  Sommarhus i Karrebæksminde

  Karrebæksminde är en liten fiskeby med härlig badortsatmosfär. Här finns både caféer, bra matställen, minigolf och en perfekt strand. Köp färsk fisk i hamnen och njut av din måltid hemma på stugterrassen. Kvällstid kan du inmundiga din middag på en av de många restaurangerna i Karrebæksminde. I stan finns det också musikevenemang under hela sommaren.

  En stugsemester i Karrebæksminde är perfekt för både kopp och själ, för både avkopplande och aktiv semester. Vandra, ta en skön cykeltur genom landskapet, njut av ett dopp eller prova fiskelyckan. Vid Susån kan du hyra kanot och uppleva naturen på det allra vackraste sätt.

  Upplevelser i och runt Karrebæksminde - kul för hela familjen

  När du hyr ett sommarhus i Karrebæksminde kan du vara säker på att det blir en semester fylld med nya och roliga upplevelser. Vi rekomenderar ett besök på bland annat:

  DanCenters stuggäster får rabatter på många av de, i Danmark, populäraste nöjesparker och sevärdheter. Spara upp till 25% på entrébiljetten för 2 vuxna och upp till 3 barn, på en mängd olika parker och sevärdheter runt om i hela Danmark. Här kan du se vilka attraktioner du får rabatter på när du bokar med DanCenter.

  Stuguthyrning i Karrebæksminde

  Vi på [DanCenter stuguthyrning] (/) har över 60 års erfarenhet av stuguthyrning. När du planerar din semester med oss ​​kan du vara säker på att allt går smidigt. Vårt lokala kontor i Karrebæksminde hjälper dig gärna med bra tips och information. Med många års erfarenhet, är personalen redo - både före och under din vistelse.

  Stugor nära Karrebæksminde

  Runt Karrebæksminde finns fler andra populära områden där du kan hyra en stuga via DanCenter till din semester.

  Hyr till exempel en stuga i något av områdena; Bjerge Sydstrand , Reersø eller Stillinge Strand – here DanCenter also has a great selection of holiday homes. See our selection of holiday homes in Sydvästra Själland or see all of DanCenter's holiday homes on hela Själland  - DanCenter erbjuder ett stort urval av stugor - där du även hittar fina stugor vid kusterna, längs vackra stränder och i Danmarks huvudstad: Köpenhamn.

  Semester på Danland resort vid Karrebæksminde

  Njut en avkopplande semester på Danland i Karrebæksminde semestercenter . Här ligger sommarhusen ett stenkast från vattnet på en liten ö, Enø. De arkitektdesignade husen ligger på ett stort grönområde och här finns gott om plats för hela familjen i det vackra landskapet. Danland Karrebæksminde är en riktig pärla med upplevelser för kropp och själ. Semestercentret är omgivet av vatten så du kan koppla av, bada vid sandstranden, ta en cykeltur i naturen eller prova din fiskelycka i fjorden - där kan du fånga både krabbor, plattfisk och fjordräkor.