Semesterbostad i Frankrike

Semesterbostad i Frankrike

 
Sök ort: Frankrike
När och hur länge?
Personer
Tyvärr, din sökning ger 0 resultat.
Sök på kartan
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Garanti för
Trygg och enkel bokning

Börja din semester i Frankrike här

Frankrike har något att erbjuda oss alla! Romantiska Paris, vingårdar i Alsace och Provence, vackra bergslandskap och förstklassig mat är bara några av de upplevelser som väntar dig i Frankrike.

Är du mer för stränder, kommer din semester helt säkert att gå mot södra Frankrike och den Franska rivieran. Njut av det azurblå Medelhavet från en av de många fantastiska stränderna och stanna till, eller besök de fashionabla badorterna Cannes, Monaco och Nice.

Kanske önskar du en aktiv semester i Alperna med högklassig skidåkning, vintertid och vandring eller mountainbike på sommaren. I Frankrike är du garanterad flera härliga semesterupplevelser! Hos oss kan du söka din favoritbland över 2500 sommarhus och lägenheter i hela Frankrike.

Läs mer om Frankrike.

Frankrike som semesterland erbjuder något för alla!Romantiska Paris, vingårdar i Alsace och Provence, vackra bergslandskap och matkonst i världsklass. Detta är bara några av de upplevelser som väntar dig.

Om du gillar stränder väljer du en semester i södra Frankrike, på den Franska Rivieran. Njut det azurblå Medelhavet från en av alla de fantastiska stränderna och bo eller besök de faschionabla badorterna Cannes, Monaco och Nice.

Du kan annars välja en aktiv semester i alperna! Skidåkning i toppklass på vintern eller vandra och cykla sommartid.

I Frankrike kan du vara säker på härliga semesterupplevelser!