Kontakt
Sök
Sök stuga här!
 
Sök ort: Kroatien
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 4.831 resultat.
Boka sommarhus i Kroatien tryggt och säkert | DanCenter
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Över 28.000
semesterbostäder i hela Europa

Hyr stuga i Kroatien med Dancenter.

Ett av Europas största resmål, med cirka 10 miljoner besökare per år, trots sin ringa storlek.

I Kroatien kan du uppleva allt från historiska städer, orörd natur, romerska ruiner och naturligtvis det som lockar flest

Städerna Pula, Porec och Rovinj i Istria-regionen (Istarska) är definitivt värda ett besök. Här har romarna efterlämnat flera imponerande monument och byggnader.

Vid Makarska rivieran, på öarna Brac och Hvar hittar du några av Kroatiens allra vackraste stränder. Här hittar du över 2900 sommarhus, lägenheter och stugor i Kroatien, perfekt för din semester.

Välkommen till Kroatien!

Läs mer om Kroatien.

Med omkring 10 miljoner turister per år är Kroatien, i förhållande till landets storlek, en av Europas största semesterdestinationer.

I Kroatien kan du uppleva allt från spännande historiska byar, orörd natur, imponerende romerska ruiner och naturligtvis de underbara stränderna med kristallklart vatten, vilket är den största attraktionen för för många turister.

Byarna Pula, Porec och Rovinj i regionen Istrien (Istarska) är absolut värda ett besök. Här har romara efterlämnat många imponerande monument och byggnadsverk i den vackra naturen.

Kroatiens sandstränder finner du bland annat vid Makarska Riviera och på öarna Brac och Hvar.

Välkommen till Kroatien!