Kontakt
Sök
Sök stuga här!
 
Sök ort: Österrike
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 2.003 resultat.
Boka stuga i Österrike tryggt och säkert | DanCenter
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Över 28.000
semesterbostäder i hela Europa

Boka stuga eller fritidshus i Österrike med DanCenter

I Österrike har du alla möjligheter att uppleva en aktiv och intressant semester. Under vintern kommer du hitta skidåkning i toppklass runt områdena Wagrain, Bad Gastein, Saalbach och St. Anton, för att bara nämna några få. Under sommaren kan du vandra i bergen, testa mountainbike eller forsränning i fascinerande och vacker österrikisk natur.

Men Österrike är mer än bara åka skidor och vandringar i bergen. Många turister åker till Österrike för att besöka Wien och uppleva konsthistoria och arkitektur i världsklass .

Utforska vårt stora utbud av fritidshus, stugor och lägenheter. Boka enkelt och smidigt för både skidåkning, semester och sommarlov i Österrike. Vi har nästan 1.000 fritidshus att välja mellan.

Läs mer om Österrike.

I Österrike har du alla möjligheter till en aktiv och spännande semester. På vintern har du ypperliga skidmöjligheter i områdena Wagrain, Badgastein, Saalbach, och St. Anton. Sommartid lockar aktiviter som mountainbike, forsränning eller fjällvandring i den vackra och fascinerande österrikiska naturen.

Österrike är också mycket annat än skidåkning och fjällvandring. Många turister reser till Österrike för att besöka Wien och uppleva konsthistoria och arkitektur i världsklass.