Kontakt
Sök
Sök stuga här!
 
Sök ort: Polen
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 293 resultat.
Boka sommarhus i Polen tryggt och säkert | DanCenter
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Över 28.000
semesterbostäder i hela Europa

Boka stuga eller sommarhus i Polen

I Polen kan du njuta av allt från en avkopplande strandsemester eller semester på en kurort, till vandring och skidåkning i norr eller semester i en historisk stad, bland slott och fästningar i söder.

Polen har haft en enorm utveckling de senare åren och du kan därför fortfarande se hästdragna vagnar och gamla hus på landet, vilket står i stor kontrast till de moderna städerna Kraków och Warszawa.

Polen har en mycket varierad natur med Tatra bergen mot söder, stora nationalparker med skogsområden i norr och vackra vita sandstränder längs Östersjökusten. Strandstaden Sopot i Gedaniabukten är mycket populär under sommaren även för polackerna själva.

DanCenter har över 250 sommarhus, stugor och lägenheter för uthyrning runt om i Polen om du vill åka skidor i södra Polen eller hellre åka på en stadsresa till Kraków, Gedania eller Warszawa.

Läs mer om Polen.

Låt Polen ge din semester allt från sol och bad till avkoppling på kurort i norr, vandring- eller skidåkning i de södra bergen till att uppleva historiska slott, riddarborgar eller en storstadssemester.

Polen har de senaste åren genomgått en enorm utveckling, trots det du kan du fortfarande uppleva gamla hus ute på landet eller åka häst och vagn. En stor kontrast till de numera moderna storstäderna Krakow och Warszawa.

Polen har en mycket varierande natur med Tatrabergen i söder, stora nationalparker med skogsområden i norr och vackra vita sandstränder längs Östersjökusten. Där besöker polackerna bl.a. badorten Sopot i Gdansk-bukten, vilken är mycket välbesökt sommartid.