Stuga: Svanesund

Stuga: Svanesund, Orust, Bohuslän, Sverige

Stugans faciliteter

10
3
150m²
ja
nej
Inkl.
600 m
 
Båt kan hyras
 
Utomhus vildmarksbad, uppvärmd, 8 personer
 
Utomhus bastu, 5 personer
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Svensk TV
 
3 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1910, renoverat 2009
 
5,0 km till restaurang
 
5,0 km till affär
 
600 m till kustfiske
 
600 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller fri avbokning med 35/45 dagar till ankomst för nya bokningar med ankomstdatum fram till 3.1.2025, med undantag för de hus och veckor där hyresvärden har tillåtit 15 dagars avbokning (se ovan).

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.

SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på DanCenters hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 52337
Stugkategori: ★★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

1 Vardagsrum: TV
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
1 Allrum: 1 dubbel extrasäng
1 Inglasad veranda/uterum: braskamin
1 Annex: en våningssäng med två bäddar och 1 dubbel extrasäng
Kök: barnstol, elspis, ugn, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: wc, tvättställ, badkar, dusch
Bad/WC: tvättm., torktumlare, wc, tvättställ
Bad/WC: wc, tvättställ
1 Utomhus: utemöbler, gasgrill, Altan
och: golvvärme, trädgård 1500 m², på landet, Rökförbud
Kan hyras: Roddbåt 12 Fot SEK 500

Mer om stugan

Hemtrevligt hus med hög standard och många vackra sällskapsytor, perfekt för större familj eller sällskap som vill sätta guldkant på tillvaron. Ni bor både lantligt och havsnära strax norr om Svanesund på östra Orust. Här kommer hela familjen att trivas!

Huset ligger på en större tomt och var tidigare en gård. Här finns gott om utrymme med både prunkande trädgård och gräsmatta för lek och spel. Här finns en härlig vedeldad badtunna där ni kan koppla av med ett glas bubbel under så väl soliga dagar som stjärnklara nätter. Vill ni få ytterligare värme finns här även en vedeldad bastu. Till huset finns även en gäststuga perfekt om ni är flera par eller har ungdomar som vill bo lite for sig själva.

Huset är i två plan där entréplan rymmer ett modernt, luftigt kök (2016) med tillhörande matplats, där även den gamla vedspisen finns kvar som ”mysfaktor”. Stort härligt vardagsrum med högt i tak, sköna soffor och en vägghängd större TV. I anslutning till vardagsrummet finns ett mysigt inglasat uterum med braskamin och ytterligare en soffgrupp. Perfekt att sitta och softa och njuta av er ledighet under kyligare väder eller sena kvällar. Utgång till den väl tilltagna altanen där ni kan duka upp härliga måltider med god dryck. Vackert badrum med badkar och dusch, även med groventré utifrån. Här finns även en tvättstuga med WC. En trappa upp ligger två sovrum, det mindre med en 140 cm bred dubbelsäng och det större med en 180 cm bred dubbelsäng. Från det större sovrummet har man ett fönster ut till undervåningen. Här finns även ett allrum med en bekväm bäddsoffa 140 cm bred, samt ett badrum med WC. I gäststugan finns 4 bäddar i form av en våningssäng samt bäddsoffa 140 cm bred. Några exteriörfoton av huset är innan uterummet gjordes. En fristående stuga på tomten hyrs ut till en skötsam kvinna, cirka 20 m från huset.

Endast cirka 600 m till Husgärdets fina badplats med brygga, sandstrand och klippor. Roddbåt finns att hyra av ägaren för sköna bad- och fisketurer. Flera andra fina badplatser på några km avstånd. Besök gärna Slussens Pensionat, cirka 14 km, som har en välbesökt restaurang med bra musikunderhållning. Många vackra vandringsleder finns i närområdet. Stort shoppingcenter i Stenungsund som ni når via avgiftsfri bilfärja från Svanesund. På Orust finns möjlighet till många aktiviteter - paddla kajak, dyka, fiska, spela golf eller bara njuta av stillheten och den vackra naturen. Passa även på att uppleva skärgården och de små fiskelägena runt Orust. Ta färjan till de pittoreska öarna Käringön eller Gullholmen. Cirka 70 km söderut ligger storstaden Göteborg med välkända nöjesparken Liseberg och ett pulserande nöjesliv.

Välkommen till ett hemtrevligt hus med hög standard och havsnära läge!

Om området