Stuga: Färgelanda

Stuga: Färgelanda, Dalsland, Sverige

Stugans faciliteter

8
3
160m²
nej
nej
Inkl.
200 m
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1929, renoverat 2007
 
10 km till restaurang
 
10 km till affär
 
200 m till sjö
 
400 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 27/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller fri avbokning med 35/45 dagar till ankomst för nya bokningar med ankomstdatum fram till 3.1.2025, med undantag för de hus och veckor där hyresvärden har tillåtit 15 dagars avbokning (se ovan).

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.

SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på DanCenters hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 53151
Stugkategori: ★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
ARAktivitetsrum
BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
Pr.Privat
STUndervåning
SPMatsal
VSovrum
2 Vardagsrum: 1 extrasäng, radio, CD, Chromecast
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
1 Sovalkov: 1 extrasäng
Kök: barnstol, elspis, kylskåp m/frysfack, vedspis, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: Uteplats, golvvärme, luft/vatten värmepump, lekredskap, utegrill, trädgård 1300 m², underbara omgivningar, Rökförbud
Kan hyras: Kanot SEK 300

Mer om stugan

Charmig villa med naturskönt läge och närhet till både söt- och saltvatten Denna vackra villa som en gång i tiden var lanthandel på orten har idag förvandlats till ett modernt boende men med mycket personlig känsla och charm kvar från en svunnen tid. Sjöar finns i närheten av huset och du har möjlighet att hyra kanot. Endast 30km bort har du kusten med saltvattenbad om du önskar vid Gustavsbergsbadet i närheten av Uddevalla.

Du välkomnas in till en luftig hall och till vänster har du köket med sittplats för 4-6 personer samt en gammal köpmansdisk som köksö. Det är nyligen renoverat men man har behållit de gamla stommarna. Det finns diskmaskin, spis och ugn samt kylskåp med frysfack. Här i köket finns även en vedspis om du vill höra spraket från en eld. I nästa rum finns en dagsäng och ett skrivbord, även massor med brädspel i ett vackert skåp. Sedan kommer vi in i allrummet med matplats för 10-12 personer samt sittgrupp för fyra personer. Här finns böcker att läsa och utrymme för att leka och bara vara. Längst ner är det en liten hall med ytterligare en entrédörr samt en toalett med golvvärme, dusch och tvättmaskin. Från första hallen leder trappan upp till övervåningen och där finns tre stora sovrum med en dubbelsäng i varje rum. De är modernt inredda och det finns gott om plats. Det är också ett mysigt vardagsrum här uppe med en bäddsoffa som blir en 140cm stor säng. Här finns även en TV. Eftersom huset är stort så har de nyligen installerat en luft/vattenvärmepump. Man bör ha i åtanke att huset ligger bredvid en 50km-väg som är trafikerad. Hund kan gå bra att ta med sig men tyvärr inte katt då ägarna är allergiska mot katt.

Närmaste badplats är ca 400m till, vill du hellre ha brygga och hopptorn så finns en badplats i Stigen, 6km, som erbjuder detta. Ca 300m bort finns en kanot att hyra till stugan och det finns 3 olika sjöar att paddla i vilket verkligen ger ro till själen och en upplevelse av den vackra naturen. I Färgelanda, 10km, finns livsmedelsaffär, Apotek, Systembolag, pizzerior och bibliotek. Runt i området kan man ströva i naturskön skog och njuta av den lugnande naturen. I trädgården finns utestolar och bord för att fika och gräsmattan inbjuder både till lek och spel. Rosenbuskar, kastanjeträd och lummighet bidrar på ett mysigt sätt. Här får du avkoppling, lugn och härliga naturupplevelser precis runt knuten men har ett modernt och bra boende.

Om området