Stuga: Flen

Stuga: Flen, Södermanland, Sverige

Gästomdömen

Baserat på 6 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
2
61m²
ja
nej
Inkl.
700 m
 
Båt inkl. i pris
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Tysk TV: minst 2 kanaler
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1800, renoverat 2014
 
5,0 km till restaurang
 
7 km till affär
 
700 m till fiskesjö
 
800 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller fri avbokning med 35/45 dagar till ankomst för nya bokningar med ankomstdatum fram till 3.1.2025, med undantag för de hus och veckor där hyresvärden har tillåtit 15 dagars avbokning (se ovan).

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.

SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på DanCenters hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 07391
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 700 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
STUndervåning
TETerrass
VSovrum
1 Vardagsrum: kakelugn, radio, DVD, Apple TV, Netflix, TV
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, 2 sängar
Kök: barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: altan, jordvärme/bergvärme, solenergi, utegrill, naturtomt 1000 m², blandad möblering, underbara omgivningar, Rökförbud
Inkl. i hyra: Kanot, Roddbåt, Roddbåt

Mer om stugan

Unna er en semester i denna fantastiska idyll! Mysig stuga belägen i Mellösa, Flen med lantlig och rogivande miljö i de Sörmländska skogarna. Här bor ni på Norrkärrs Gård med betande får och höns, där man har en extra kärlek till djur och miljö. Känn lugnet och njut av naturens liv med närhet till sjö och fina vandringsleder. Detta är det perfekta boende för er som vill kombinera lugna med aktiva dagar.

Vakna till fåglarnas sång, ta en fisketur eller ett dopp nere i sjön. Missa inte Sunset Island, en oas ägarna anordnat med grillplats och hängmattor precis intill vattenskvalpet! Vandra på Sörmlandsleden och för cyklister finns det lugna och mycket fina vägar att utforska. Slå er sen till ro på altanen med en god bit mat och skåda den vackra vy ni sent kommer glömma, har ni tur kan ett och annat vilt dyka upp. Varmt välkomna till detta semesterparadis!

I stugan välkomnas ni av en charmig farstukvist för kappavhängning som leder er in till vardagsrummet med kakelugn som värmer gott under kyliga kvällar. Vidare in i stugan finner ni ett fullt utrustat kök med trevlig matplats. Köket är utrustat med allt man kan tänkas behöva. Från köket når ni ett fräscht badrum med wc, dusch och handfat. En trappa upp finns sovplatserna med dubbelsäng till vänster och enkelsängar till höger, ingen dörr mellan sovrummen men draperi finns vid enkelsängarna för avskildhet.

Stort trädäck med fantastisk vy över hagar, ängar och skog. Här finns grill, utemöbel och bekväma fåtöljer. På tomten finns en lekstuga för de små och under sensommaren finns det svamp och bär i skogen för den som vill plocka. Gårdsbutik med lammskinn och färska äggg!

Vill man ta en tur med bilen finns det ett flertal smultronställen häromkring; lokalt producerad glass på Grinda Gårdsglass, Ekenäs kvarncafé med egen butik eller varför inte ta en promenad med barnen på den berömda Sagostigen. Vill ni shoppa kan ni ta en utflykt till Eskilstuna för ett flertal butiker eller till Vingåkers Factory Outlet. I den gamla bruksorten Hälleforsnäs kan ni gå en härlig promenad längs med sjön i den Engelska parken fylld av ståtliga träd. Passa även på att njuta av en god bit mat och gå skogshinderbanan med barnen.

Bra att veta: Båt ingår (2 roddbåtar och en kanadensare). Fiskekort krävs, köpes av ägare på plats. Stugan står på en fastighet på flera hektar som disponeras av ägaren men även två andra stugor som hyrs ut. Samtliga hushåll har avskilda uteplatser. Båtarna som ingår i hyran delas med eventuella gäster i de andra tre stugorna. Det bor även får, höns, katter och hund på gården. Fråga ägarna om ni får hälsa på de fina fåren som älskar att bli klappade. Höns kan finnas i närheten av boendet.

Gemensam laddningsstation för bilen finns att betala till för på plats.

Husägarna är väldigt tillmötesgående och hjälper gärna till på förfrågan om det önskas hjälp med transport till Sörmlandsleden men även anordnade cykelturer för att hitta de allra bästa cykelturerna– egen cykel krävs. Mer info och bokning finns på plats. I närheten finns även en gratis paddelbana.

De andra tre stugorna ägaren hyr ut har stugnummer: 7398, 7402, 54599. Perfekt om man är fler familjer som vill resa ihop!

Varmt välkomna till denna charmiga stuga och fantastiska miljö!

Om området