Lübecker Bucht i Tyskland - Hyra hus via DanCenter

Lübecker Bucht i Tyskland - Hyra hus via DanCenter

 
Sök ort: Lübecker Bucht
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 84 resultat.
Sök på kartan

Lübecker Bucht i Tyskland - Hyra hus via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Lübecker Bucht
Våra stugor i Lübecker Bucht får 4.1 av 5.0, från 1636 omdömen

Vattensportaktiviteter I Grömitz har ni optimala möjligheter att utöva vattensport. Här finns fantastiska möjligheter för såväl nybörjare som proffs att utöva segelsport och windsurfing – semesterupplevelse för hela familjen och nya upplevelser för såväl stor som liten.

Maritimt paradis Om ni kommer till Grömitz för första gången kan ni redan vid första ögonkastet förstå varför denna mer än 600 år gamla hamnstad på den tyska Östersjökusten, söder om Fehman är så populär. De stora mängder turister som varje år besöker området älskar de kilometerlånga sandstränderna, livet på strandpromenaden, hamnområdet och de fantastiska möjligheterna för aktiviteter. Redan år 1400 blev hamnen i Grömitz en viktig Hansastad. Med all rätt är därför också Grömitz mycket stolta över sin hamn, som nu renoverats och fungerar som en modern hamn för nöjesseglare. hamnen räknas i dag som en av de attraktivaste hamnarna i hela Östersjöregionen.

Den utbyggda hamnpromenaden sträcker sig mellan stranden invid staden i den ena änden och naturstranden i den andra änden och här kan små "sjörövare" leka på den spännande maritima lekplatsen. Fler än 20 konstverk och vackra trädgårdspartier kantar den 3 kilometer långa strandpromenaden. Här kan ni alltid uppleva något nytt och här får ni maximal semesterstämning. Ta ex vis en promenad ut på den 400 meter långa badbryggan som sträcker sig ut i havet och stanna till på de trivsamma caféerna och restaurangerna längs er promenad. Oavsett vilken årstid ni besöker Grömitz väntar er spännande konst och kultur, vacker natur och en oerhörd massa semesterglädje.

Familjeaktiviteter Grömitz räknas som en speciellt familjevänlig semesterort och staden blir er utgångspunkt för en massa härliga semesterupplevelser för hela familjen. Här ligger det spännande badlandet ”Grömitzer Welle” och det stora, inomhus leklandet ”Silly Billy”, där de små verkligen kan springa av sig. Från april till oktober erbjuder barnklubben ”Grömels Club” samt olika "semesterbarnklubbar" underhållning för de minsta. Missa inte att Östersjöområdet är som skapt för semesterupplevelser från hästryggejn. Den vackra naturen och de öppna vidderna inbjuder till ljuvliga ridturer. I området runt Grömitz erbjuder man på flera platser ridundervisning, utflykter per häst, turer med häst och vagn, uthyrning av hästar osv.

Mitt i staden ligger Golf Club Grömitz’ 18-håls samt 9-håls golfbanor med utmaningar oavsett handikapp. Här kan ni även få diverse golfkurser och privatlektioenr. Det finns flera andra golfbanor inom ett kort avstånd, så det kan vara en god idé att köpa ett "Golfpaket" som ger er tillgång till 5 olika banor i närheten. Vid hamnen i Grömitz erbjuds kurser i segelsport och windsurfing, ni kan dessutom ta olika båtförarbevis här. Hos turistinformationen i staden kan ni få ytterligare information samt internetuppkoppling till egen PC (mot avgift).