Stuga i Kerteminde - Semester i den vackra stadskärnan

 
Sök ort: Kerteminde
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 6 resultat.

Stuga i Kerteminde - Semester i den vackra stadskärnan

Book en stuga i Kerteminde

Kerteminde bjuder en vacker miljö. Det kan Danmarks enda skeppsgrav från vikingatiden på Vikinga museet vittna om. Res på ett kosafari eller spela minigolf. En halv timmes bilresa ligger Odense - där finns många upplevelser och sevärdheter för hela familjen.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Kerteminde:

Läs mer om Kerteminde
Våra stugor i Kerteminde får 3.8 av 5.0, från 83 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 6 stuga i Kerteminde

  Stuga i KertemindeStugnr: 95882Kerteminde5 personer,  48 m²45 m till sjö/hav:.Stuga i KertemindeStugnr: 67789Kerteminde4 personer,  80 m²45 m till sjö/hav:.Stuga i KertemindeStugnr: 50827Kerteminde5 personer,  59 m²490 m till sjö/hav:.Stuga i KertemindeStugnr: 51557Kerteminde4 personer,  62 m²501 m till sjö/hav:.Stuga i KertemindeStugnr: 17152Kerteminde3 personer,  48 m²420 m till sjö/hav:.Stuga i KertemindeStugnr: 9406Kerteminde4 personer,  54 m²600 m till sjö/hav:.

  Semester i stuga i Kerteminde

  Tillbringa semestern i en stuga i Kerteminde, Danmark, beläget på nordöstra hörnet av ön Fyn. Staden är speciellt känd för sitt Johannes Larsen museum, byggt runt hemmet till en av Fyn's största konstnärer. I Kerteminde kan du även se en liten staty av en lokal fiskeflicka, som representerar stadens smarta och vackra döttrar, med meningen att det är dem man bör älska.

  Staden har ett stort utbud av caféer och fiskrestauranger där du kan njuta av en god lunch eller middag. I Kerteminde finns också Great Northern golf bana med 9-hålls Academy Course och en Great Northern 18-håls bana. Du kommer också hitta en minigolfbana vackert belägen nära stranden och hamnen. De 18 banorna där är en kul underhållning för hela familjen.

  Från april till slutet av augusti kan man besöka den lilla, obebodda ön Romsø. Färjan tar dig till den lilla mysiga ön med insjöar, fyr, jaktstuga, ett rikt naturliv och bäst av allt: inga bilar - så att du kan njuta av naturen och riktigt koppla av.

  Upplevelser och sevärdheter nära din stuga in Kerteminde

  Bara 20 minuters bilresa från Kerteminde hittar du Danmarks tredje största stad: Odense, med nästan 200 000 invånare och över 1000 års historia. Den berömda författaren och poeten HC Andersen växte upp här. I den gamla delen av staden kan du se hur staden ger återblickar till hur HC Andersen bodde och du kan besöka hans barndomshem. Här ser du sällsynta och unika exempel på hans sagor och mycket mer.

  Du kan också besöka en av de största attraktionerna på Fyn: Egeskov Slot, DanCenter's gäster röstade fram slottet som ett av Danmarks bästa sevärdheter 2017. Slottet ligger ca. 40 minuters bilresa Kerteminde erbjuder också veteranbilmuseum, vackra trädgårdar och trädgårdsvandring.

  Andra populära attraktioner i närheten av Kerteminde är:

  När du bokar ett fritidshus med DanCenter får du rabatter på många av de mest populära attraktionerna och sevärdheterna i Danmark. Spara upp till 25% på din biljett för 2 vuxna och upp till 3 barn på många attraktioner och sevärdheter runt om i landet. Se vilka attraktioner som ger rabatter , när du bokar via DanCenter.

  Stuguthyrning i Kerteminde

  DanCenter stuguthyrning har över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, så när du planerar din semester med oss kan du känna dig helt trygg med att finna allt i ordning. I Kerteminde har vi bara några utvalda stugor för uthyrning, så skynda och boka din favorit innan det är för sent. Vårt lokala servicecenter i Rudkøbing är redo att hjälpa dig med bra tips och information. Vår personal har många års erfarenhet och är redo att hjälpa dig både före och under din semester.

  Stugområden i närheten av Kerteminde

  Fyn har en mängd populära stugområden där du kan tillbringa din semester med DanCenter. I närheten av Kerteminde finner du Bogense , Hasmark och Skåstrup Strand . Här kan du se alla stugor på norra Fyn eller här i södra Fyns skärgård .

  Spendera din semester på Danland's resort i Bogense

  Vill du prova en annan typ av semester, är en vistelse på en semesterresort det perfekta alternativet. Intye så långt från Kerteminde ligger Danlands resort i Bogense. Staden har en äventyrlig och marin atmosfär. De mysiga stugorna har öppen spis och en del av dem har även egen bubbelpool och bastu. Resorten ligger nära den breda sandstranden i naturskön omgivning. Och mitt i mitten finns en simhall med vattenrutschkana. Avsluta din dag med en promenad på piren och njut av stämningen och en middag på någon alla trevliga restauranger som ligger där.