Kontakt
Sök

Norra Fyn i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Norra Fyn i Danmark - Boka stuga via DanCenter

 
Sök ort: Norra Fyn
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 138 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Norra Fyn i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Norra Fyn
Våra stugor i Norra Fyn får 4.0 av 5.0, från 6162 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Norra Fyn

  Stugnr: 42541Skåstrup Strand8 personer,  140 m²Husdjur tillåtet.200 m till sjö/hav:.Ved Skåstrup Strand ligger dette sommerhus med swimmingpool. Huset ligger højt på bakken, så udsigten over bæltet er utrolig flot. Huset ligger på stor grund ca. 200 m fra stranden, så I kan enten vælge at gå helt derned eller nyde udsigten ...Stugnr: 35733Bogense6+2 personer,  110 m²Husdjur är tillåtna i några av lägenheterna.500 m till sjö/hav:.Højkvalitetsboliger tæt ved marina og strand - nogle med egen brændeovn og spa.Stugnr: 65806Båring Strand6 personer,  90 m²Husdjur inte tillåtet.400 m till sjö/hav:.Stråtækt sommerhus på en 2360 m2 stor naturgrund, som grænser op til et stort åbent areal. Fra terrassen og grunden er der udsigt over havet ved Båring Vig. Sommerhuset er i to plan. Stueplan har soveværelse, lyst badeværelse med bruseniche ...Stugnr: 51515Jørgensø/Soldalen8 personer,  97 m²Husdjur inte tillåtet.100 m till sjö/hav:.Sommerhus beliggende i et attraktivt område med grønne friarealer, store træer og andre lignende huse i området. Der er 2 badeværelser, det ene med spabad og sauna til 4 personer. Indretningen er holdt i lyse farver og med moderne møblement. ...Stugnr: 29548Bogense2+3 personer,  57 m²Husdjur är tillåtna i några av lägenheterna.500 m till sjö/hav:.Højkvalitetsboliger tæt ved marina og strand - nogle med egen brændeovn og spa.Stugnr: 34724Bogense6+2 personer,  110 m²Husdjur är tillåtna i några av lägenheterna.500 m till sjö/hav:.Højkvalitetsboliger tæt ved marina og strand - nogle med egen brændeovn og spa.

  Fyn ligger mitt i landet och är Danmarks näst största ö. Landskapet är böljande med många fruktträdgårdar och hägn fulla av betande djur samt massor av de gårdar med de så karaktäristiska stråtaken. Det sydfynska öhavet ligger direkt söder om Fyn och här finns massor av öar av olika storlekar, liksom en mängd vackra sund, bukter och vikar.

  Fyn förbinds med Själland via Storebæltsbroen och med Jylland via Lillebæltsbroen. Ute i det sydfynska öhavet är det små och stora färjor som förbinder öarna med varandra liksom en mängd broar av olika storlek.

  Längs Storebæltskysten, på Nord- och Sydfyn samt vid det södra Lillebælt finns fina stränder med sand och stilla badvatten. I Lillebælt kan strömmen vara kraftig, så där måste du följa de lokala anvisningarna. Även ute i det sydfynska öhavet har du mycket fina badmöjligheter och eftersom avstånden är små kommer du alltid att hitta en fin strand i lä.

  Det sydfynska landskapet med backar, inhägnader och stora gårdar upplever du möjligtvis allra bäst på sträckan mellan Svendborg och Fåborg. Norr om Fåborg ligger kuperade och vackra Svanninge Bakker med branta sluttningar och djupa klyftor, som är ett resultat av den senaste istiden för 14.000 år sedan. Från backarnas krön har man en fantastisk utsikt över det sydfynska öhavet och hela Sydvestfyn. Områdets flora och fauna är mycket varierande.

  Fyn - Fyns Hoved, norr om Kerteminde på nordöstra Fyn ligger halvön Hindsholm med en rad små öar och uddar, bl.a. Romsø och Enebærodde. Landskapet är format under istiden och det finns stora ytor med ett spännande plant- och djurliv. Det grunda vattnet Bælthavets bukter och vikar är populära yngel- och rastplatser för fåglar. På den nordligaste spetsen av Hindsholm ligger det vackra området Fyns Hoved med milsvid utsikt över både land och hav. På Oplevelsescentret Fjord&Bælt i Kerteminde kan du lära dig en massa om Bælthavets miljö och natur.