Kontakt
Sök

Stugor:  HelnæsSödra FynFyn, Langeland och ÆrøDanmark

Följande stugor matchar dina val i detta område.
Antal dagar:
Stugkategori
Helnæs
Traditionell stuga
Husdjur inte tillåtet.
6 personer,  100 m²
250 m till sjö/hav:.
Med en utrolig udsigt over vandet og området i det attraktive Helnæs Sommerland ligger dette sommerhus med havudsigt både fra terrassen og huset. Stort kombineret køkken/spisestue/opholdsstue med udgang til husets åbne/overdækkede terrasse, ...
favorit
Helnæs
Traditionell stuga
Husdjur inte tillåtet.
6 personer,  89 m²
150 m till sjö/hav:.
Sommerhus med terrasser på 3 sider af huset beliggende på skråning med panoramaudsigt over vandet. Huset er beliggende på en stor naturgrund med overdækket terrasse, hvor de lune sommeraftener kan tilbringes. Huset er smagfuldt indrettet med ...
favorit
Helnæs
Traditionell stuga
Husdjur inte tillåtet.
6 personer,  59 m²
350 m till sjö/hav:.
Renoveret sommerhus i det attraktive Helnæs Sommerland med flot havudsigt. Både fra opholdsstuen og spisestuen er der direkte adgang til terrassen med en flot udsigt over vandet. Huset er indrettet med tre soverum, badeværelse og stor, kombineret ...
favorit
Helnæs
Traditionell stuga
Husdjur inte tillåtet.
6 personer,  129 m²
100 m till sjö/hav:.
Rummeligt sommerhus med panoramahavudsigt. Kombineret køkken/spisestue/opholdsstue. Både fra opholdsstuen og spisestuen er der direkte adgang til husets sydvendte terrasse med flot udsigt over vandet.
favorit
Helnæs
Traditionell stuga
Husdjur tillåtet.
6 personer,  67 m²
170 m till sjö/hav:.
Sommerhus i Helnæs Sommerland med havudsigt fra både terrassen og huset. Der er ca. 170 m til stranden, som byder på mange aktivitetsmuligheder året rundt. I sommersæsonen er der endvidere opstillet en stor badebro. Huset er indrettet med to ...
favorit
Om Helnæs

Fyn ligger mitt i landet och den är Danmarks näst största ö. Landskapet är böljande och där finns massor av fruktträdgårdar sida vid sida med hägn med djur, brutna av stråtaksbelagda gårdar. Det sydfynske öhavet ligger alldeles söder om Fyn och här finns öar av olika storlekar, vackra sund, bukter och vikar.

Fyn förbinds med Själland via Stora Bältbron och med Jylland via Lilla Bältbron. I det sydfynska öhavet finns det transporter av små och stora färjor som pinnar fram och tillbaka mellan öarna.

Längs Stora Bältkusten på Nord- och Sydfyn och speciellt vid södra Lilla Bält finns det långgrunda sandstränder där det inte är strömt. I Lilla Bält kan strömmarna annars vara så kraftiga att du måste vara uppmärksam på de lokala anvisningarna. Även ute i det Sydfynska öhavet finns det fantastiska badmöjligheter och då avstånden är korta kan du enkelt alltid hitta en strand där det är lä och stilla.

Det sydfynska landskapet med backar, inhägnade djur och vackra gårdar upplever ni kanske som allra finast på sträckan mellan Svendborg og Fåborg. Norr om Fåborg ligger vackra och kuperade Svanninge Bakker med branta höjder och djupa klyftor, ett resultat av den senaste istiden som slutade för 14.000 år sedan. Från toppen av höjderna har ni en imponerande utsikt över det Sydfynska öhavet och hela sydvästra Fyn. Områdets flora och fauna är mycket varierande.

Fyn - Fyns Huvud. Norr om på Nordöstra Fyn ligger halvön Hindsholm med en hel rad små öar och uddar, bl.a. Romsø och Enebærodde. Landskapet är format av istiden och det finns stora områden med spännande djur- och växtliv. Det långgrunda vattnet i Bälthavets bukter och vikar är populära häckplatser för en sor mängd fåglar. På den nordligaste spetsen av Hindsholm ligger det vackra området Fyns Hoved med milvis utsikt över både hav och land. - På Opplevelsessentret Fjord&Bælt i Kerteminde kan du lära mer om bälthavets miljö och natur.

Topp-attraktioner i området
 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts