Kontakt
Sök
Södra Fyn i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Södra Fyn i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Södra Fyn

Topp-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Södra Fyn

  Stugnr: 29408Falsled6 personer,  100 m²Husdjur tillåtet.300 m till sjö/hav:.Dette sommerhus ligger helt ugenert i rolige omgivelser i dejlig have. Falsled ligger nogle få kilometer fra Faaborg. Faaborg er kendt for sine hyggelige gader med gamle huse og et spændende butiksmiljø. Havnen er moderniseret og anlagt med ...Stugnr: 51411Tårup Strand5 personer,  68 m²Husdjur inte tillåtet.300 m till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på en 1300 m² stor naturgrund med et rigt dyreliv. Huset er opført i 1967 og totalrenoveret i 2006. Sommerhuset er lyst indrettet med lyse, ludbehandlede trævægge- og lofter overalt i huset. På 1. sal er der 2 soverum, begge ...Stugnr: 67777Nab8 personer,  102 m²Husdjur tillåtet.500 m till sjö/hav:.Velholdt sommerhus med spabad og sauna beliggende på en naturgrund med en utrolig flot udsigt til vandet og det bakkede naturområde ved Fåborg. Der er lagt vægt på, at huset skal fremstå lyst med de store panoramavinduer, som fører ud til den ...Stugnr: 17643Fåborg2+2 personer,  40 m²Husdjur är tillåtna i några av lägenheterna.50 m till sjö/hav:.Velindrettede lejligheder rundt om feriecenterets udendørs swimmingpool med børnebassin og kun 30 meter til strand.Stugnr: 76293Horne8 personer,  124 m²Husdjur inte tillåtet.50 m till sjö/hav:.Sommerhus beliggende i første række på en af Fyns bedste grunde med en utrolig panoramaudsigt over vandet både fra huset og grundstykket mod Lyø og Avernakø. I kan gå direkte fra grunden ned til vandet. Der er fire soverum og en stor hems. Badeværelse ...Stugnr: 17691Fåborg2+4 personer,  52 m²Husdjur är tillåtna i några av lägenheterna.50 m till sjö/hav:.Velindrettede lejligheder rundt om feriecenterets udendørs swimmingpool med børnebassin og kun 30 meter til strand.

  Fyn ligger mitt i landet och den är Danmarks näst största ö. Landskapet är böljande och där finns massor av fruktträdgårdar sida vid sida med hägn med djur, brutna av stråtaksbelagda gårdar. Det sydfynske öhavet ligger alldeles söder om Fyn och här finns öar av olika storlekar, vackra sund, bukter och vikar.

  Fyn förbinds med Själland via Stora Bältbron och med Jylland via Lilla Bältbron. I det sydfynska öhavet finns det transporter av små och stora färjor som pinnar fram och tillbaka mellan öarna.

  Längs Stora Bältkusten på Nord- och Sydfyn och speciellt vid södra Lilla Bält finns det långgrunda sandstränder där det inte är strömt. I Lilla Bält kan strömmarna annars vara så kraftiga att du måste vara uppmärksam på de lokala anvisningarna. Även ute i det Sydfynska öhavet finns det fantastiska badmöjligheter och då avstånden är korta kan du enkelt alltid hitta en strand där det är lä och stilla.

  Det sydfynska landskapet med backar, inhägnade djur och vackra gårdar upplever ni kanske som allra finast på sträckan mellan Svendborg og Fåborg. Norr om Fåborg ligger vackra och kuperade Svanninge Bakker med branta höjder och djupa klyftor, ett resultat av den senaste istiden som slutade för 14.000 år sedan. Från toppen av höjderna har ni en imponerande utsikt över det Sydfynska öhavet och hela sydvästra Fyn. Områdets flora och fauna är mycket varierande.

  Fyn - Fyns Huvud. Norr om på Nordöstra Fyn ligger halvön Hindsholm med en hel rad små öar och uddar, bl.a. Romsø och Enebærodde. Landskapet är format av istiden och det finns stora områden med spännande djur- och växtliv. Det långgrunda vattnet i Bälthavets bukter och vikar är populära häckplatser för en sor mängd fåglar. På den nordligaste spetsen av Hindsholm ligger det vackra området Fyns Hoved med milvis utsikt över både hav och land. - På Opplevelsessentret Fjord&Bælt i Kerteminde kan du lära mer om bälthavets miljö och natur.