Stuga: Klitgårds Fiskerleje

Stuga: Klitgårds Fiskerleje, Limfjordsregionen, Limfjorden, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 10 gästomdömen3.6 av 5.0
Rekommenderas3,9
Stugans inredning och utrustning3,9
Mest populärt för
Parsemester3,7
Familjer/vänner utan barn3,6
Familjer/vänner med barn2,0
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Linea - Ålbæk  (Parferie, maj 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Hyggelig have i rolige omgivelser. / Selve huset var standard men der manglende ingenting. / I forbindelse med arbejde var jeg enormt glad for det velfungerende trådløse internet.”
Jonas - Kolding  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Sommerhuset lå tæt ved Ålborg i en dejlig stor have. Huset havde en perfekt størrelse til en familie på 3 + en kat - større børn vil elske hemsen. Der mangler dog soveladser her, da luftmadrasserne på hemsen var ødelagte. Huset er ikke egnet til små børn, da de vil blive draget af den stejle stige til hemsen”
Rekommendation till framtida gäster
“Tag luftmadrasser med, hvis I er flere end 3 personer, og ikke vil sove i stuen.”
Martin henrichsen - Humlebæk  (Parferie, maj 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Super hyggeligt sommerhus med dejlig storoverdækket terrasse”
Emmely - Faxe  (Familieferie med større børn, november 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Størrelsen på sommerhuset, kvarteret”
Trine Christensen - Jylland  (Lejrskole, koloni eller lignende, oktober 2016)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Fantastisk beliggenhed i naturskønt og roligt område. Sommerhuset er rigtig pænt, velholdt og rent, og flot og tidssvarende indrettet. Der er en stor have til, og den overdækkede terrasse gør, at mange aftener kan tilbringes ude trods vejr. Elbruget er ikke højt, da kakkelovnen giver god varme.”
Axel - Osnabrück  (Urlaub mit Freunden, mars 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Der Hundeplatz in Frejlev ist super. / Ansonsten findet man alles was man braucht in Nibe. / Und Aalborg ist in nur 20 bis 30 Minuten mit dem Auto zu erreichen.”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Es hat ein großes Schlafzimmer mit sehr viel Platz in den Schränken. / Der Ofen ist sehr gut auf die Größe des Hauses abgestimmt, somit kann man Heizen ohne entweder immer noch zu frieren oder sich wie in der Sauna zu fühlen. / Zwei gute Grills, einmal Kohle einmal Gas.”
Lilian - Schweiz  (Urlaub mit Kindern und Freunden, april 2019)
Rekommendation till framtida gäster
“Nibe Hafen ist super schön”

Stugans faciliteter

5
1
70m²
ja
nej
Inkl.
900 m
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
Tysk TV: ARD, ZDF + minst en kanal till
 
1 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2008
 
7 km till restaurang
 
7 km till affär
 
900 m till kust

Topp-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Stuga nr. 57732
  Stugkategori: ★★★
  Hav/insjö 900 mGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  1827282930123
  1945678910
  2011121314151617
  2118192021222324
  2225262728293031
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden bjuder på enastående naturupplevelser. Här möter du ett kuperat, böljande landskap, odlingar, ängar och många utsiktsplatser med utsikt över fjorden. Här får du några förslag på vad du kan göra i trakten av Limfjorden.

  Limfjordrutten – en 610 km lång cykelväg Vill du uppleva Limfjorden så finns det inget som slår en cykeltur längs delar av eller längs hela Limfjordsrutten. Hela cykelturen är 610 km lång och den tar dig hela vägen runt Limfjorden. Du kan annars välja att ha en fast bas och helt enkelt ta dagsetapper längs den vackra cykelleden.

  Konst och historia Besök Danmarks älsta medeltidsborg, Spøttrup, eller gå på upptäcksfärd i någon av områdets många museeum, gallerier och kyrkor. Här finns en guldgruva av intressanta historier från Limfjordens dåtid och nutid. Planera in Nordeuropas minsta kyrka på Venö eller Kalkgruvorna i Mønsted och Daugbjerg.

  Området för dig som älskar sjön Limfjordsområdet bjuder på ca 250 km kuststräcka som ger många möjligheter till bad och strandliv. När det blåser i rätt riktning är Limfjorden ett eldorado för vind- och kitesurfare. Glyngøre har även Nordeuropas första stora dykpark med både skepps- och stridsvagnsvrak, hinderbanor, rev och en grotta.

  Om Limfjorden

  På en tur längs med, eller på Limfjorden får man ett sort urval av natur- och kulturattraktioner. Det är möjligtvis svårt att hinna med att besöka alla de attraktioner om är värda ett besök, så vi har här valt ut ett antal åt dig.

  Vejlerne, Nordeuropas största fågelreservat, är ett ca. 6.000 hk stort, lågliggande område med ängar, bambuskogar och bräckvattensjöar. Vejlerne uppstod efter ett misslyckat dräneringsprojekt. Nu är området ett fredat paradis för fåglar och fågelskådare.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knappt 4 km från centrala Thisted. Plantasjen är en liten botanisk pärla med ca. 150 olika trä och buskarter från hela världen.

  I Eshøj har ni goda möjligheter för frisk luft och motion. Terrängen är kuperad med en höjdskillnad på 25 m från Limfjorden till plantasjens högsta punkt.

  Du kan jogga, men du kan också gå i ett tempo som ger dig tid till att se, höra, dofta och märka naturens puls och rytm - samt tid för att undersöka den spännande natur som ligger öppen för dig.

  Skyum Bjerge Det kuperade backlandskapet utgör en del av Limfjordskusten ned mot Vildsund. Här finns klyftor och dalar skapta av smältvatten från den senaste istiden. Det finns 17 gravhögar bevarade i området. Sex av dem ligger ligger vackert på sluttningen av en backe. Området är fridlyst och i ett besök att bevara ljungheden har man planterat in Gotländska får i området.

  Lundehøj I Ullerup, lite norr om Heltborg, finns den 6000 år gamla stenstugan Lundehøj som är öppen för gäster.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år efter etableringen av den första köpmannaföreningen i Doverodde, är Doverodde Købmandsgård ett av Limfjordens bäst bevarade handelshus från den perioden. Kjøpmannsgården är i dag ett upplevelsecenter med fokus på Thy och Limfjorden. I den gamla kornsilon är det utställningar av geologiska förekomster samt djur i området.

  I det gamla packhuset hittar man ett spännande aktivitetsrum, där man kan undersöka de fiskar och andra sjödjur som man kanse lyckats eller lyckas fånga i fjorden. Här hittar man desutom utställningar som berättar om köpmannsgårdens utveckling genom tiderna. Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denna gamla kyrkogård är Danmarks största med i allt 49 gravhögar.

  Lunaria och Danas Hage Konstsamlingen som är den enda av sitt slag, visar skiftande utställningar av lövkonstnären Susanne Tvermoes poetiska bildvärld - ett livsverk av löv och blomsterblad. Från museet är det utsikt över "vikingarnas" Limfjord. Det finns även en minnesrum över de stora Limfjordsdiktarna, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kyrka Vestervig Kyrka är Nordens största landsortskyrka och inne i den finns en av Danmarks finaste orglar med 52 stämmor, som kan upplevas under en av kyrkokonserterna. Till kyrkan är det knutet en sägen om Liden Kirsten och Prins Buris, en olycklig kärlekshistoria. Liden Kirsten, som var halvsyster till Valdemar den Store, hade ett kärleksförhållande till Prins Buris, bror till Drottning Sofie. Då Valdemar uppdagade förhållandet, lät han Liden Kirsten dansa sig till döds. Hon blev begravd på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev vid sin död begraven i samma grav som Liden Kirsten.