Stuga: Næsborg

Stuga: Næsborg, Limfjordsregionen, Limfjorden, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 6 gästomdömen4.3 av 5.0
Rekommenderas4,3
Stugans inredning och utrustning4,2
Mest populärt för
Familjer/vänner utan barn5,0
Familjer/vänner med barn4,2
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Nicolai - Kastrup  (Familieferie med børn, juli 2019)
Rekommendation till framtida gäster
“I selve sommerhuset var det positivt med kabel-tv og WiFi til de regnvåde dage. / / Altid en fornøjelse at tage til Fårup Sommerland.”
Kim - Slagelse  (Venneferie med børn, juni 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Ingen trafik / Meget rolig område / Gide spise steder inden for 10 km”
Rekommendation till framtida gäster
“Løgstør havn samt mussum”
Kim - Slagelse  (Venneferie med børn, september 2018)
Rekommendation till framtida gäster
“At de skal kontakte stedet, da de ikke har modtaget besked fra Dancenter om sengetøj og håndklæder”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Dobbelt wc, bad, fred ingen støj, god udsigt”
Eva - Thy  (Familieferie med børn, juli 2018)
Rekommendation till framtida gäster
“Gå ture ude på landet. Løgstør som ligger 5 km derfra har indkøbs muligheder og cafeer og restauranter. Brokiosken ved Aggersund broen kan anbefales. (Grillbar)”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Området var skønt, at det lagde ude på landet. Omgivelserne var fantiske og dejlig udsigt til Limfjorden. Rigtig dejlig natur omkring.”
Birthe Clsusen - Kolding  (Venneferie med børn, juni 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Dejlig lyse værelset. God plads og opholdsrum med køkkenafdeling fungerede rigtig godt.”
Rekommendation till framtida gäster
“Tur til Livø. / Kanalfogedens køkken”
Chad - Rigby, ID, USA  (Holiday with older children, mars 2018)
Rekommendation till framtida gäster
“Great place to go for a jog. Near to Naesborg church I highly recommend visiting some or all of the 12 parishes in the area. Close the Aggersborg, the largest viking village ever found. / / Recommend trips to Logstor.”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Perfect country location with a herd of deer fenced in next door.”

Stugans faciliteter

8
4
140m²
nej
nej
Inkl.
1,5 km
 
Dansk TV: DR1 och TV2
 
2 badrum
 
Byggår 2014
 
4,0 km till restaurang
 
4,0 km till affär
 
1,5 km till kust

Topp-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Stuga nr. 94353
  Stugkategori: ★★★★
  Hav/insjö 1,5 kmGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  231234567
  24891011121314
  2515161718192021
  2622232425262728
  27293012345
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden bjuder på enastående naturupplevelser. Här möter du ett kuperat, böljande landskap, odlingar, ängar och många utsiktsplatser med utsikt över fjorden. Här får du några förslag på vad du kan göra i trakten av Limfjorden.

  Limfjordrutten – en 610 km lång cykelväg Vill du uppleva Limfjorden så finns det inget som slår en cykeltur längs delar av eller längs hela Limfjordsrutten. Hela cykelturen är 610 km lång och den tar dig hela vägen runt Limfjorden. Du kan annars välja att ha en fast bas och helt enkelt ta dagsetapper längs den vackra cykelleden.

  Konst och historia Besök Danmarks älsta medeltidsborg, Spøttrup, eller gå på upptäcksfärd i någon av områdets många museeum, gallerier och kyrkor. Här finns en guldgruva av intressanta historier från Limfjordens dåtid och nutid. Planera in Nordeuropas minsta kyrka på Venö eller Kalkgruvorna i Mønsted och Daugbjerg.

  Området för dig som älskar sjön Limfjordsområdet bjuder på ca 250 km kuststräcka som ger många möjligheter till bad och strandliv. När det blåser i rätt riktning är Limfjorden ett eldorado för vind- och kitesurfare. Glyngøre har även Nordeuropas första stora dykpark med både skepps- och stridsvagnsvrak, hinderbanor, rev och en grotta.

  Om Limfjorden

  På en tur längs med, eller på Limfjorden får man ett sort urval av natur- och kulturattraktioner. Det är möjligtvis svårt att hinna med att besöka alla de attraktioner om är värda ett besök, så vi har här valt ut ett antal åt dig.

  Vejlerne, Nordeuropas största fågelreservat, är ett ca. 6.000 hk stort, lågliggande område med ängar, bambuskogar och bräckvattensjöar. Vejlerne uppstod efter ett misslyckat dräneringsprojekt. Nu är området ett fredat paradis för fåglar och fågelskådare.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knappt 4 km från centrala Thisted. Plantasjen är en liten botanisk pärla med ca. 150 olika trä och buskarter från hela världen.

  I Eshøj har ni goda möjligheter för frisk luft och motion. Terrängen är kuperad med en höjdskillnad på 25 m från Limfjorden till plantasjens högsta punkt.

  Du kan jogga, men du kan också gå i ett tempo som ger dig tid till att se, höra, dofta och märka naturens puls och rytm - samt tid för att undersöka den spännande natur som ligger öppen för dig.

  Skyum Bjerge Det kuperade backlandskapet utgör en del av Limfjordskusten ned mot Vildsund. Här finns klyftor och dalar skapta av smältvatten från den senaste istiden. Det finns 17 gravhögar bevarade i området. Sex av dem ligger ligger vackert på sluttningen av en backe. Området är fridlyst och i ett besök att bevara ljungheden har man planterat in Gotländska får i området.

  Lundehøj I Ullerup, lite norr om Heltborg, finns den 6000 år gamla stenstugan Lundehøj som är öppen för gäster.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år efter etableringen av den första köpmannaföreningen i Doverodde, är Doverodde Købmandsgård ett av Limfjordens bäst bevarade handelshus från den perioden. Kjøpmannsgården är i dag ett upplevelsecenter med fokus på Thy och Limfjorden. I den gamla kornsilon är det utställningar av geologiska förekomster samt djur i området.

  I det gamla packhuset hittar man ett spännande aktivitetsrum, där man kan undersöka de fiskar och andra sjödjur som man kanse lyckats eller lyckas fånga i fjorden. Här hittar man desutom utställningar som berättar om köpmannsgårdens utveckling genom tiderna. Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denna gamla kyrkogård är Danmarks största med i allt 49 gravhögar.

  Lunaria och Danas Hage Konstsamlingen som är den enda av sitt slag, visar skiftande utställningar av lövkonstnären Susanne Tvermoes poetiska bildvärld - ett livsverk av löv och blomsterblad. Från museet är det utsikt över "vikingarnas" Limfjord. Det finns även en minnesrum över de stora Limfjordsdiktarna, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kyrka Vestervig Kyrka är Nordens största landsortskyrka och inne i den finns en av Danmarks finaste orglar med 52 stämmor, som kan upplevas under en av kyrkokonserterna. Till kyrkan är det knutet en sägen om Liden Kirsten och Prins Buris, en olycklig kärlekshistoria. Liden Kirsten, som var halvsyster till Valdemar den Store, hade ett kärleksförhållande till Prins Buris, bror till Drottning Sofie. Då Valdemar uppdagade förhållandet, lät han Liden Kirsten dansa sig till döds. Hon blev begravd på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev vid sin död begraven i samma grav som Liden Kirsten.