Kontakt
Sök

Bogø i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Bogø i Danmark - Boka stuga via DanCenter

 
Sök ort: Bogø
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 7 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Bogø i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Bogø
Våra stugor i Bogø får 4.3 av 5.0, från 101 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • Danmarks Borgcenter Vordingborg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Bogø

  Stugnr: 35604Bogø8 personer,  111 m²Husdjur inte tillåtet.700 m till sjö/hav:.Højtbeliggende og velholdt sommerhus med store træterrasser med udsigt. Benyt sommerhusets spabad, der bruser med bobler og giver blød massage over hele kroppen. Dette modvirker stress og spændte muskler og I bliver dejlig afslappet efter 5-10 ...Stugnr: 42482Bogø4 personer,  57 m²Husdjur inte tillåtet.800 m till sjö/hav:.Godt indrettet sommerhus til den mindre familie. Huset indeholder to soverum, heraf et forældresoveværelse, dog begge med begrænset skabsplads. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra stuen og en af husets tre terrasser er der udsigt over ...Stugnr: 30914Bogø6 personer,  65 m²Husdjur tillåtet.2,0 km till sjö/hav:.Velholdt sommerhus på ugenert naturgrund med moderne indretning. Husets køkken og badeværelse er renoveret i 2006. Fra vinterstuen er der direkte udgang til en overdækket terrasse. Den åbne terrasse ligger i forlængelse af den overdækkede terrasse ...Stugnr: 43165Bogø6 personer,  78 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.Sommerhus med udsigt over området mod Grønsund.Stugnr: 28374Bogø7 personer,  99 m²Husdjur inte tillåtet.2,0 km till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på hjørnegrund i naturskønne omgivelser og ugenert i forhold til de øvrige sommerhuse i området. Der er spabad med varmedyser. Her er der tænkt på alle bekvemmeligheder. Hunde skal holdes i snor i området og må ikke løbe ...Stugnr: 87906Bogø7 personer,  98 m²Husdjur inte tillåtet.2,0 km till sjö/hav:.Sommerhus højt beliggende med panoramaudsigt over vandet. Huset er møbleret med moderne kvalitetsmøbler samt 2 badeværelser og brændeovn, kun til piller, til opvarmning i den kolde tid. Der er en overdækket terrasse, hvorfra I kan nyde panoramaudsigten ...

  Se alla stugor i området.

  Gå en tur i Bogø stad. Starta vid kyrkan. Lägg märke till alla sjömansgravar på kyrkogården,­ vi är på en sjöfararö. Gå in i kyrkan,­ som kyrkorna på Mön är de vanligtvis alltid öppna. Kyrkan är liten, men byggd efter klassiska danska kyrkors mönster. Gör en ritning över kyrkan och observera detta då ni kommer in i andra kyrkor ni komme förbi.

  Fortätt genom staden, en härlig promenad ned till Bogø hamn och tillbaka igen. Längs vägen finns det mycket att lägga märke till. Ex.vis alla de skolor som finns eller har funnits på Bogø. Ryttarskola, Navigationsskola, Folkskola, Kostskola mm. Bogø är en riktig skolö. Lägg märke till de alla olika häckar, staket och grindar ni kommer att passera på er väg genom Bogø.

  Vill ni verkligen se er omkring tar ni färjan till Stubbekøbing, gå en tur i staden och åk sedan tillbaka. Färjorna är på väg att försvinna så det är hög tid att passa på. Som man sa förr: Vattenförbinder, land skiljer åt. man var en seglarnation.

  Bogø har, som alla andra områden i Danmark, varit i princip självförsörjande, det var en annan tid man levde i då.

  Bogø Mølle är en väderkvarn på toppen av en riktigt blåsig kulle. Kvarnen är helrenoverad och det är spännande att gå in och se hur man förr i tiden använde vinden och kvarnen för att göra säd till mjöl. Møn Turistbyrå kan berätta var ni kan hämta nyckeln till kvarnen. Observera att nästan hela konstruktionen är gjord av trä och lista ut hur vinden förvandlas till kraft som maler säden till mjöl. det är inte så enkelt som man kan tro.