Boka stuga på Mön och Bogö - Här är 3 bra skäl till varför!

 
Sök ort: Mön och Bogö
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 29 resultat.

Boka stuga på Mön och Bogö - Här är 3 bra skäl till varför!

Om du bokar en stuga på Mön och Bogö finns det upplevelser för alla smaker

Här får du tre bra skäl till varför du borde boka en stuga på Mön och Bogö. Först av allt är naturen en anledning i sig. Här hittar du långa sandstränder, skyddade naturområden och djupa skogar. Och så naturligtvis hittar du Danmarks största naturliga sevärdhet

Möns Klint. För det andra finns några av de roligaste nöjena inom rimligt avstånd. Du kan bland annat besöka BonBon Land, Knuthenborg Safari Park och Krokodil Zoo. Sist men inte minst är den tredje anledningen att det inte finns någon anledning att resa hem. Spendera din semester i en av DanCenters stugor - från klassiska stugor till lyxhus med pool eller havsutsikt.

Här kan du börja din sökning efter en stuga på Mön och Bodö:

Läs mer om Mön och Bogö
Våra stugor i Mön och Bogö får 4.2 av 5.0, från 5724 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • Danmarks Borgcenter Vordingborg
 • 29 stuga i Mön och Bogö

  Stuga i HårbølleStugnr: 24316Hårbølle10 personer,  135 m²10 m till sjö/hav:.Boende i Klintholm HavnStugnr: 27835Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 50812Ulvshale6 personer,  76 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i StegeStugnr: 30160Stege5 personer,  91 m²7 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 50658Ulvshale5 personer,  63 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 48872Ulvshale5 personer,  43 m²2,0 km till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 9414Ulvshale10 personer,  117 m²250 m till sjö/hav:.Stuga i KlintholmStugnr: 4495Klintholm4 personer,  70 m²5 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 92133Ulvshale4 personer,  66 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i BogøStugnr: 9621Bogø5 personer,  50 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i BogøStugnr: 99202Bogø4 personer,  73 m²900 m till sjö/hav:.Stuga i Hårbølle HavnStugnr: 4892Hårbølle Havn4 personer,  54 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Råbylille StrandStugnr: 97182Råbylille Strand5 personer,  58 m²450 m till sjö/hav:.Stuga i Råbylille StrandStugnr: 95641Råbylille Strand14 personer,  200 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i Råbylille StrandStugnr: 41966Råbylille Strand4 personer,  40 m²35 m till sjö/hav:.Stuga i Klintholm HavnStugnr: 56158Klintholm Havn4 personer,  45 m²2 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 54584Ulvshale10 personer,  67 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i Råbylille StrandStugnr: 48490Råbylille Strand24 personer,  298 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i Råbylille StrandStugnr: 6225Råbylille Strand20 personer,  270 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i Hårbølle HavnStugnr: 99203Hårbølle Havn4 personer,  54 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i Råbylille StrandStugnr: 38405Råbylille Strand8 personer,  88 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 54517Ulvshale6 personer,  90 m²200 m till sjö/hav:.Boende i Klintholm HavnStugnr: 27820Klintholm Havn4 personer,  45 m²20 m till sjö/hav:.Boende i Klintholm HavnStugnr: 27817Klintholm Havn4 personer,  45 m²Stuga i KlintholmStugnr: 50050Klintholm4 personer,  99 m²4,0 km till sjö/hav:.Stuga i StegeStugnr: 30159Stege7 personer,  145 m²7 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 78378Ulvshale6 personer,  75 m²150 m till sjö/hav:.Boende i Klintholm HavnStugnr: 27847Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i UlvshaleStugnr: 43056Ulvshale8 personer,  74 m²300 m till sjö/hav:.

  Stuguthyrning på Mön och Bogö

  Med sina långa sandstränder, fågelreservat, djupa naturskogar och skyddade naturområden är Mön en av Danmarks vackraste öar – perfekt för en stugsemester med massor av härliga upplevelser för hela familjen. Gå på långa promenader i kustlandskapet med dess ständigt föränderliga naturliga livsmiljöer och vackra utsikter.

  Om du väljer att spendera din semester på Mön se till att inte missa ett besök på Möns Klint – Danmarks högsta klippa – som tornar upp sig 128 många meter över havet. Om du går de 500 stegen ner till stranden, väntar en imponerande syn. Förutom vilda naturfenomenen kan du också se vilda orkidéer, falkar och fjärilar på klippan. På klippan ligger även det geologiska centrumet Möns Klint, som också är väl värd ett besök. Det är unikt beläget precis bredvid detta otroligt inspirerande och vackra naturfenomenen. Här kan du beskåda havslivet i det kritvita vattnet, utlösa ditt eget jordskred, lyfta berg och gå genom glaciärerna på istiden.

  Under en stugsemester finns det massor av sevärdheter att besöka, oavsett om du är ute efter en rolig nöjespark i närheten eller en hisnande utomhusupplevelse i det praktfulla landskapet vid Möns Klint. Under de här mysiga stunderna tillsammans är det också härligt med smakupplevelser som hela familjen kan njuta av. Besök den välkomnande bondgården på Råbylille och smaka deras hemgjorda ekologiska glass. Den här glassen är gjord på mjölk från deras egna kor, och den krämiga smaken är svår att slå. På Mön finner du också Møn Bolcher (Möngodis) och Møn Bryghus (Möns bryggeri). Du kan se dem arbeta vid Møn Bolcher när de kokar sina godsaker och till och med prova att tillverka dina egna klubbor. På Möns bryggeri kan de vuxna smaka den utsökta ölen – bryggd på enbart de finaste ingredienserna, allt i enlighet med de traditioner som bevarats genom åren.

  Mittemot Mön på andra sidan vattnet ligger Bogö. Den lilla ön Bogö ligger mellan, Falster, Mön och Själland och är väl värd ett besök. Fiskarhusen och kaptensvillorna samt de många sjömansgravarna på kyrkogården vittnar om Bogös gamla sjöfartshistoria. Idag är ön fortfarande lika charmig och stämningsfylld.

  Båda öarna är som gjorda för en aktiv semester oavsett om det är på cykel, i en segelbåt eller på en hästrygg. Du kan också få tillfälle att svinga din golfklubba på Möns golfklubb – en vacker 18-hålsbana –, eller prova metspöt på en fisketur.

  3 roliga attraktioner nära Mön och Bogö

  BonBon-Land – Njut av en heldag på en av Danmarks mest välkända och roliga nöjesparker: BonBon-Land. När du betalat entreavgiften är alla åkattraktioner gratis – så det finns gott om möjligheter att känna fjärilar i magen och vinden i håret i de över 50 åkattraktionerna som väntar på dig. Det finns åkturer för alla smaker och parken har också många matplatser och restauranger.

  Gavnö slott – om du vill uppleva en av Danmarks största kulturarv måste du besöka Gavnö slott. Slottets fantastiska park har en tulpanutställning, en romantisk rosenträdgård, en dock utställning och en sensorisk trädgård. Inne i detta vackra slott finns en stor samling konstföremål och över 1000 målningar.

  Medeltidscentrumet – Res tillbaka över 600 år i tiden och besök detta levande medeltidsmuseum. Här hittar du inte bara autentisk mat, turneringar i tornerspel med riddare, krigsmaskiner som kan kasta små stenblock samt öronbedövande kanoner, men också ett medeltidscentrum för fridsamma hantverkare, modiga krigare, tappra riddare och rika köpmän.

  Hyr din stuga från DanCenter och få rabatt på många av av Danmarks populäraste attraktioner. Här kan du se de sevärdheter på vilka du får rabatt, .

  Hyra stuga på Mön och Bogö

  DanCenter har över 60 års erfarenhet av att hyra ut semesterbostäder, så när du planerar din semester genom oss kan du vara säker på att allt går så smidigt som möjligt. Här, på vår webbplats, hittar du över 180 semesterbostäder på Mön och Bogö. Ovasett om du är ute efter en klassisk stuga, ett lyxhus eller en bostad med havsutsikt finns det något för alla hos DanCenter. Inspireras av det stora utbudet hus innan du bokar den där välförtjänta semestern för dig och dina kära. I ungefär hälften av DanCenters semesterbostäder är djur välkomna.

  Stugområden nära Mön och Bogö

  DanCenter erbjuder också semesterbostäder på många andra populära semesterorter i Danmark. Du kan hitta stugor att hyra i närheten av Mön och Bogö på Själland, populära områden så som Gilleleje , Rörvig och Karrebaeksminde. På Lolland hittar du, bland mycket annat, Kramnitze och Hyldtofte Oystersøbad, och på Falster hittar du Marielyst.

  Tillbringa din semester på en av Danlands semesteranläggningar på Mön

  Du kan även besöka Danlands semesteranläggning på Mön på Klintholm Marinapark Mön de fina stugorna ligger precis bredvid hamnen i några av Danmarks finaste landskap. I närheten finns barnvänliga stränder, mysiga hamnar och massor av aktiviteter för hela familjen Semesteranläggningen erbjuder bekvämligheter och aktiviteter så som en lekplats utomhus, boule och krocket.