Stuga på Lolland - Semester full av upplevelser

 
Sök ort: Lolland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 163 resultat.
Sök på kartan

Stuga på Lolland - Semester full av upplevelser

En stuga på Lolland erbjuder flera gratis upplevelser

Även om det är fälten och den platta strukturen som dominerar landskapet finns det fortfarande fullt av upplevelser på Lolland. En av öns största sevärdheter är Knuthenborg Park & Safari - Här får du garanterat en kul heldag. En stuga på Lolland erbjuder också möjlighet till flera gratis upplevelser. De 3 bästa gratisupplevelserna på ön inkluderar; ett besök till Dodekalitten ett stort monument, gårdsbesök på Knuthenlund och en promenad i minnesskogen Halskov Vænge där du kan se 6 stenrösen och 72 gravhögar.

Här kan du börja din sökning efter en stuga på Lolland:

Läs mer om Lolland
Våra stugor i Lolland får 4.0 av 5.0, från 2294 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Knuthenborg Safaripark
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
 • Fuglsang Kunstmuseum
 • Krokodille Zoo
 • Temapark Middelaldercentret
 • Stiftsmuseet
 • Nykøbing Falster Brandmuseum
 • Marielyst Sportscars
 • Frilandsmuseet i Maribo
 • Dodekalitten
 • Postbåden
 • Nakskov Fjord
 • Danmarks Sukkermuseum
 • Reventlow-Museet
 • Ravnsby bakker
 • 163 stuga i Lolland

  Stuga i HummingenStugnr: 48324Hummingen8 personer,  130 m²684 m till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 49090Hummingen8 personer,  137 m²688 m till sjö/hav:.Stuga i NystedStugnr: 40331Nysted10 personer,  115 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 6808Hummingen6 personer,  92 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i Ydø/AlbuenStugnr: 93366Ydø/Albuen6 personer,  77 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 38494Kramnitze8 personer,  84 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i BandholmStugnr: 6985Bandholm4 personer,  78 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i NakskovStugnr: 9796Nakskov4 personer,  100 m²2,5 km till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 35624Hummingen8 personer,  125 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 31757Hummingen6 personer,  68 m²Stuga i NystedStugnr: 44972Nysted6 personer,  100 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i Hyldtofte ØstersøbadStugnr: 63174Hyldtofte Østersøbad10 personer,  163 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 99318Hummingen8 personer,  94 m²35 m till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 99317Hummingen8 personer,  94 m²25 m till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 17997Hummingen10 personer,  100 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i HolebyStugnr: 6898Holeby5 personer,  120 m²10 km till sjö/hav:.Stuga i Hyldtofte ØstersøbadStugnr: 40519Hyldtofte Østersøbad7 personer,  104 m²800 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 35527Kramnitze10 personer,  138 m²450 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 94467Kramnitze12 personer,  138 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 94719Kramnitze6 personer,  87 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i SletnæsStugnr: 8273Sletnæs8 personer,  158 m²270 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 4058Kramnitze6 personer,  95 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i SakskøbingStugnr: 48824Sakskøbing8 personer,  190 m²6 km till sjö/hav:.Stuga i HummingenStugnr: 8689Hummingen9 personer,  160 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i Rødby HavnStugnr: 53220Rødby Havn6 personer,  97 m²5,8 km till sjö/hav:.Stuga i Rødby HavnStugnr: 9496Rødby Havn6 personer,  90 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i Næsby Strand/LollandStugnr: 17842Næsby Strand/Lolland6 personer,  74 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 42237Kramnitze5 personer,  71 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 26445Kramnitze8 personer,  82 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i KramnitzeStugnr: 6901Kramnitze8 personer,  94 m²500 m till sjö/hav:.
  Se alla 163 DanCenter Stugor i Lolland

  Stuga på Lolland

  Detta är den landsbygdsmiljö som är så utmärkande för Danmarks fjärde största ö, Lolland. Det är därför som denna platta ö har fått smeknamnet "pannkakan", särskilt den västra delen av ön där den plana terrängen och åkrarna sträcker sig så långt ögat kan nå. Förutom det platta landskapet hittar du även små vikar som ligger längs Lollands kust, liksom stora sjöar och skogsmark. Den södra delen av Lolland gränsar till den södra strandvallen.

  Lolland är omgiven av Östersjön, Langelands Bält, Guldborgsund, Fehmarn Bält och Smålands vatten och är ansluten till Falster på tre platser. Om du hyr en stuga för din sommarresa på Lolland, kommer du att ha färjanslutning till både Langeland och Tyskland.

  Lollands två största städer är Nakskov och Maribo. Här kan du njuta av de gamla historiska byggnaderna som är utmärkande för båda städerna. I Nakskovs hamn hittar du postbåten som erbjuder avkopplande seglingsutflykter på Nakskovfjorden och runt de små öarna i närheten. Maribo ger dig också möjlighet att ta en avkopplande promenad förbi korsvirkeshusen eller njuta av ett besök på frilandsmuseet i Maribo, eller varför inte stanna vid Maribos katedral som är ett gammalt kloster.

  Roliga upplevelser på Lolland som du inte får missa!

  Knuthenborg Safaripark

  Öns största attraktion och Nordeuropas största safaripark. Här kan du uppleva mer än 1 000 exotiska arter i alla storlekar och vikter! Alla djur är åtskilda i olika områden beroende på var de kommer ifrån. Besök djuren i apskogen, skogsslätten, djurparken och den afrikanska savannen. Utforska tiger- eller vargskogen med bil och upplev djurlivet på nära håll i säkerhet i detta inhägnade område. Den senaste attraktionen är dinosaurieskogen där du kan se både utgrävningarna och en utställning av fossiler och skelett och stå öga mot öga mot fler än 20 naturtrogna, rytande dinosaurier. Det finns också en stor lekplats i parken för barn. Nyligen fick lekområdet en stor vattenrutschbana och en vattenlekplats.

  Besök medeltidscentret vid Guldborgsund Besök medeltidscentret vid Guldborgsund och upplev öronbedövande kanoner, riddarturneringar och enorma krigsmaskiner som kan slänga små stenblock över stora områden. Ett levande museum med fredliga hantverkare, formidabla krigare, modiga riddare och rika handelsmän.

  Dodekalitten

  På ett av fälten på Lolland finns ett monument till tiden som består av tolv stenpelare placerade i en cirkel med elektroakustisk musik. Var och en av de tolv stenpelarna är 7 - 9 m höga och väger mellan 25 - 45 ton. Överdelarna har snidade ansikten, som alla är riktade mot centrum. Kombinationen av de enorma stenpelarna och musiken skapar en unik upplevelse. Bird Song konstmuseum. Upptäck en del av dansk konsthistoria på ett besök på Bird Song konstmuseum. Museet har en fin samling av Dansk konst från slutet av 1700-talet fram till idag och det hålls 2-3 specialutställningar varje år. Här hittar du verk av konstnärer som Skagenmålarna, Olaf Rude, Cobra, Vilhelm Lundstrøm, Kristian Zahrtmann och Jens Juel. Museet är beläget i ett naturskönt område som ger möjlighet att njuta av en underbar promenad på gården som tillhör Fuglsang-egendomen.

  Frilandsmuseet i Maribo

  Ta en tur tillbaka till 1800-talet med ett besök på Frilandsmuseet i Maribo. Du hittar museet i närheten av Maribos natursköna Søndersø omgiven av skogen. Utforska de gamla husen och fördjupa dig i pastorns, småbrukarens eller
  bondens dagliga liv medan du upplever hur livet var på landsbygden förr i tiden. Ett besök som är fullspäckat med skoj och nya lärdomar för hela familjen.

  Rødby-färjan till Puttgarden, Tyskland

  Om du besöker Lolland kommer du inte att vara långt ifrån färjan i Rødby, så varför inte hoppa ombord på en snabb shoppingresa precis över gränsen i Tyskland. Ta färjan till Puttgarden och shoppa så mycket du vill i norra Europas största gränshandel. Oavsett om du bunkrar upp med öl, vatten, din alkoholhaltiga favoritdryck eller godis och choklad, är denna butik på 8 000 kvm en unik shoppingupplevelse. Från Puttgarden är det också bara en timmes bilresa till den spännande, historiska staden Lübeck. Du kan också köra lite längre till Tysklands näst största stad i Hamburg och sätta piff på
  din hyra av stuga med en smak av den stora metropolen. Du kan ta tåget direkt från Puttgarden till antingen Lübeck eller Hamburg.

  Hyr din stuga från DanCenter och få rabatt på många av Danmarks mest populära attraktioner. Här kan du se de attraktioner du får rabatt på, .

  Hyra av stuga på Lolland

  På DanCenters uthyrning av stuga har vi över 60 års erfarenhet av att hyra ut stugor, så när du planerar din semester genom oss kan du vara säker på att allt går så smidigt som möjligt. På webbplatsen hittar du över 180 stugor belägna på Lolland - så oavsett om du letar efter en klassisk stuga, ett lyxhus eller en bostad med havsutsikt finns det något för alla hos DanCenter. Inspireras av det breda utbudet av hus som finns innan du bokar en

  välförtjänt semester för dig och dina närstående. Husdjur är välkomna i ungefär hälften av DanCenters stugor.

  Stuga på Lolland

  Om du funderar på att välja Lolland för din semester erbjuder DanCenter uthyrning av stuga på många populära semesterområden. Den mest populära områdena är Bredfjed, Hummingen och Nysted.

  Tillbringa din semester i en stuga från Danland

  Om du vill testa en något annorlunda semester istället för semester i stuga, varför inte stanna på en Stuga Här får du tillgång till många olika gemensamma inrättningar som du sällan får när du hyr en stuga.

  Här stuga i Rudkøbing på Langeland bor du i en av de mysiga stugorna i trä som ligger intill småbåtshamnen. Lekplats, basket, boule och volleyball är bara några av de bekvämligheter som finns på anläggningen med stugor i Rudkøbing. Anläggningen har även cykeluthyrning så att du kan uppleva Langeland på två hjul.

  Om du istället åker till Falster kan du bo på Danlands stuga i Marielyst . Koppla av på din semester med en promenad runt lekplatsen, eller prova studsmattorna... eller varför inte spendera en dag på den 20 km långa sandstranden där Östersjön sträcker sig hela vägen ut till den blå horisonten.