Stuga i Gilleleje - Kulturhamn, byliv och strand

 
Sök ort: Gilleleje
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 32 resultat.
Sök på kartan

Stuga i Gilleleje - Kulturhamn, byliv och strand

Semestra i Gilleleje och upplev ett sprudlande sommarliv i denna trivsamma hamnstad

Utöver massor av kultur bjuder Gilleleje också på en av Danmarks vackraste vandringsstigar. Här kan du uppleva panoramautsikten ända till Kullen i Sverige och beskåda den vackra naturen. I området hittar du även imponerande slott och det 800 år gamla Esrum Kloster. Hyr du stuga i Gilleleje är du inte långt från Danmarks huvudstad Köpenhamn – här väntar en hel värld full av upplevelser och sevärdheter för hela familjen.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Gilleleje:

Läs mer om Gilleleje
Våra stugor i Gilleleje får 4.1 av 5.0, från 335 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 32 stuga i Gilleleje

  Stuga i GillelejeStugnr: 8608Gilleleje5 personer,  82 m²450 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 8708Gilleleje4 personer,  46 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 15223Gilleleje4 personer,  70 m²1,4 km till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 42908Gilleleje6 personer,  120 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 6306Gilleleje5 personer,  120 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 51784Gilleleje6 personer,  60 m²900 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 42785Gilleleje8 personer,  120 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 7882Gilleleje6 personer,  74 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 93964Gilleleje6 personer,  85 m²800 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 98361Gilleleje2 personer,  70 m²180 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 74742Gilleleje4 personer,  72 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 33477Gilleleje8 personer,  93 m²800 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 74567Gilleleje4 personer,  77 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 9758Gilleleje4 personer,  84 m²850 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 94181Gilleleje6 personer,  73 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 9441Gilleleje8 personer,  85 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 11830Gilleleje4 personer,  76 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 68488Gilleleje4 personer,  50 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 30284Gilleleje10 personer,  142 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 17865Gilleleje8 personer,  120 m²900 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 55811Gilleleje6 personer,  60 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 94221Gilleleje4 personer,  60 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 30569Gilleleje7 personer,  96 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 65940Gilleleje6 personer,  52 m²10 m till sjö/hav:.Stuga i GillelejeStugnr: 35087Gilleleje8 personer,  136 m²1,0 km till sjö/hav:.

  Se alla stugor i området.

  Stugsemester i Gilleleje

  Tillbringa din semester i natursköna Gilleleje och njut av den livfulla  turiststaden. Gilleleje har Själlands största fiskehamn, mitt i stan. Under sommarsäsongen är stan full av liv och rörelse, varje år hittar du olika aktiviteter här. Du kanske väljer att tillbringa din semester under Gilleje-festivalen, som är en musikfestival med kända danska artister och härlig musik.

  Gilleleje har många små, barnvänliga stränder. Här kan du tillbringa lata dagar på stranden och plaska runt i havet för att sedan njuta av en lunch på någon av alla restaurangerna i hamnen, t.ex. Restaurang Gilleleje och Fyrkroen, som erbjuder läckra rätter för hela familjen.

  Gilleleje bjuder på ett helt hav av upplevelser t.ex. Gilleleje museum, kyrkan och fyren Nakkehoved Fyr. Önskar du en mer aktiv semester, kan vi rekommendera Gilbjergstien som erbjuder 2,5 km spår för vandring och cykling. Spåret börjar  i Gilleleje och slutar på Gilbjerghoved, under vägen har du en fantastisk utsikt över havet från de branta sluttningarna. Vill du istället spela golf är ett besök på Gilleleje golfklubb, med den vackra men utmanande 18-håls golfbanan, passande. Banan har har flera gånger utsetts till en av de bästa banorna på Själland.

  En stadstur till Köpenhamn

  Semestrar du i Gilleleje är det inte långt till Köpenhamns många shopping- och kulturella erbjudanden. Där hittar du ett överflöd av sevärdheter och upplevelser året om. På Experimentarium får du använda hjärnmusklerna medan du får en förtrollande dag på Tivoli. Kombinera din avkopplande stugsemester med en stadstur, där du kan njuta av alla de aktiviteter som Köpenhamn erbjuder.

  Upplevelser i och omkring Gilleleje - detta händer där

  En semester i Gilleleje betyder många attraktioner på  korta avstånd från stan, t.ex. spåret Gilbjergstien, djurparken och konstutställningar. Om du kör en liten bit längre kan du besöka flera andra kända och populära attraktioner som ex.vis:    * Tivoli - En av Danmarks vackraste nöjesparker med över 30 åkattraktioner. Tillbringa en sagolik dag fylld av spänning, karameller och kanderade äpplen.

  På din bilresa från Gilleleje till Köpenhamn kan du även besöka Helsingör med Kronborgs slott, sjöfartsmuseet M/S Søfartsmuseet samt det lilla och mysiga saltvattenakvariet, Öresundsakvariet. Blir du hungrig på vägen, finns där en stor matmarknad med streetfood från alla världens hörn nere i hamnen, den kallas Værftets Madmarked.

  Om du bokar en stuga eller ett fritidshus på DanCenter.se får du rabatter till flera av de mest populära attraktionerna i Danmark. Här kan du se vilka attraktioner som är rabatterade vid bokning genom DanCenter.

  Stuguthyrning i Gilleleje

  Vi på DanCenter stuguthyrning har över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, när ni planerar semestern hos oss, Kan ni känna er helt trygga och säkra på att allt löper på som det ska. På denna sidan hittar ni över 30 stugor som ligger i Gilleleje. Oavsett om ni drömmer om en fantastiskt havsutsikt eller en stuga med bastu hittar ni helt säkert vad ni söker hos DanCenter.

  Stugområden nära Gilleleje

  Nära Gilleleje ligger andra populära stugområden så som Dronningmølle och Vejby Strand – här erbjuder DanCenter också ett härligt utbud av stugor. Se sortimentet av stugor i Nord- och Østsjælland eller se alla DanCenters sommarhus på Sjælland – här finner Ni härliga stugområden vid kusterna, vackra badstränder och Danmarks huvudstad, Köpenhamn.

  Semestra på Danland semesteranläggning i Gilleleje

  På Danlands semesteranläggning i Gilleleje ligger de trevliga stugorna placerade ända ute vid Kattegatt. Precis utanför dörren ligger den vackraste av sandstränder som inbjuder till aktiviteter för hela familjen. Från stugorna kan man både höra och känna doften av Kattegatt, från flera av stugorna har man havsutsikt över det vackra Kattegatt. Gilleleje är speciellt känt som en liten fiskeby och därför har Danland Gilleleje även anlagt en fiskrensningsplats för fritidsfiskare. På semesteranläggningen finns både utom- och inomhus swimmingpool. Inomhus kan man även njuta av värmen i bastun men det finns även aktiviteter så som bordtennis, biljard och en spelhall. Utomhus kan semestern avnjutas med petanque eller en familjekamp på någon av bollplanerna, medan de mindre barnen trivs på lekplatsen och hoppkudden.