Kontakt
Sök

Stuga i Ebeltoft - Turiststad nr 1 i Djursland

Stuga i Ebeltoft - Turiststad nr 1 i Djursland

 
Sök ort: Ebeltoft
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 23 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Stuga i Ebeltoft - Turiststad nr 1 i Djursland

Boka en stuga i Ebeltoft, Djursland

Djurslands största stad - där du har möjlighet att uppleva en liten del av Danmarks historia. Här kan du utforska de mysiga, smala kullerstensgatorna och titta på de färgglada, vackra korsvirkeshusen. En trevlig stad med massor av god stämning och charmiga upplevelser. I närheten ligger Mols Bjerge nationalpark - här blir du bland annat bjuden på fantastiska naturupplevelser, vandringleder och vackra cykelvägar. Hitta den perfekta stugan för dig och din familj och upplev Ebeltofts charm.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Ebeltoft:

Läs mer om Ebeltoft
Våra stugor i Ebeltoft får 3.9 av 5.0, från 272 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Ebeltoft

  Stugnr: 38455Ebeltoft4 personer,  93 m²Husdjur inte tillåtet.50 m till sjö/hav:.Fantastisk liebhaverbolig af de helt specielle for den krævende lejer. Beliggende i stueetagen i bygningskompleks i 1. række ud til og med en fantastisk panoramaudsigt over Ebeltoft Vig. Her kan lysets spil over bugten året igennem nydes i fulde ...Stugnr: 68007Ebeltoft6 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.100 m till sjö/hav:.Stor stuelejlighed i patriciervilla tæt på Ebeltoft by i kort gåafstand til børnevenlig strand. Lejligheden har egen terrasse og have, og fra stuen er der havudsigt. Et af soveværelserne har direkte udgang til terrassen. Havestuen forlænger ...Stugnr: 26351Ebeltoft4 personer,  94 m²Husdjur inte tillåtet.50 m till sjö/hav:.Fantastisk liebhaverbolig af de helt specielle for den krævende lejer. Fantastisk panoramaudsigt over Ebeltoft Vig. Beliggende ca. 500 m fra det gamle Rådhus i Ebeltoft på 1. sal i et bygningskompleks i 1. række ud til Ebeltoft Vig. Her kan ...Stugnr: 23960Ebeltoft6 personer,  75 m²Husdjur inte tillåtet.15 m till sjö/hav:.Skudehavnshus i den karakteristiske røde farve og den unikke beliggenhed lige på havnen i Ebeltoft. 2 etagers sommerhus med åbent køkken i forbindelse med spisestuen og med direkte udgang til terrassen, hvor I kan nyde lystbådehavnens hyggelige ...Stugnr: 39800Ebeltoft6 personer,  80 m²Husdjur tillåtet.200 m till sjö/hav:.Sommerhus med spabad tæt på strand og ca. 100 m fra vandkanten ved Ebeltoft. Sommerhuset er renoveret og har et 2-personers spabad. Grunden er en lukket grund, hvor børnene frit kan løbe rundt og lege. Flisebelagt terrasse rundt om sommerhuset, ...Stugnr: 94495Ebeltoft4 personer,  57 m²Husdjur tillåtet.200 m till sjö/hav:.Tæt på Ebeltoft by ligger dette velholdte sommerhus med en dejlig omkransende have. Terrassen giver mulighed for at hygge jer udenfor med grillen på de gode sommeraftener. Huset har en fælles stue og køkken, som giver alle mulighed for at hygge ...

  Se alla stugor i området.

  Stuga i Ebeltoft

  Ebeltoft är en stad som ligger på Djursland och staden är en attraktion i sig själv. Ebeltoft är en av Danmarks mest populära semesterområden och det är inte utan anledning. Ebeltoft är Djurslands äldsta marknadsstad och fick sina kommersiella äganderätter tillbaka år 1301 vilket återspeglas i den mysiga staden. De kullerstensbelagda, smala gatorna och små, fina korsvirkeshusen skapar en perfekt miljö för en gemytlig atmosfär och trevliga promenader. Under sommarperioden kanske genom den gamla marknaden som då ofta har musik och underhållning.

  Den atmosfäriska staden har många små affärer, med allt från mode till hantverk, t.ex. glas- och keramikaffärer och andra specialaffärer. Dessutom har staden flera restauranger och kaféer.

  Ebeltoft är en liten del av Danmarks historia, vackert beläget vid havet. Här kan man besöka Glasmuseet Ebeltoft - Danmarks enda museum för glaskonst, Ree Park Safari eller fregatten Jylland - det längsta träskeppet i världen som deltog i krig mot Schleswig på 1800-talet.

  Det stora antalet Turister som kommer till Ebeltoft varje år tycker om roliga sevärdheter, den mysiga staden, det vackra landskapet och de härliga stränderna i området.

  Upplevelser i Ebeltoft - vad ska man se och vad kan man göra

  Gamla rådhuset och den siamesiska samlingen

  Det gamla stadshuset byggdes 1789 och ligger i gamla stan, Ebeltoft. Det är en unik upplevelse att gå runt bland byggnaderna med den ursprungliga interiören och besöka vaktrum, Molbostuen, Tingstuen och fängelsets källare.

  Strax bakom gamla stadshuset hittar du siamesiska samlingen. En unik samling stoppade djur, insekter och etnografiska objekt skapade av Rasmus Havmøller, en dansk äventyrare och jägare, under hans vistelse i Siam (Thailand) från 1914 till 1933. Den exotiska samlingen är en ren konstkammare och står fortfarande kvar som när den öppnades 1940. En attraktion för både barn och vuxna.

  Naturparken – Mols Bjerge

  Upplev Mols Bjerge National Park och se det unika och vackra landskapet. Danmarks nationalpark är uppkallad efter områdets mest kända naturområde: Mols Bjerge, men det stora naturområdet innehåller mer än bara ett landområde på ca 150 km2 och 30 km2 hav. Nationalparken består av hedar, skog, kärr och vackra kustlinjer. Besök den fina stranden eller ta tillfället i akt att vandra, cykla eller delta i en guidad tur - National Park Mols Mountains är fullt av möjligheter.

  Glasmuseet Ebeltoft

  Upptäck en magisk värld av glas i Danmarks enda museum för glaskonst. Ett internationellt museum för den moderna konsten med en imponerande samling på över 1500 arbeten, utställningar året runt.

  Fregatten Jutland

  Världens längsta träskepp med en unik historia. Fartyget deltog i Schleswig-kriget på 1800-talet och vid den tiden var det ett högteknologiskt underverk och ett av de modernaste skeppen. Fregatten erbjuder många historier och aktiviteter för både barn och vuxna.

  Ree Park Safari

  Ta en tur till Ree Park Safari, träffa alla djuren från våra

  fyra olika kontinenter och ha en oförglömlig upplevelse. Pröva en tur på någon av de stora kamelerna, klappa och kela med djuren på gården, ta America Expressen till Nordamerikanska prärien med björnar, älg och vargar eller gå   på safari och träffa de afrikanska djuren från savannen.

  Boka ditt fritidshus med DanCenter och få rabatter till många av Danmarks populäraste attraktioner. Se attraktionerna med rabatter här.

  Stuguthyrning i Ebeltoft

  DanCenter stuguthyrning har vi över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, så när du planerar din semester hos oss kan du vara säker på att allt går smidigt.

  Inspireras av de många olika stugorna innan du bokar en välbehövlig semester för dig, dina nära och kära. I ungefär hälften av DanCenters alla stugor är husdjur välkomna.

  Stugområden vid Ebeltoft

  Ebeltoft är bara en av många mysiga stugområden på Djursland.

  DanCenter stuguthyrning erbjuder även stugor på många andra populära orter här på Djursland. Hyra stuga kan man göra även i områdena: Handrup Bakker, Egsmark Strand, Begtrup Vig och Helgenæs eller i områden som Øer Strand, Skødshoved och Lyngsbæk Strand.

  Spendera semestern hos Danland

  Prova en annorlunda semester och bo istället på Danlands semesteranläggning. Här får du tillgång till en rad gemensamma faciliteter som oftast inte finns i en stuga.

  På Danland's semesteranläggning Øer Maritime semesterort i Ebeltoft , ligger stugorna på 7 öar, alla sammankopplade med broar. Här kan du njuta av din semester med fantastiska vyer över både hamnar, kanaler och den vackra naturen. Semesteranläggningen har ex.vis inomhus swimmingpool och bastu. Utomhus finner du aktiviteter så som: fotboll, beachvolleyboll, tennis, boule och minigolfbana. Lekplatsen är perfekt för barnen, där de flesta träffar nya vänner.