Stuga: Fjellerup Strand

Stuga: Fjellerup Strand, Norra Djursland, Norra och Östra Jylland, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 6 gästomdömen3.2 av 5.0
Rekommenderas2,8
Stugans inredning och utrustning3,0
Mest populärt för
Familjer/vänner utan barn3,2
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Flemming - Odder  (Venneferie uden børn, maj 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Find en brugervejledning til varmepumpen på nettet.”
Alex - Videbæk  (Familieferie med større børn, april 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“godt fiske vand ved gjerrild Klint og hele nordkysten af Djursland”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Lille og hyggelig hus med 2 anneks, som gør det muligt at have større børn med. / dog manglede der alt til rengøring, der var hverken kost eller feje bakke. / der var ikke rengjort da vi ankom, og flere elpærer i huset virkede ikke, så dem måtte vi selv udskifte (købe nye)”
René Johannessen - Tjæreborg  (Venneferie uden børn, mars 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Bare at nyde hele Djurslands helt fantastiske landskab. / Og støtte den lille hyggelige fiskebiks nede ved stranden :-)”
Vad var riktigt bra med stugan?
“Beliggenheden og det var et rigtigt lille hyggeligt sommerhus. / / Jeg vil gerne have lov at tilføje, hvad der var mindre godt også: / Rengøringen af sommerhuset da vi ankom, var mangelfuld på flere punkter. Generelt for sommerhuset virkede det beskidt og "brugt". / Tæpperne var i sofaen var beskidte og der var hundehår i sofaen. Køkkenskufferne var uhumske og i det hele trænger hele sommerhuset til en hovedrengøring. / / Men når det er sagt, er det en rigtig hyggelig sommerhus og vi hyggede os :-)”

Stugans faciliteter

6
3
70m²
nej
nej
350 m
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
Dansk TV: DR1 och TV2
 
1 badrum
 
Diskmaskin
 
Byggår 1971, renoverat 2017
 
600 m till restaurang
 
1,0 km till affär
 
350 m till kust

Topp-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Stuga nr. 04139
  Stugkategori: ★★★
  Hav/insjö 350 mGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Fjellerup Strand

  Fjellerup på Norddjursland är rik på natur och vackra landskap. Njut av de stora skogsområden, floddaler, öppna landskap och naturligtvis den enastående kusten. Området ger fantastiska möjligheter för mountainbike-sport, cykelsport, löpning och många upplevelser. Här finner ni breda sandstränder ut till Kattegatt med stora sanddynor och höga kritklippor , där ni kan hitta fossiler. Randersfjorden kan korsas på flera platser med små färjor, bl.a vid Mellerup-Voer och Udbyhøj.

  I öster hittar ni den gamla köpmansstaden Grenå. Besök stadens nätverk av trevliga gågator. Här finns också Kattegattscentret, en av Danmarks största akvarium även med ett hajcenter. Från Grenå kan man åka färja över till Anholt. Ebeltoft ger möjlighet för promenader eller shopping på trevliga kullerstensgator. Här hittar ni också flera glasblåserier och glasmuseum. Upplev också stämningen, kanonerna och lukten av tjära av gamla Fregat Jylland, som är ombyggt till museum.

  I Randers, som ligger innerst i Randersfjorden, kan ni få konst- och kulturupplevelser, bland annat på Randers konstmuseum. Randers stora attraktion är Randers Regnskog, Norra Europas största konstgjorda regnskog. Besök även Graceland Randers, en sann kopia av Elvis Graceland i USA. Eller upptäck de stora nyetablerade naturområden med ett fantastiskt fågelliv i Gudenå-dalen, strax utanför Randers.

  Åk även på utflykt till Jyllands huvudstad Aarhus, som erbjuder fantastisk shopping och många museum.

  Om Norddjursland

  Norddjursland är rikt på natur och vackert landskap. Njut av de stora skogsområdena, ådalarna, det öppna landskapet och naturligtvis de många vackra kustområden. Regionens största stad Randers erbjuder fantastisk shopping, konst och kultur och attraktioner för hela familjen.

  Norddjursland har ett unikt och varierat kustlandskap. Här hittar du breda sandstränder i Kattegatt med stora sanddyner, kritklippor där du kan hitta fossiler, kustområden med en rik och varierad flora och fina fjordar, bland annat Randers Fjord. Randers Fjord är Gudenåns utlopp i Kattegatt och här möter du ett paradis för sportfiskare. Randers Fjord kan passeras på flera ställen med pittoreska små färjor, bland annat vid Mellerup Voer och Udbyhøj.

  I Randers, som ligger längst in i Randers Fjord kan du få konstupplevelser och kulturella erfarenheter på bland annat Randers Kunstmuseum, som rymmer en av de största samlingarna av dansk konst. Randers stora attraktion är Randers Regnskog, som är Europas största konstgjorda regnskog. Besök Graceland Randers som är en kopia av Elvis Graceland i USA. I den östra delen av Norddjursland ligger den gamla köpstaden Grenå, som tidigare var knutpunkten för handlen på Østdjursland. Vandra runt på stadens nätverk av trevliga gågator och njut av de vackra stränderna runt staden. Från Grenå finns en färja till Anholt.