Stuga i Hornbæk

 
Sök ort: Hornbæk
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 7 resultat.
Sök på kartan

Stuga i Hornbæk

I Hornbæk hittar du ett stort urval av stugor för din semester

Hornbæk är det perfekta resmålet för både en aktiv semester och en semester fylld med avkoppling. För den aktiva familjen finns vackra vandrings- och cykelleder, några även med utsikt ända till Sverige. Dessutom erbjuder Hornbæks vackra strand även bra spa och wellness-erbjudanden, här ges du möjlighet att riktigt komma ner i varv.

Här kan du börja din sökning efter en stuga i Hornbæk:

Läs mer om Hornbæk
Våra stugor i Hornbæk får 3.9 av 5.0, från 104 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 7 stuga i Hornbæk

  Stuga i HornbækStugnr: 18854Hornbæk8 personer,  130 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i HornbækStugnr: 99914Hornbæk4 personer,  70 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i HornbækStugnr: 70100Hornbæk14 personer,  175 m²900 m till sjö/hav:.Stuga i HornbækStugnr: 6247Hornbæk5 personer,  76 m²1,2 km till sjö/hav:.Stuga i HornbækStugnr: 7370Hornbæk6 personer,  51 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i HornbækStugnr: 27428Hornbæk6 personer,  75 m²200 m till sjö/hav:.

  Se alla stugor i området.

  Stugsemester i Hornbæk

  Hornbæk är den perfekta destinationen för en stugsemester - här kan Ni kombinera avkoppling, aktiviteter och lek - oavsett om det är familjen eller vännerna som ska resa på semester.

  I Hornbæk ligger KURBADET by Ilse Jacobsen. Här kan Ni njuta ren och skär avkoppling och SPA - en dag i KURBADET är balsam för kropp och själ. Därefter kan det säkert passa med en promenad genom den bördiga naturen ut till en vacker kust. Hornbæk Strand är en av den norra kustens största och mest besökta stränder och det finns det bra anledning till. Hornbæk Strand är en bred strand med finkornig sand och med bra vattenkvalitet.
  Njut av solens strålar på stranden och köp din lunch från Hornbæk Fiskehus, när stugsemestern går till Hornbæk. Utöver att njuta av den vackra naturen, kan ni också besöka Hornbæk Golfklubb. Golfklubben ligger i ett naturskönt område med en 18 håls par 72 och en 9 håls par 3 bana.

  Storstadstur till Köpenhamn runt hörnet

  Leder stugsemestern till Hornbæk är det inte långt till storstaden Köpenhamn. I Danmarks huvudstad finns det en hel värld av kulturtillställingar, upplevelser, sevärdheter och bra shopping. En avkopplande stugsemester i Hornbæk kombinerat med en storstadstur till Köpenahmn är den perfekta semesterkombinationen.

  Upplevelser i och i närheten av Hornbæk – detta bör du se

  Semestrar du i Hornbæk, finns några av Danmarks roligaste nöjen på just Sjælland. På bara ett kort avstånd , under 1 timmes biltur från Hornbæk finns det bland annat 3 olika upplevelser.

  Hyra ni en stuga hos DanCenter får Ni rabatt till flera av Danmarks mest populära attraktioner och sevärdheter. Spara upp till 25% på entrébiljetten för 2 vuxna och upp till 3 barn på en hel rad av attraktioner och sevärdheter runt omkring i hela Danmark.
  Här kan Ni se vilka attraktioner Ni får rabatt till , när Ni bokar semestern med DanCenter.

  Stuguthyrning i Hornbæk

  Vi på DanCenter stuguthyrning har över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, när ni planerar semestern med oss kan Ni känna er helt säkra på att allt blir som det ska. Det finns bara några få stugor för uthyrning i Hornbæk - så skynda er att hyra stuga innan de är slut.

  Sommerhusområden i närheten av Hornbæk

  Nära Hornbæk ligger även andra populära stugområden som Gilleleje och Vejby Strand . Se vårt urval av stugor på Norra- och Östra Sjælland eller se alla DanCenters stugor på Sjælland – här finner Ni vackra stugområden längs kusterna, fina badstränder och inte minst Danmarks huvudstad: Köpenhamn.

  Semestra på Danland resort i Gilleleje nära Hornbæk

  På en resort som Danland finns det ofta aktiviteter som Ni inte får i en stuga. Semester resorten i Gilleleje bjuder bland annat på både inomhus och utomhus swimmingpool. Inomhus finns även aktiviteter som bordtennis, biljard och en spelhall. Aktiviteterna utomhus bjuder bollplaner, boule, lekplats och hoppkudde.

  Precis utanför resorten finns den härligaste av sandstränder vid Kattegat. Gilleleje är speciellt känt för vara en fiskerby och därför har resoreten också etablerat en rensplads för fritidsfiskare. Läs om Gilleleje semester resort .