Stuga: Rørvig

Stuga: Rørvig, Nordvästsjälland, Själland, Danmark

Stugans faciliteter

10
4
153m²
nej
nej
Inkl.
1,5 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 2004, renoverat 2011
 
2,0 km till restaurang
 
2,0 km till affär
 
1,5 km till kust
Gratis avbokning under 2021

Gratis avbokning

 • gäller för bokningar under 2021
 • boka mellan den 16 oktober 2020 och 15 januari 2021.
 • gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst.

Topp-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Odden og Fiskeri- og Lystbådshavn
 • Røgeriet Sjællandsoddet
 • Mols-linien
 • Odsherred Museum
 • Hempels Glasmuseum
 • Rørvig
 • Orø
 • Pottegården
 • Korevlerne
 • Stuga nr. 04234
  Stugkategori: ★★★★

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  4930123456
  5078910111213
  5114151617181920
  5221222324252627
  5328293031123
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Rørvig

  En aktiv stugsemester i Rørvig

  För den aktiva familjen är Rørvig den perfekta platsen. Här finns ett flertal vandrings- och cykelleder, för att utforska den vackra naturen. Det finns också möjlighet för fisketurer eller en runda minigolf. Strax utanför Rørvig ligger Odsherred Golfklub. Golfklubben har 2 golfbanor med totalt 27 hål i ett lugnt och fint landskap för en härligt aktiv dag.

  Rørvig är en gammal fiskeby och den speciella stämningen kan fortfarande märkas i hamnen med alla fiskrestauranger och rökeriet på kajen. Ett stort urval av skaldjur, nyrökt fisk och hemlagade delikatesser att ta med hem till stugan för att njuta den speciella smaken av Rørvig i en mysig sommarhusstämning.

  Fånga krabbor, bygg sandslott och njut av solen

  Under sommaren är kajkanten i Rørvigs Hamn särskillt populär för barnen som roar sig med att fånga krabbor, medan de vuxna kan koppla av till den veckra utsikten över fjorden. Rørvig Strand ligger alldeles vid Kattegatt och här kan Ni bada i böljan den blå, bygga sandslott på stranden och njuta solen i mellan härliga sanddynern. Gå på upptäcksfärd i Rørvig Plantagen och bland annat se Højsandet – den unika sanddynen inne på land, skapad genom flera hundra år av flygsand.

  Spendera din semester i Rørvig och få ett skönt avbrott från vardagen - här ges tid för närvaro och avkoppling. Rørvig ger en semester i vackert landskap, nära stranden och med upplevelser för hela familjen.

  Hundested - 25 minuter och en båtresa senare

  Endast 7 km öster om Rørvig ligger den trevliga byn Hundested. Med färjan tar överfarten 25 minuter. Man kan göra nya upptäckter i denna hamnstad. Från maj till oktober visas Hundested Sandskulpturfestival. Där kan man vandra omkring och se alla otroligt fina sandskulpturer, gjorda av skulptöer från hela världen.

  Upplevelser i och omkring Rørvig – 3 roliga nöjesparker

  Semestrar du i Rørvig är de allra strösta attraktionerna inom kort avstånd, bland annat: Danmarks Midtpunkt, Højsandet i Rørvig Plantagen, Kongestenen och Rørvigs kyrka.

  Bara lite längre bort ligger 3 av Sjællands roligaste nöjesparker

  • Sjælland Sommarland – En nöjespark med cirka 70 attraktioner. Där kan man ta ett dopp i Den Blå Lagunen ett utomhus vattenland och prova på Westernområdet, Amazonas eller minileklandet. En rolig dag, perfekt til barnfamiljen.

  • BonBon-Land – Godisfabriken som blev en nöjespark med Bäverflottar, Vattenråttan och Vildsvinet.

  • Tivoli – Den stora nöjesparken mitt i Köpenhamn och Danmarks mest besökta turistattraktion.

  Hyr du stuga genom DanCenter får du rabatt på många av Danmarks mest populäre attraktioner och nöjesparker. Här kan du se vilka attraktioner du får rabatt tilla, när du reser på semester med DanCenter.

  Stuguthyrning i Rørvig

  Hos DanCenter stuguthyrning har vi över 60 års erfarenhet av stuguthyrning, när du planerar din semester med oss kan du känna dig helt trygg i att allt fungerar som det sak. Här på sidan finner du stugor i Rørvig och hos DanCenter finns något för alla smaker.

  Stugområden nära Rørvig

  Du finner även flera andra populära stugområden i närheten av Rørvig. Exempelvis kan du hyra stuga i Veddinge Bakker eller något av de andra stugområdens på Nord västra Sjælland . Se även stugor på hela Sjælland.

  Om Nordvestsjælland

  Västsjälland utgör en grön bit av Danmarks stösrsta ö, Själland. Landskapet är fullt av kontraster – från Odsherreds backiga landskap och Sejerø Bugts undrbara stränder uppe i norr över platta Lammefjord och Åmosen med den bördiga jorden, de stora Sorø-skogarna till Stora Bältskustens stränder.

  Det finns många, gamla trevliga köpstäder och hamnstäder på Västsjälland, till detta kan man lägga en massa fina och trevliga små landsortsbyar.

  Västsjälland har en lång kustlinje. Vid Stora Bält finns det många fina och barnvänliga stränder med grunt vatten och i Sejerø Bugt samt längs Kattegatt hittar ni några av Själlands bästa stränder med fin vit sand och klitter. Vid Isefjord är det växelvis strandängar och växelvis fina stränder med grunt vatten. Så oavsett vindriktning kan ni alltid hitta en strand i lä.

  Odsherred ligger med hav och vatten på tre sidor. Därför har området ett väldigt speciellt ljus och i klart väder är utsikten underbar så långt ögat kan nå - t.ex. från Sjællands Odde ut över Sejerø Bugt och från Klintebjerg ut över Kattegatt. Det böljande landskapet bjuder också på en massa gravhögar och forntidsminnen.

  Vid Havnsø längst ned mot Nekselø Bugt ligger Vesterlyng, som är Själlands största hedområde. Vesterlyng är ett reservat, men ni kan bada från den fina stranden och färdas fritt överallt. Ni har också fin tillgång till vackra och kuperade Røsnæs norr om Kalundborg. En vandringsstig för er nästan hela vägen ut till fyren. Spetsen av Røsnæs är Själlands västligaste punkt med fler solskenstimmar än de flesta andra platser i Danmark.

  Naturreservatet Hov Vig ligger öster om Nykøbing S. En cykel- och vandringsstig leder genom den vackra våtmarken som har ett rikt fågelliv, som du bl.a. kan studera från fågeltorn.

  Söder om Sorø ligger vackra Tystrup-Bavelse Sjöar i ett fint, kuperat herrgårdslandskap med stora marker och skogar och genom allt löper Själlands största å - Suså. Ni får fantastiska vyer över både sjö och ån, som är mycket populär bland både sportfiskare och kanotister. Sedan 2003 kan man med tur även få se Havsörnsungar då örnarna har börjat häcka här.