Kontakt
Sök

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

 
Sök ort: Houstrup Strand
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 55 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Houstrup Strand
Våra stugor i Houstrup Strand får 3.7 av 5.0, från 376 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Houstrup Strand

  Stugnr: 76335Houstrup Strand7 personer,  84 m²Husdjur inte tillåtet.3,5 km till sjö/hav:.Traditionelt sommerhus beliggende i rolige omgivelser for enden af lukket vej. Huset er indrettet med et veludstyret, åbent køkken fra 2017 og en god opholdstue, hvor I kan nyde varmen fra enten brændeovnen eller den åbne pejs. Derudover er ...Stugnr: 57556Houstrup Strand10 personer,  106 m²Husdjur inte tillåtet.3,8 km till sjö/hav:.Hold ferien i dette sommerhus med spabad og sauna beliggende tæt på den hvide sandstrand og et af Nordeuropas største vandland. I tilbydes komfort og faciliteter i særklasse med et spændende aktivitetsrum med billard og PlayStation, som er med ...Stugnr: 38651Houstrup Strand6 personer,  67 m²Husdjur tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Sommerhus beliggende få minutters gang fra en af landets flotteste sandstrande, som indbyder til lange gåture eller en forfriskende svømmetur i det klare vand. Huset er funktionelt indrettet. Der er installeret et energivenligt klimaanlæg i ...Stugnr: 93276Houstrup Strand12 personer,  159 m²Husdjur inte tillåtet.4,0 km till sjö/hav:.Hold en hyggelig luksusferie med familien eller vennerne i dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna ved Houstrup. Sommerhuset har plads til 12 personer og er helt ideelt til to familier eller vennepar. Med spabad, sauna og swimmingpool ...Stugnr: 75821Houstrup Strand6 personer,  65 m²Husdjur inte tillåtet.3,5 km till sjö/hav:.I Blåbjerg Plantages rolige natur finder I dette velholdte og velindrettede sommerhus. Fra husets køkken, spiseplads og stue kan I nyde plantagens natur gennem det store vinduesparti. Fra stuen er det muligt at gå ud på den store, overdækkede ...Stugnr: 76874Houstrup Strand6 personer,  94 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.For enden af lukket vej, i Blåbjerg Plantages enestående natur, finder I dette velholdte og veludstyrede sommerhus med spabad og sauna. Der er to badeværelser med gulvvarme i huset, hvoraf det ene er med spabad og sauna. Sommerhuset er bl.a. ...

  Se alla stugor i området.

  Havet är dolt av de höga sanddynerna, där det finns stora möjligheter att hitta en egen avskild plats. Vägen till stranden är täckt av träflis så det blir enklare för barnfamiljer och äldre som har svårt att gå att ta sig över dynerna, en del av stranden är naturistbad. Man får inte köra bil på stranden, men det är gratis att parkera på parkeringen nära stranden. Glöm inte att njuta av vyn när ni går ner till stranden, det är en vacker syn med stora öppna ytor och vacker sandstrand.

  Det är ett spännande och varierande djurliv i och runt Houstrup Strand, Blåbjerg plantage ligger nära och är ett vackert naturområde som vi kan rekommendera att ni utforskar ytterligare. Plantagen bjuder in till promenader och cykelturer där man kan uppleva den största sanddynen 64 m hög. Det finns put and take fiskesjöar, pay and play golfbanor och ridning i området. Och slutligen är regionen största vattenland också beläget vid Houstrup Strand.

  Houstrup strand är också en bra utgångspunkt för många utflykter, ca 15 km från Houstrup strand kan man besöka Bork, som på sommaren är en levande vikingaby med vikingaskepp som seglar på Ringkøbing Fjord eller kan man ta med barnen till ett lekland som ligger i Bork. Några av de största attraktionerna i området är Legoland och Safari park, det ligger ca 1 timme ifrån Houstrup strand.