Kontakt
Sök
Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Houstrup Strand
3.7 af 5.0 i gæstevurderinger for Houstrup Strand

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Houstrup Strand

  Stugnr: 63747Houstrup Strand10 personer,  160 m²Husdjur tillåtet.3,8 km till sjö/hav:.Særdeles energivenligt sommerhus godt indrettet til såvel en som to familier. Stor swimmingpool på godt 17 m², spabad og sauna hvor I kan blive varmet godt igennem efter en lang gåtur langs vandet. Det naturlige samlingspunkt er det store og ...Stugnr: 54088Houstrup Strand6 personer,  78 m²Husdjur inte tillåtet.4,0 km till sjö/hav:.Velholdt sommerhus med sauna beliggende midt i Blåbjerg plantages natur. Sommerhuset er indrettet med et veludstyret køkken i åben forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue. Her finder I også husets alkove med en dobbeltopredning ...Stugnr: 54729Houstrup Strand6 personer,  55 m²Husdjur tillåtet.5,0 km till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på stor naturgrund i udkanten af Blåbjerg Plantage. I huset er der bl.a. brændeovn, gratis trådløst internet og tv med internationale kanaler. Sommerhuset er indrettet med køkken i åben forbindelse med den kombinerede spise- ...Stugnr: 66069Houstrup Strand6 personer,  75 m²Husdjur tillåtet.3,5 km till sjö/hav:.På lukket vej, midt i Blåbjerg Plantage, finder I dette sommerhus med sauna. Fra badeværelset er der adgang til 4-personers sauna. Huset er indrettet med opholdsstue og spiseplads i forlængelse med det åbne og veludstyrede køkken. Opholdstuen ...Stugnr: 76318Houstrup Strand6 personer,  68 m²Husdjur inte tillåtet.4,5 km till sjö/hav:.Stugnr: 38457Houstrup Strand10 personer,  180 m²Husdjur inte tillåtet.2,5 km till sjö/hav:.Sommerhus med swimmingpool med fantastisk beliggenhed på en stor, ugenert naturgrund lige ud til Blåbjerg Plantage og i gåafstand fra den kilometerlange, hvide sandstrand. En stor poolafdeling, som foruden swimmingpool, også er indrettet med ...

  Se alla stugor i området.

  Havet är dolt av de höga sanddynerna, där det finns stora möjligheter att hitta en egen avskild plats. Vägen till stranden är täckt av träflis så det blir enklare för barnfamiljer och äldre som har svårt att gå att ta sig över dynerna, en del av stranden är naturistbad. Man får inte köra bil på stranden, men det är gratis att parkera på parkeringen nära stranden. Glöm inte att njuta av vyn när ni går ner till stranden, det är en vacker syn med stora öppna ytor och vacker sandstrand.

  Det är ett spännande och varierande djurliv i och runt Houstrup Strand, Blåbjerg plantage ligger nära och är ett vackert naturområde som vi kan rekommendera att ni utforskar ytterligare. Plantagen bjuder in till promenader och cykelturer där man kan uppleva den största sanddynen 64 m hög. Det finns put and take fiskesjöar, pay and play golfbanor och ridning i området. Och slutligen är regionen största vattenland också beläget vid Houstrup Strand.

  Houstrup strand är också en bra utgångspunkt för många utflykter, ca 15 km från Houstrup strand kan man besöka Bork, som på sommaren är en levande vikingaby med vikingaskepp som seglar på Ringkøbing Fjord eller kan man ta med barnen till ett lekland som ligger i Bork. Några av de största attraktionerna i området är Legoland och Safari park, det ligger ca 1 timme ifrån Houstrup strand.