Kontakt
Sök

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

 
Sök ort: Houstrup Strand
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 55 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Houstrup Strand
Våra stugor i Houstrup Strand får 3.7 av 5.0, från 423 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Houstrup Strand

  Stugnr: 44602Houstrup Strand7 personer,  72 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Roligt beliggende sommerhus på en bevokset plantagegrund for enden af lukket vej. Sommerhuset indeholder en stor opholds- og spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Foruden badeværelset er der tre soveværelser, hvoraf de to er med dobbeltseng ...Stugnr: 80550Houstrup Strand10 personer,  185 m²Husdjur tillåtet.2,8 km till sjö/hav:.Dette charmerende sommerhus med stråtag er beliggende på en stor beplantet naturgrund i et populært ferieområde, ikke langt fra vandet. I forbindelse med opholdsstuen ligger den store poolafdeling, hvor barn som voksen kan tumle sig i den 18 ...Stugnr: 56696Houstrup Strand6 personer,  72 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på lukket grund få minutters gang fra en af landets flotteste sandstrande, som indbyder til lange gåture eller en forfriskende svømmetur. Huset er funktionelt indrettet med køkken/alrum, stue og et energivenligt klimaanlæg, ...Stugnr: 76874Houstrup Strand6 personer,  94 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.For enden af lukket vej, i Blåbjerg Plantages enestående natur, finder I dette velholdte og veludstyrede sommerhus med spabad og sauna. Der er to badeværelser med gulvvarme i huset, hvoraf det ene er med spabad og sauna. Sommerhuset er bl.a. ...Stugnr: 98750Houstrup Strand8 personer,  104 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Et sommerhus beliggende en rask gåtur fra den kilometer lange sandstrand. Stort badeværelset med spabad afdeling, sauna, bruseniche og opvarmet flisegulv. Huset er godt indrettet med en stor opholdsstue med komfortable møbler og brændeovn. Renoveret ...Stugnr: 29584Houstrup Strand10 personer,  180 m²Husdjur tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Energivenligt sommerhus med swimmingpool med en fantastisk beliggenhed på en stor, ugenert naturgrund en rask gåtur fra en af vestkystens bedste badestrande. Huset er godt indrettet og velegnet for såvel 1 som 2 familier. Der er en stor poolafdeling, ...

  Se alla stugor i området.

  Havet är dolt av de höga sanddynerna, där det finns stora möjligheter att hitta en egen avskild plats. Vägen till stranden är täckt av träflis så det blir enklare för barnfamiljer och äldre som har svårt att gå att ta sig över dynerna, en del av stranden är naturistbad. Man får inte köra bil på stranden, men det är gratis att parkera på parkeringen nära stranden. Glöm inte att njuta av vyn när ni går ner till stranden, det är en vacker syn med stora öppna ytor och vacker sandstrand.

  Det är ett spännande och varierande djurliv i och runt Houstrup Strand, Blåbjerg plantage ligger nära och är ett vackert naturområde som vi kan rekommendera att ni utforskar ytterligare. Plantagen bjuder in till promenader och cykelturer där man kan uppleva den största sanddynen 64 m hög. Det finns put and take fiskesjöar, pay and play golfbanor och ridning i området. Och slutligen är regionen största vattenland också beläget vid Houstrup Strand.

  Houstrup strand är också en bra utgångspunkt för många utflykter, ca 15 km från Houstrup strand kan man besöka Bork, som på sommaren är en levande vikingaby med vikingaskepp som seglar på Ringkøbing Fjord eller kan man ta med barnen till ett lekland som ligger i Bork. Några av de största attraktionerna i området är Legoland och Safari park, det ligger ca 1 timme ifrån Houstrup strand.