Kontakt
Sök

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

 
Sök ort: Houstrup Strand
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 56 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Houstrup Strand i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Houstrup Strand
Våra stugor i Houstrup Strand får 3.8 av 5.0, från 461 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Houstrup Strand

  Stugnr: 76335Houstrup Strand7 personer,  84 m²Husdjur inte tillåtet.3,5 km till sjö/hav:.Traditionelt sommerhus beliggende i rolige omgivelser for enden af lukket vej. Huset er indrettet med et veludstyret, åbent køkken fra 2017 og en god opholdstue, hvor I kan nyde varmen fra enten brændeovnen eller den åbne pejs. Derudover er ...Stugnr: 96440Houstrup Strand4 personer,  77 m²Husdjur inte tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på lukket grund kun 3 km fra en af landets flotteste sandstrande, som indbyder til lange gåture eller en forfriskende svømmetur. Huset er indrettet med køkken/alrum, stue med brændeovn og rummelige soveværelser med god skabsplads. ...Stugnr: 04724Houstrup Strand20 personer,  267 m²Husdjur tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Stort, velindrettet sommerhus ved Houstrup Strand med masser af spændende detaljer og aktivitetsmuligheder. Poolafdelingen har både stor swimmingpool, vandrutschebane, stort indbygget spabad og sauna. Swimmingpoolen er på 18 m² og med rutschebane ...Stugnr: 63747Houstrup Strand10 personer,  160 m²Husdjur tillåtet.3,8 km till sjö/hav:.Særdeles energivenligt sommerhus godt indrettet til såvel en som to familier. Stor swimmingpool på godt 17 m², spabad og sauna hvor I kan blive varmet godt igennem efter en lang gåtur langs vandet. Det naturlige samlingspunkt er det store og ...Stugnr: 58538Houstrup Strand6 personer,  89 m²Husdjur tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Beliggende midt i Blåbjerg Plantage finder I dette velholdte og veludstyrede sommerhus med sauna. Sommerhuset er lyst indrettet med et stort opholdsrum, der ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. I opholdsstuen finder I alkove, ...Stugnr: 67719Houstrup Strand18 personer,  242 m²Husdjur tillåtet.3,0 km till sjö/hav:.Dette velindrettede sommerhus med imponerende poolafdeling med 18 m² stor swimmingpool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og et 4-6-personers spabad samt en stor sauna til 4 personer ligger på en 1614 m2 stor grund ved Houstrup Strand. I aktivitetsrummet ...

  Se alla stugor i området.

  Havet är dolt av de höga sanddynerna, där det finns stora möjligheter att hitta en egen avskild plats. Vägen till stranden är täckt av träflis så det blir enklare för barnfamiljer och äldre som har svårt att gå att ta sig över dynerna, en del av stranden är naturistbad. Man får inte köra bil på stranden, men det är gratis att parkera på parkeringen nära stranden. Glöm inte att njuta av vyn när ni går ner till stranden, det är en vacker syn med stora öppna ytor och vacker sandstrand.

  Det är ett spännande och varierande djurliv i och runt Houstrup Strand, Blåbjerg plantage ligger nära och är ett vackert naturområde som vi kan rekommendera att ni utforskar ytterligare. Plantagen bjuder in till promenader och cykelturer där man kan uppleva den största sanddynen 64 m hög. Det finns put and take fiskesjöar, pay and play golfbanor och ridning i området. Och slutligen är regionen största vattenland också beläget vid Houstrup Strand.

  Houstrup strand är också en bra utgångspunkt för många utflykter, ca 15 km från Houstrup strand kan man besöka Bork, som på sommaren är en levande vikingaby med vikingaskepp som seglar på Ringkøbing Fjord eller kan man ta med barnen till ett lekland som ligger i Bork. Några av de största attraktionerna i området är Legoland och Safari park, det ligger ca 1 timme ifrån Houstrup strand.