Kontakt
Sök
Sydvästligaste Jylland i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Sydvästligaste Jylland i Danmark - Boka stuga via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Sydvästligaste Jylland

Stugområden Sydvästligaste Jylland

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Sydvästligaste Jylland

  Stugnr: 05761Fanø Bad4 personer,  88 m²Husdjur inte tillåtet.100 m till sjö/hav:.Eksklusivt sommerhus beliggende i yderste klitrække i det eftertragtede Fanø Bad. Huset er indrettet med køkken i åben forbindelse med stue og spiseplads. Sommerhuset har hjørnevinduer og loft op i kip, hvilket et utroligt lysindfald. Stort ...Stugnr: 50237Blåvand6 personer,  187 m²Husdjur tillåtet.10 m till sjö/hav:.Sommerhus med unik placering få meter fra Vesterhavet. Der er panoramaudsigt fra opholdsstuen, I føler det næsten som at sidde i vandkanten, når udsigten nydes. Sommerhuset har fået en gennemgående restaurering i 2017. Sommerhuset er indrettet ...Stugnr: 82226Blåvand8 personer,  120 m²Husdjur inte tillåtet.400 m till sjö/hav:.Sommerhus beliggende på en stor klitgrund kun få hundrede meter fra stranden og Blåvand Fyr. Huset er indrettet i lyse farver, og det er veludstyret med bl.a. spabad og sauna. Et godt hus med delvist lukket terrasse beliggende i et meget attraktivt ...Stugnr: 78236Blåvand10 personer,  156 m²Husdjur tillåtet.300 m till sjö/hav:.Velbeliggende sommerhus med udendørs spabad og en sauna beliggende ca. 300 meter fra Hvidbjerg Strand, hvortil der er adgang via stier. Sommerhuset er renoveret i 2019 og i stueplan indrettet med køkken, to stuer, badeværelse og soveværelse. ...Stugnr: 92964Rømø/Kongsmark5 personer,  85 m²Husdjur inte tillåtet.1,0 km till sjö/hav:.På en stor naturgrund med lyng og træer i det rolige Kongsmark ligger dette veldisponerede træhus, der er løbende renoveret. Der er både åbne og overdækkede terrasser med havemøbler. Køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsrum, rummeligt ...Stugnr: 61959Blåvand5 personer,  65 m²Husdjur inte tillåtet.2,3 km till sjö/hav:.Arkitekttegnet sommerhus i tidstypisk enkel 1970’er stil beliggende i Blåvand. Beliggende på 2500 m2 let kuperet stor natur-hjørnegrund. Sommerhusets 65 m2 er veldisponeret med et værelse- bad afsnit / køkken- opholdsrum afsnit. Stor terrasse ...

  Sydvästra Jylland - Vadehavet, ostron, sälar och autentiskt ö-mys

  Vi börjar i den sydvästra delen av landet med den vidsträckta myren och Vadehavet, som finns med på Unesco´s lista över världsarv. Ett bra sätt att uppleva området är att vandra eller med ett ostron- eller Sälsafari. Römö är den sydligast belägna ön i Vadehavet med några av Europas bredaste sandstränder. Norr om Römö, utanför Danmarks äldsta stad Ribe, ligger Mandö som fortafarnade är en speciell pärla i naturen. Och sist men inte minst är finns Fanö, den mest traditionella semesterön i Danmark, med dess charmerande platserna Nordby och Sönderho samt stränderna Fanö Bad och Rindby Strand, båda med en internationell nivå.

  Hav och fjord - populära stränder med oändlig horisont

  Bara några få kilometer norr om Fanö ligger några av Danmarks mest populära semesterorter som ett pärlband: I Blåvand, Hene och Vejers väntar enastående stränder och en oändlig horisont. På flera ställen längs stränderna kan du hitta lämningar från forntiden så som bunkrar från andra världskriget. I Blåvand öppnades 2017 Bjarke Ingels museet Tirpitz. Museumet är uppfört som en portal i den Jyska västkustens skattkista av dolda historier. Och tvärt emot de tunga och inovativa cementbunkrarna, är Tirpitz öppet och integererat i landskapet av sanddyner.

  Orterna är särskilt kända för sitt strandliv, shopping och för alla barnaktiviteter.

  På öarna Rømø, Mandø och Fanø, kan du uppleva det kraftiga Vadehavet. Här är det naturen som har makten. Till exempel når man Mandø endast då det är ebb. Vadehavet har ett otroligt rikt djurliv, särskilt flyttfåglar slår sig varje år ned här för att proviantera. På Fanø har du också chansen att få träffa på en massa sälar. Har du planerat att besöka en eller flera av de tre öarna, är det som upplagt att du ska ta med cykeln. Här hittar du bra cykelleder som leder dig runt på landsbygden. På alla tre öar hittar du också fantastiska stränder.

  I regionens största stad Esbjerg hittar du många kulturella erbjudanden och bra shopping. Besök bland annat Esbjerg Kunstmuseum eller Esbjergs Vandtårn, som är en av stadens landmärken. Du kan också sticka ut på Sälsafari på Fanös ostkust eller ta en båttur till Horns Rev Havmøllepark, som är en av världens största. Från Esbjerg tar man färjan till har färjan till Fanö.