Kontakt
Sök

Stuga på Fanö

Stuga på Fanö

 
Sök ort: Fanö
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 201 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Stuga på Fanö

Välj en stuga som passar dig och din familj bäst och skapa en underbar semester på Fanö

Resan till Fanö är på havet med Fanö färjan som tar dig till den lilla ön. Här erbjuder den charmiga på massor av upplevelser och vacker natur med sanddyner, breda sandstränder och möjligheten att se sälarna som ligger norr om Fanö.

Den lilla ön – med bra upplevelser. Fanö är en populär semesterort, så det är viktigt att i god tid boka stuga till semestern. Hos DanCenter kan du välja bland över 70 stugor.

Här kan du börja din sökning efter en stuga på Fanö:

Läs mer om Fanö
Våra stugor i Fanö får 4.2 av 5.0, från 7327 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Fanö

  Stugnr: 66970Fanø/Rindby6 personer,  93 m²Husdjur inte tillåtet.800 m till sjö/hav:.Sommerhus med spabad beliggende i gåafstand fra stranden i Rindby. Sommerhuset set er indrettet i moderne stil med højt til loftet, store vinduespartier med skydedøre og to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad. Kombineret stue og køkken ...Stugnr: 70331Fanø/Rindby4 personer,  46 m²Husdjur tillåtet.1,4 km till sjö/hav:.Sommerhus beliggende helt ud til fredede arealer, hvor der er et rigt dyreliv. Huset er indrettet med køkken fra 2013. Stue med god spiseplads, brændeovn og hyggehjørne med tv. 2 soveværelser med box-senge. Fra stuen er der udgang til den lukkede ...Stugnr: 19560Fanø Bad2+2 personer,  40 m²Husdjur är tillåtna i några av lägenheterna.50 m till sjö/hav:.Fanø er en oplevelse helt for sig. I bor direkte ved stranden og på feriecenteret finder du bl.a. pool, legerum og bordtennis.Stugnr: 16659Fanø/Sønderho6 personer,  70 m²Husdjur inte tillåtet.900 m till sjö/hav:.Rummeligt og behageligt sommerhus beliggende i gåafstand til den historiske, gamle by Sønderho. Huset har badeværelse og køkken fra 2011. Køkken, der er veludstyret, er i åben forbindelse med spisestue og stue. I stuen er der opsat varmepumpe, ...Stugnr: 67963Fanø Bad4 personer,  40 m²Husdjur inte tillåtet.50 m till sjö/hav:.Lejlighed i Fanø Bad beliggende på 1. sal med udsigt over Vesterhavet. Lejligheden, som er totalrenoveret i 2013, er indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen, soveværelse med to senge, badeværelse med gulvvarme samt en balkon, hvorfra ...Stugnr: 18426Fanø/Rindby6 personer,  65 m²Husdjur tillåtet.1,0 km till sjö/hav:.Hyggeligt møbleret saunahus beliggende på en stor naturgrund, der indbyder til en hyggelig grillaften.

  Fanø ligger mitt i vadehavet strax utanför Esbjerg. Fanøs enastående natur präglas av västerhavet åt öster, fantastiska stränder i väster och sanddynerna mitt på ön.

  Vid vadehavet på Fanøs östra sida kan du se miljontals flyttfåglar. Hela vadehavet är på grund av dess läge, en viktig rastplats för sjöfågel och vadare. På öns östra sida kan du också uppleva ett stort antal sälar, lättast att se dem är vid ebb. Fanø västra sida är en lång, fantastisk sandstrand på ca. 12 km. Här hittar du Fanø Bad som är en historisk semesterort, som idag består av bostäder, hotell och semesterlägenheter. I detta område hittar du Danmarks första anlagda golfbana. I Fanøs Klitplantage mitt på ön möts du av en vacker natur, som växlar mellan ängar och små sjöar. Området har flera markerade vandringsleder. På Fanø finns också flera bra cykelleder vilket gör ön idealisk för att utforska ön på cykel.

  Under sommaren erbjuder Fanø på en massa aktiviteter och evenemang. Däribland Fanø sommarkonsert, som äger rum varje tisdag i juli och augusti i Nordby kirke. I juni hålls den årliga Drakfestivalen, som årligen lockar många glada entusiaster. I Sønderho Fanø på södra sida, hittar du Fanø Kunstmuseum, som har en permanent utställning av tavlor skapade av Fanømålare från konstnärskolonin på Fanø.