Kontakt
Sök
Hyr stuga på Fanö - Idyllisk ö-semester i Vadehavet

Stuga på Fanö

Välj en stuga som passar dig och din familj bäst och skapa en perfekt miljö för en underbar semester på Fanö. Resan till Fanö är på havet med Fanö färjan som tar dig till den lilla ön. Här erbjuder den charmiga på massor av upplevelser och vacker natur med sanddyner, breda sandstränder och möjligheten att se sälarna som ligger norr om Fanö.

Den lilla ön – med bra upplevelser. Fanö är en populär semesterort, så det är viktigt att i god tid boka stuga till semestern. Hos DanCenter kan du välja bland över 70 stugor.

Här kan du börja din sökning efter en stuga på Fanö:

Läs mer om Fanö

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Fanö

  Stugnr: 66294Fanø/Rindby4 personer,  65 m²Husdjur inte tillåtet.350 m till sjö/hav:.Velbeliggende sommerhus i det populære område Rindby, hvor der er en masse liv det meste af året. Huset ligger kun ca. 350 m fra stranden. Fra det separate køkken er der udgang til naturgrunden. Stuen er med et godt lysindfald og brændeovn til ...Stugnr: 36204Fanø/Rindby6 personer,  80 m²Husdjur inte tillåtet.300 m till sjö/hav:.Dette sommerhus har en fantastisk udsigt over Fanøs kuperede sommerhusområde. Havet, der ligger bare ca. 300 meter fra huset, høres tydeligt fra den store træterrasse.Stugnr: 93064Fanø/Rindby8 personer,  141 m²Husdjur inte tillåtet.700 m till sjö/hav:.Sommerhus centralt i Rindby. Fra det åbne køkken kan I følge med i aktiviteterne i stuen, hvor brændeovnen giver en god varme på de køligere aftener. Stuen er med moderne møbler og klinkegulv med gulvvarme. Det ene af husets badeværelser er ...Stugnr: 11157Fanø/Rindby3 personer,  51 m²Husdjur inte tillåtet.500 m till sjö/hav:.Sommerhus med moderne møblering og køkken fra 2005. Nyd ferien på den afskærmede terrasse. Fra den store klit lige ved huset er der en fantastisk panoramaudsigt.Stugnr: 78445Fanø/Rindby6 personer,  76 m²Husdjur tillåtet.500 m till sjö/hav:.Sommerhus med sauna og personligt præg beliggende på kuperet grund og med ca. 500 m til Rindby badestrand. På badeværelset er der sauna til to personer. Foruden husets badeværelse, er der et gæstetoilet. Stuen har et godt lysindfald, brændeovn ...Stugnr: 37946Fanø/Sønderho8 personer,  111 m²Husdjur tillåtet.900 m till sjö/hav:.Velholdt sommerhus med tilbygning fra 2008. Huset ligger på stor naturgrund og i gåafstand til den gamle skipperby Sønderho, hvor der er mange specialforretninger, restauranter og museer. Køkkenet er i åben forbindelse med stue, hvorfra der ...

  Fanø ligger mitt i vadehavet strax utanför Esbjerg. Fanøs enastående natur präglas av västerhavet åt öster, fantastiska stränder i väster och sanddynerna mitt på ön.

  Vid vadehavet på Fanøs östra sida kan du se miljontals flyttfåglar. Hela vadehavet är på grund av dess läge, en viktig rastplats för sjöfågel och vadare. På öns östra sida kan du också uppleva ett stort antal sälar, lättast att se dem är vid ebb. Fanø västra sida är en lång, fantastisk sandstrand på ca. 12 km. Här hittar du Fanø Bad som är en historisk semesterort, som idag består av bostäder, hotell och semesterlägenheter. I detta område hittar du Danmarks första anlagda golfbana. I Fanøs Klitplantage mitt på ön möts du av en vacker natur, som växlar mellan ängar och små sjöar. Området har flera markerade vandringsleder. På Fanø finns också flera bra cykelleder vilket gör ön idealisk för att utforska ön på cykel.

  Under sommaren erbjuder Fanø på en massa aktiviteter och evenemang. Däribland Fanø sommarkonsert, som äger rum varje tisdag i juli och augusti i Nordby kirke. I juni hålls den årliga Drakfestivalen, som årligen lockar många glada entusiaster. I Sønderho Fanø på södra sida, hittar du Fanø Kunstmuseum, som har en permanent utställning av tavlor skapade av Fanømålare från konstnärskolonin på Fanø.