Kontakt
Sök

Stuga på Römö och Mandö - utsikt över Vadehavet

Stuga på Römö och Mandö - utsikt över Vadehavet

 
Sök ort: Römö och Mandö
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 156 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Stuga på Römö och Mandö - utsikt över Vadehavet

De två öarna Römö och Mandö ligger i det skyddade Vadehavet

Upplev det stora unika naturområdet när du förlägger ditt sommarlov på Römö och Mandö. Förutom nationalparken Vadehavet är ön Römö, också ägare av vackra naturstigar lämpliga för cykelturer och vandring. Den lilla ön Mandö har bara ca. 40 invånare och landskapet på ön domineras av öppna vandringsytor. Mandö har också ett rikt djurliv.

Här kan du börja din sökning efter en stuga på Römö eller Mandö:

Läs mer om Römö och Mandö
Våra stugor i Römö och Mandö får 4.0 av 5.0, från 5019 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Römö och Mandö

  Stugnr: 69724Rømø/Toftum5 personer,  105 m²Husdjur inte tillåtet.3,5 km till sjö/hav:.Landejendom fra 1784, renoveret i 2003 og beliggende i Toftum på en stor naturgrund med plæne og en stor, åben terrasse på sydsiden af huset. Her kan I nyde aftensmaden under åben himmel eller nyde solen en sommerdag. Badeværelset er totalrenoveret ...Stugnr: 42888Rømø/Havneby4 personer,  62 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.Moderniseret sommerhus med en utrolig beliggenhed. Fra opholdsstuens panoramavinduer og fra terrassen foran huset er der uhindret udsigt over Vadehavet. Huset er indrettet med køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsstue, soveværelse ...Stugnr: 39388Rømø/Havneby4 personer,  33 m²Husdjur inte tillåtet.100 m till sjö/hav:.Renoveret feriebolig i første række i mindre feriecenter direkte ved Vadehavskysten lidt nord for Havneby. Fra terrassen er der panoramaudsigt over Vadehavet og kig til havnen i Havneby. Boligen er indrettet med ophold og spiseplads i åben forbindelse ...Stugnr: 93870Rømø/Lakolk6 personer,  64 m²Husdjur tillåtet.500 m till sjö/hav:.Sommerhus tæt på stranden. Badeværelse med bruser og klinkegulv med gulvvarme. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen med brændeovn, som kan give varmen på en kølig aften. Udestue hvor I f.eks. kan spille et spil eller læse en god bog. Der ...Stugnr: 43480Rømø/Lakolk4 personer,  95 m²Husdjur inte tillåtet.500 m till sjö/hav:.Dette arkitekttegnede sommerhus er beliggende i forreste række i klitterne på Lakolk Strand direkte til fredningslinien. Opført i moderne skandinavisk stil i et gennemført materialevalg og med en storslået udsigt over klitlandskabet. Huset indeholder ...Stugnr: 29983Rømø/Havneby8 personer,  101 m²Husdjur tillåtet.100 m till sjö/hav:.Dette arkitekttegnede sommerhus er færdigopført i foråret 2007 og beliggende meget tæt på Vadehavet (Europas største spisekammer for trækfugle). Huset er opført i træ og rustikke sten og byder på en meget stor træterrasse, hvor opholdet kan ...

  Rømø och Mandø ligger utanför västkusten på södra Jylland. Båda öarna är omgivna av Nationalparken Vadehavet, som idag är ett naturskyddsområde. Vadehavet är på grund av sitt läge, en viktig rastplats för sjöfåglar och vadare under deras flyttning söderut och dessutom ett viktigt häcknings-och övervintringsområde.

  Rømø är Danmarks tionde största ö, men den har bara ca 720 invånare. Ön är förbunden med fastlandet genom Rømødæmningen och ön är speciellt känd för sin vackra natur. Här hittar du bl a oerhört vackra och mycket breda sandstränder. Nästan 90% av ön består av orörd natur och stora områden är skyddade. På Rømø, kan du uppleva den årliga jazzfestivalen och drakfestivalen, som äger rum i juni och september. Ön har också många vackra stigar, lämpliga för cykling och vandring. Det finns goda möjligheter att hyra hästar på ön. På grund av sin vackra natur fungerade Rømø under 2009 som bakgrund till några av de scener som användes i den amerikanska filmen The Ghost.

  Mellan Rømø och Fanø ligger den lilla ön Mandø, som för närvarande har cirka 40 invånare. Här är det tidvattnet som bestämmer när ön kan besökas. Därför kan ön nås bara genom Låningsvejen och endast när det är ebb. Till skillnad från de större öarna Rømø och Fanø är landskapet på Mandø väldigt annorlunda. Landskapet domineras av öppna våtmarker och det finns få träd. Mandø är väldigt trevligt och ön har ett rikt djurliv, särskilt flyttfåglar. Vill ni inte själva vakta när ni kan ta er över så kan ni åka med Mandøbussen som går från Vadehavscenteret i Vester Vedsted.