Hyresbevis och vägbeskrivning

När ni har beställt en stuga genom DanCenter, får ni kort därefter en bekräftelse på detta. Bekräftelsen är ert hyresbevis, och innehåller alla de upplysningar ni har användning för. Ni får information om adressen till stugan och nyckelutlämningsstället. Vägbeskrivningen förklarar vägen till nyckelreceptionen/utlämningsstället.

Vid ankomst till nyckelreceptionen visar ni ert hyresbevis och får därefter nyckeln till stugan samt en strömavläsning, där vi ber er att fylla i mätarställningen för er förbrukning, både vid ankomst och avresa (ström, vatten m.m).

Ankomsttid

Den normala ankomsttiden är från kl. 16.00 på inflyttningsdagen.

Ankomst utanför öppettid

Om ni t.ex. kommer sent på kvällen, är det stängt på våra lokalkontor. Förhör er därför i god tid om hur ni skall få tillgång till nyckel och avlämna deposition. Kontaktinformation till lokalkontoret hittar ni på ert hyresbevis eller under menypunkten Kontakt.

Servicetjänster/extrautrustning

Alla våra semesterbostäder har köksporslin till det antal personer som bostaden är beräknad till. Sänglinne, kökshanddukar, disktrasor och handdukar kan beställas, om ni inte önskar att själv ta detta med.

Beställning av extrautrustning kan göras via internet, när du bokar eller genom att kontakta ett av våra lokalkontor.

Vid beställning av barnsäng kan ni inte vara säker på att det finns plats till barnsängen i föräldrasovrummet. Om det står i stugbeskrivningen att det finns barnsäng i bostaden och ni bara har användning för en, är en beställning onödig.

Äntligen är det också möjligt att beställa leverans av extrautrustingen, som ni hyrt. På så sätt slipper ni att köra flera gånger mellan stugan och lokalkontoret. Ni kan istället börja använda er stuga och dess faciliteter direkt!

Vänligen notera att extrautrustning i vissa perioder kan vara fullbokade. Vi rekommenderar därför att ni alltid beställer extrautrustning och slutstädning redan vid bokning av er stuga.

Vägverket

Det är en stor risk för köer på de mest använda vägarna under vissa semesterveckor. Önskar ni att få närmare information om de aktuella väg- och trafikförhållanden, kan ni använda vägverkets trafikportal.