Hyresbevis och vägbeskrivning

Då ni har bokat en semesterbostad via oss på DanCenter, kommer ni strax därefter att motta en bekräftelse på er bokning. Bekräftelsen är ert bevis på att ni reserverat den önskade bostaden och den innehåller samtliga de upplysningar som ni har användning av. På den första sidan finns upplysningar som adressen till stugan/lägenheten och platsen där nyckeln finns. Mitt på sidan finner ni vägbeskrivningen som beskriver vägen till nyckelutlämningsplatsen. På de efterföljande sidorna finner ni själva räkningen för er vistelse med en tillhörande betalningsinformation. Det framgår av dokumenten när betalningen förfaller.

Vid ankomst till nyckelutlämningsplatsen visar ni ert hyresbevis och ni får då nyckeln till er semesterbostad. I de flesta fall betala ni inget extra för förbrukningen av el och vatten. I de fall ni skall betala för förbrukningsrelaterade kostnader, så får ni ett elkuvert samtidigt som ni får nyckeln. Ni skall då direkt skriva ned de värden som respektive mätare visar vid er inflyttning.

Ankomstmeddelande

I vissa fall kan båt och/ båtmotor beställas. I de fall skall beställning göras senast 1 månad innan er ankomst, via länk i ert hyresbevis.

Tid för inflyttning

Normal ankomsttid är kl. 16.00 på inflyttningsdagen. Om ni skulle ankomma vid en annan tidpunkt så skall ni avtala detta med nyckelvärden på förhand. Information om hur ni når denna person står på ert hyresbevis.

Beställning av tilläggsvara/tjänst

Ni kan beställa extra varor och tjänster via den länk som finns i ert hyresbevis. Var dock mycket uppmärksamma på att ni endast kan beställa de saker som tydligt står angivna i beskrivningen för respektive stuga.

Alla stugor har komplett kökstillbehör till det antal personer som maximalt får bebo fastigheten. Sänglinne, diskhanddukar, handdukar mm skall ni normalt själva ta med er.

Ni kan också beställa slutstädning via länken på hyresbeviset, om det framgår av beskrivningen av er utvalda stuga att ägaren av stugan tillhandahåller den tjänsten. Slutstädning och andra tilläggstjänster skall alltid betalas på plats till ägaren, dennes kontaktperson eller läggas i elkuvertet.

Tillägsbeställningarna skall göras senast 14 dagar innan ankomst. Var dock uppmärksamma på att båt/båtmotor skall beställas 1 månad innan er ankomst.

Trafikinformation

Vill ni få aktuell information om trafikläget - se www.trafiken.nu

Väder

Vill ni få de senaste väderprognoserna - se www.smhi.se