Hyresbevis och vägbeskrivning

Då ni har bokat en semesterbostad via oss på DanCenter, kommer ni strax därefter att få en bekräftelse på er bokning. Bekräftelsen är ert bevis på att ni reserverat den önskade bostaden och den innehåller samtliga de upplysningar som ni har användning av. På den första sidan finns upplysningar som adressen till stugan och platsen där nyckeln finns. Mitt på sidan finner ni vägbeskrivningen som beskriver vägen till nyckelutlämningsplatsen.

På de efterföljande sidorna finner ni själva räkningen för er vistelse med en tillhörande inbetalningsinfo. Det framgår av dokumenten när betalningen förfaller.

Tid för inflyttning

Normal ankomsttid är kl. 16.00 på inflyttningsdagen.

Ankomst utanför öppettid

Om ni t.ex. kommer sent på kvällen, är det stängt i receptionen/nyckelutlämningsplatsen. Undersök därför i god tid hur ni skall förfara beträffande nyckelutlämning och deposition.

Beställning av tilläggsvara

Alla lägenheter har komplett köksutrustning till det antal personer som maximalt får bebo bostaden. Sänglinne, diskhanddukar, handdukar mm kan i vissa fall beställas - se beskrivningen av er utvalda bostad.

Har ni små barn, så har ni kanske användning av en barnsäng. Detta kan på några platser vara möjligt att beställa extra. Kontakta DanCenters försäljningsavdelning om detta.

Lägg märke till att det inte är på alla platser som ni kan hyra sänglinne, handdukar, barnsängar mm. Vi råder dig att kontakta oss på DanCenter antingen per telefon eller via e-mail för att få ett korrekt besked.

Turistskatt

På några platser kan ni komma att få betala en s.k. "Turistskatt".