Stuga vid Geltingerbukten

 
Sök ort: Geltinger Bucht, Ostsee
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 10 resultat.

Stuga vid Geltingerbukten

Semestra i en stuga vid Geltingerbukten, endast ett par meter från vattnet. Vid Geltingerbukten finns det både fina sandstränder och naturliga klapperstensstränder. Cyklister och fotvandrare uppskattar särskilt det ofördärvade landskapet i Geltinger Birk naturreservat. Surfare kommer att trivas bra på en del av områdets stränder. Stugorna vid Geltingerbukten är vackert placerade vid vattnet, och de är ofta utrustade med bastu och bubbelpool. Semestrar med hund är inget problem heller, eftersom husdjur välkomnas i vissa av våra stugor.

Hitta din stuga vid Geltingerbukten här:

Läs mer om Geltinger Bucht, Ostsee
Våra stugor i Geltinger Bucht, Ostsee får 4.2 av 5.0, från 313 omdömen

10 stuga i Geltinger Bucht, Ostsee

Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 24462Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 28354Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 29262Geltinger Bucht, Ostsee4 personer,  62 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 29164Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 31399Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 28353Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 26722Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 27001Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 30697Geltinger Bucht, Ostsee4 personer,  62 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i Geltinger Bucht, OstseeStugnr: 42647Geltinger Bucht, Ostsee7 personer,  118 m²50 m till sjö/hav:.

Se alla stugor i området.

Semester i Geltingerbukten - vid den familjevänliga stranden

Den populära semesterdestinationen Wackerballig ligger vid den yttre fjorden av Geltingbukten, ungefär 2 km från staden Gelting, nära Slien. Under de senaste åren har en semesterby utvecklats här. Den är full av högkvalitativa Skandinavieninspirerade stugor.

Njut av långa promenader och avkoppling vid stranden till den gradvis sluttande, grunda havsbottnen i Östersjön. Bygg sandslott med dina barn eller slå dig ner på en solstol och njut av en bra bok. Du kan även ta en promenad eller en cykeltur på vandringsleden i den närbelägna skogen eller i lokalområdet.

Nordschau-leden tar dig till Geltingerbuktens naturreservat på udden. Området är omtyckt för fotvandring, med eller utan guide. Missa inte den historiska kvarnen, Windmühle Charlotte, som ligger i närheten. I samma område hittar du även cyklar och båtar till uthyrning, ridskolor, den tropiska vattenparken i Damp och en golfbana i Rabenkirchen.

Aktiviteter nära Geltingerbukten

Se till att besöka de närliggande städerna Schleswig och Flensburg. De är perfekta för en dagsutflykt. I Schleswig kan du besöka katedralen, och Flensburg stoltserar med ett intressant "Museumshafen" med segelbåtar och ett bilfritt centrum, där du kan ta en promenad och leta efter presenter.

Njut av en båttur till Glücksburg, där du kan besöka slottet och vallgraven, som är omgivna av en vacker park med rosor och gamla träd - den perfekta dagen utomhus!

Här kommer fler tips för semestrar vid Geltingerbukten:

Övriga stugor vid Östersjön

Vi har också stugor i andra områden utmed den tyska Östersjökusten. I Olpenitz har vi nya, moderna stugor med aktiviteter och de kan logera upp till 24 gäster. Dessa stugor har pool, bastu, bubbelpool och minst två aktiviteter, som biljard och bordstennis. Du kan även passa på att njuta av Kielbuktens maritima atmosfären i Wendtorf Marina. Klicka här för att välja ut en stuga eller lägenhet för att få njuta av en lugn och härlig semester vid havet.