Kontakt
Sök

Geltinger Bucht, Ostsee i Tyskland - Hyra hus via DanCenter

Geltinger Bucht, Ostsee i Tyskland - Hyra hus via DanCenter

 
Sök ort: Geltinger Bucht, Ostsee
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 12 resultat.
Sök på kartan

Geltinger Bucht, Ostsee i Tyskland - Hyra hus via DanCenter

Hyr stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis skall ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Geltinger Bucht, Ostsee
Våra stugor i Geltinger Bucht, Ostsee får 4.0 av 5.0, från 252 omdömen

Den nordöstliga delen av Schleswig-Holstein omges av Östersjöns böljor. I Geltinger Bukts område, Ostangeln, erbjuds man örörd natur och frisk havsluft långt från massturismen vilket gör det till ett mycket attraktivt semesterställe. Semestrar man här kan man andas frisk Östersjöluft, njuta av badlivet i det klara och rena vattnet, koppla av på sköna stränder utan att betala kurskatt eller vandra och cykla i den vackra naturen inom markerade områden. Runt i området möter man varierande landskap , gamla stråtäckta hus och traditionella bondgårdar, herrskaps gods och medeltida kyrkor. Gillar man oförstörd natur och lantlig idyll kommer man kännas sig bekväm här alla tider på året och kunna njuta en skön rekreation.

Sevärdheter och utflyktsmål Området och omgivningen är mycket barn- och familjevänligt, inte enbart på grund av de fina långgrunda sandstränderna utan även för de många olika utflyktsmålen som passar familjer. Åk t ex på utflykt med en av turbåtarna till Glücksburg, där man kan se vattenslottet, som ligger omgärndat av en fin parkanläggning med rosenträdgård och vackra, gamla träd. Ett besök i Schleswig och domkyrkan eller i Flensborg kan också rekommenderas. Här finns förutom den intressanta museiehamnen och bra shopping, en trevlig marknad var man kan strosa runt. I Kappeln ligger en hjulångare som dagligen erbjuder 2-4 timmars åktur på floden Schlei. Det finns även cykel- och båtuthyrning, olika ridskolor, badlandet ”Aqua Tropikana” i Damp samt en golfbana i Rabenkirchen, så här är det inte svårt att göra det till en aktiv och upplevelserik semester.