Hyr stuga på Bornholm

 
Sök ort: Bornholm
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 456 resultat.

Hyr stuga på Bornholm

Välj bland 200 härliga stugor

På denna sidan hittar du ett stort sortiment med härliga stugor på Bornholm. Du kan välja bland över 200 stugor, allt från klassiska stugor till stora lyxhus med swimmingpool, bubbelpool, bastu och massor av aktiviteter.

Här kan du börja söka efter stuga på Bornholm:

Läs mer om Bornholm
Våra stugor i Bornholm får 4.2 av 5.0, från 7011 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Joboland
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 456 stuga i Bornholm

  Stuga i SandkåsStugnr: 55001Sandkås4 personer,  100 m²150 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49531Svaneke4+2 personer,  75 m²129 m till sjö/hav:.Stuga i Østre SømarkenStugnr: 44758Østre Sømarken2 personer,  40 m²235 m till sjö/hav:.Stuga i BalkaStugnr: 19944Balka8 personer,  100 m²400 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49536Svaneke7 personer,  105 m²516 m till sjö/hav:.Boende i GudhjemStugnr: 49491Gudhjem2 personer,  29 m²339 m till sjö/hav:.Stuga i SandkåsStugnr: 52546Sandkås4 personer,  42 m²200 m till sjö/hav:.Boende i SandkåsStugnr: 49658Sandkås4+2 personer,  75 m²405 m till sjö/hav:.Boende i SandvigStugnr: 49506Sandvig4+2 personer,  63 m²429 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49528Svaneke2+2 personer,  58 m²129 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49535Svaneke7 personer,  105 m²516 m till sjö/hav:.Boende i RønneStugnr: 49516Rønne4 personer,  54 m²349 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49450Svaneke4+2 personer,  75 m²50 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49533Svaneke4 personer,  60 m²516 m till sjö/hav:.Stuga i SandkåsStugnr: 45892Sandkås6 personer,  146 m²200 m till sjö/hav:.Boende i GudhjemStugnr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49527Svaneke2+2 personer,  54 m²129 m till sjö/hav:.Stuga i ArnagerStugnr: 53988Arnager12 personer,  197 m²2,1 km till sjö/hav:.Boende i GudhjemStugnr: 26261Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49529Svaneke4 personer,  50 m²129 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 52378Svaneke4+2 personer,  70 m²Boende i SvanekeStugnr: 49444Svaneke2+2 personer,  55 m²50 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49525Svaneke2+2 personer,  35 m²129 m till sjö/hav:.Stuga i TejnStugnr: 8711Tejn8 personer,  150 m²250 m till sjö/hav:.Stuga i SandkåsStugnr: 45893Sandkås8 personer,  138 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i DueoddeStugnr: 55959Dueodde6 personer,  76 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i SandkåsStugnr: 44906Sandkås4 personer,  50 m²100 m till sjö/hav:.Boende i SvanekeStugnr: 49443Svaneke2+1 person,  38 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i NykerStugnr: 44635Nyker6 personer,  82 m²3,0 km till sjö/hav:.Stuga i SnogebækStugnr: 8664Snogebæk6 personer,  86 m²600 m till sjö/hav:.
  Se alla 456 DanCenter Stugor i Bornholm

  Semester på Bornholm - bara några timmar från Köpenhamn.

  Drömmer du om vita sandstränder, dramatiska klippformationer, storslagen natur, fina hamnstäder, kulturella nöjen och gourmetupplevelser i världsklass? Då är ett en stuga på Bornholm det perfekta valet för dig och din familj. Bornholm ligger endast en halvtimmes båtresa från Ystad. Öns behändiga storlek innebär att det är lätt att ta sig runt med både bil och cykel, oavsett var på Bornholm du hyr stuga.

  Därför är stugor på Bornholm så populära:

  Förutom att det är smidigt att ta sig till Bornholm, är resan dit dessutom förmånlig prismässigt, beroende på tidpunkt för resan. Men det finns många andra skäl till varför det är så populärt att hyra stuga här. Bornholm erbjuder upplevelser utöver det vanliga, för både vuxna och barn. Oavsett var på Bornholm du väljer att hyra en stuga kommer du kunna uppleva den fantastiska naturen och ha massor av spännande sevärdheter på nära håll. Här finns allt från sportevenemang och politik till musikfestivaler. I maj går t.ex. bergstempoloppet BornFondo av stapeln, i Juni är det politiskt arrangemang i Allinge, och i Augusti månad kan man besöka Wonderfestivalen. Dessutom finns nöjesparken Brændegårdshaven i Svaneke, med massor av aktiviteter för hela familjen. Tre fina golfbanor finns i Dueodde, Rø och Rønne.

  Danskt rekord i soltimmar - och andra danska rekord.

  Östersjöns pärla, Solskensön och Klippön - kärt barn har många namn. Bornholm kallas inte Solskensön utan anledning, här har man 85 fler soltimmar per år jämfört med en genomsnittlig dansk ort. Bornholm bjuder på fler danska rekord, du hittar t.ex. Danmarks högsta vattenfall (i Dyndalen), Danmarks djupaste grotta (Sorte Gryde), Danmarks största rundkyrka (Østerlars Rundkirke), Danmarks störta hällristningsfält (Madsebakke), Danmarks äldsta stubbkvarn (Bechs kvarn), Danmarks längsta linbana (Opalsjön) och Danmarks enda fjällsjö (Hammersø) - för att bara nämna några.

  Magnifik och unik natur

  Bornholms natur är unik i danska sammahang och erbjuder massor av vackra upplevelser och aktiviteter för både vuxna och barn. Här hittar du stora skogsområden, vita sandstränder, öppna landskap, dramatiska klippformationer och inte minst gott om havsutsikt. En stuga på Bornholm är därför en perfekt bas om du är ute efter unika och storslagna naturupplevelser. I mitten av ön hittar du Danmarks femte största skog, Almindingen, där du kan ha turen att få se en äkta Europeisk bisonboxe. Almindingen har också den stora kanjonen Ekkodalen, den 162 meter höga utsiktspunkten Rytterknægten och den 35 ton tunga Rokkestenen, som är ett flyttblock från istiden – på Bornholm finns mer än 175 flyttblock. I den östra delen av Almindingen hittar du Paradisbakkerne, som har en rik flora och fauna med sällsynta arter samt ett stort nätverk av vandringsleder. I Gudhjem på norra delen av ön hittar du Døndalen, som bjuder på både vacker natur och Danmarks högsta vattenfall med ett fall på ca 20 meter!

  Kilometerlånga vita sandstränder - och sjöar i olika

  färger Bornholm erbjuder dessutom ett stort urval av vackra vita sandstränder. Besök t.ex. den spektakulära Dueodde strand, eller ta vägen förbi Sandvig, Balka, Arnager eller Sorthat. Inte långt från kusten, vid Hasle på västra sidan av ön, hittar du Smaragdsjön, Rubinsjön och Safirsjön, vars namn avser färgen på sjöarnas blanka vattenyta. Sjöarna har uppstått som ett resultat av ler-och kolbrytning, och de är idag ett populärt turistmål, inte minst för sportfiskare. Alla Bornholms stränder är inte sandstränder, på kuststräckan mellan Tejn och Gudhjem, på öns nordöstra del ligger Helgedomsklipporna. Dessa upp till 20 meter höga granitkolumner är uppkallade efter en helig källa som förr i tiden låg här. På samma plats kan du också utforska "Sorte Gryde" ; en smal grotta som sträcker sig hela 60 meter in i Bornholms underjord. Kom ihåg pannlampan!

  Ett trevligt mat- och kulturmecka - få med ett smakprov av

  Bornholm hem. Stadsbilden på Bornholm präglas av idylliska fiskebyar, färgade korsvirkeshus med stockrosor, smala mysiga gator och inte minst otaliga rökerier, där du kan avnjuta en välsmakande lunch. En riktig specialitet från Bornholm är "Sol Över Gudhjem "- en smörgås med rökt sill, äggula, gräslök och rädisor - som du bara måste smaka innan du lämnar din stuga och semestern på Bornholm. Många hantverkare håller till på Bornholm – framför allt keramik, men även skulptörer, målare och glasblåsare. Besöker du Baltic Sea Glass i Gudhjem eller Pernille Bülow Glas i Svaneke, kan du uppleva den genuina miljön och fascineras av glasblåsarnas arbete med glasmassan. Föredrar du något som kan smakas så kan du besöka godisfabriken Svaneke Bolcher på torget i Svaneke och inte så långt därifrån ligger Svaneke Brygghus.

  Bornholms kanske mest kända landmärke är den medeltida fästningen Hammershus på norra spetsen av ön, det är Norra Europas största borgruin. Ett annat känt landmärke är de karaktäristiska och över 800 år gamla rundkyrkorna. Østerlars Rundkyrka är den största och mest kända utav dem. I Nylars Rundkyrka och Nyker Rundkyrka kan du se vackra och välbevarade freskomålningar.

  Det finns många museer på Bornholm. Bland de mest känd är NaturBornholm (i Åkirkeby), Bornholms Konstmuseum (i Rø), Bornholms Medeltida Center (i Gudhjem), Bornholms Teknisk samling (i Allinge), Hjorths Keramikmuseum (i Rønne) och Oluf Höst Museum (i Gudhjem). Nöjesparken Brændesgårdshaven i Svaneke är ett idealiskt resmål för de mindre barnen.

  Bornholm är - tillsammans med Ertholmene - Danmarks östligaste ö. Den ligger långt ut i Östersjön och är det enda av gamla Skåneland som fortfarande är danskt. Tack vare sin placering har Bornholm många solskenstimmar, och det speciella ljuset här har i alla tider lockat många konstnärer till ön. Det sägs ofta att Bornholm är hela Danmark i ett nötskal, eftersom det är kuperat, grönt och frodigt med åkermark och stor skog. Som den enda platsen i Danmark finns här både dramatiska klippor, och på sydkusten breder en vit sandstrand ut sig. Berggrunden ligger nära markytan, särskilt på den norra delen av ön ligger dramatiska klippformationer längs kusten.

  Dueodde Strand ligger på Bornholms södra spets, och det är öns största sandstrand, med sand så fin att den brukade används i timglas. Det finns många mindre stränder på Bornholm - vid flera av dem badar man direkt från klipporna.

  Hur man hittar ett semesterboende på Bornholm:

  Bornholm är en mångsidig semesterö som erbjuder ett brett urval av semesterhus och stugor. Hitta din drömstuga bland våra många stugor här på sidan och boka stugan online med en gång. Använd sökfunktionen för att visa de stugor som är tillgängliga på ditt önskade resedatum och som matchar dina önskemål om stugans läge och faciliteter. Du kan t.ex. välja att bara visa semesterbostäder med spabad ( pool, havsutsikt eller de objekt där husdjur är tillåtna. Du kan också välja den specifika orten du önskar bo i via vår lista över orter på Bornholm. Klicka på bilden av varje enskild stuga för att se information om stugans storlek, faciliteter, avstånd till vattnet, foton och en lista över attraktioner i området. Njut av din vistelse på Bornholm!

  Stuguthyrning på Bornholm

  DanCenter är en av de största danska förmedlarna av stugor och semesterhus på Bornholm. Vi erbjuder för närvarande cirka 200 olika semesterbostäder, och därför är vi säkra på att vi kan uppfylla dina önskemål - oavsett om du letar efter en liten, mysig stuga eller ett stort lyxigt sommarhus til hele familien.

  Ska du besöka Folkemødet på Bornholm 2018, så skynda dig att beställa så snart som möjligt, då det snabbt blir slutsålt. Du kan välja mellan flera mysiga stugor på Bornholm eller t.ex. Danlands semesteranläggning i Gudhjem , som ligger endast 15 km från Allinge.

  Frågor och svar rörande Bornholm

  Vi har samlat några av dom vanligaste frågorna vi får från våra gäster.

  Hur många stugor har DanCenter på Bornholm?

  DanCenter har omkring 230 stugor att hyra på Bornholm, så du kan enkelt finna en ledig stuga till din semester. Antalet varierar lite från år till år.

  Hvad skal man se på Bornholm?

  Några av de mest populära attraktionerna på Bornholm är Hammershus Slottsruin, Brændesgårdshaven, Bornholms Medeltidscenter och Rytterknægten. Sök mer inspiration rörande sevärdheter på Bornholm på vårt lokalkontor i Rønne.

  Hur kommer man till Bornholm?

  Du kan ta färjan från Ystad i Sverige til Bornholm. Överfarten med snabbfärjorna tar omkring 1 timme og 20 minuter. I högsäsong är det upp til 10 dagliga avgångar, medan det i lågsäsong är 3-6 avgångar. Från København tar det ca. 1 timme och 15 minuter att köra bil till Ystad, och med tåg tar det ca. 1 timme och 30 minuter. Du kan också flyga til Bornholm från Köpenhamn på enbart 35 minuter. Det är många dagliga avgångar dock avhängigt av av säsong. Du kan också flyga frän Billund, Aalborg og Sønderborg till Bornholm.

  Vilken är Bornholms största stad?

  Rönne er Bornholms største stad och har omkring 13.500 invånare (2015). Rönne ligger på västsidan av Bornholm, och det är hit du kommer med färgan från Ystad i Sverige. I Rönne ligger också DanCenters lokalkontor, där du nyckeln till stugan.

  Hur manga bor på Bornholm?

  Det bor omkring 40.000 personer på Bornholm (2017). Längre tillbaks på 50 och 60 talet bodde omkring 48.000 personer på Bornholm, så Bornholm har upplevt en tillbakagång i antalet i invånare.