Stuga: Eskov Strandpark

Stuga: Eskov Strandpark, Limfjordsregionen, Limfjorden, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 11 gästomdömen4.3 av 5.0
Rekommenderas4,6
Valuta för pengarna4,0
Stugans inredning och utrustning4,2
Mest populärt för
Familjer/vänner med barn4,3
Familjer/vänner utan barn4,3
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Maria - Hamburg  (Familienurlaub mit Kindern, oktober 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Tolle Lage, tolle Aussicht, die Veranda, Küche gut eingerichtet”
Eugenia - Wadersloh  (Urlaub mit größeren Kindern, augusti 2019)
Rekommendation till framtida gäster
“Das Haus an sich war schön aber nicht für 6personen zu empfehlen. Wir waren zu viert und es war sehr eng. Die Gegend an sich ist etwas langweilig. Man muss schon kreativ sein. Badeschuhe sind empfehlenswert denn zu viele Krebse.”
Saskia - Niedenstein  (Urlaub mit Freunden, oktober 2018)
Rekommendation till framtida gäster
“Die nahegelegene Insel Fur ist sehr schön. Aalborg ist ebenso eine schöne Stadt mit sehr hübschen, alten Häusern /Kloster. Aalborg ist auch für eine Shoppingtour geeignet. / Glingore hat einen sehr niedlichen Hafen.”
Tina - Leipzig  (Urlaub mit größeren Kindern, augusti 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Es ist modern und mit viel Liebe eingerichtet. Die ruhige Lage ist toll.”
Alexander - 06493 Harzgerode  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Die ruhige Lage....”
Katharina - Gütersloh  (Urlaub mit größeren Kindern, augusti 2017)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Das Haus ist sehr gemütlich und sauber, außerdem hat man eine sehr schöne Aussicht, denn das Haus steht auf einem Eckgrundstück.”
Linda Nielsen - Horsens  (Venneferie uden børn, augusti 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Alt er så fint og ordentligt. Der er hvad man skal bruge. Det er nemt at gøre rent. Dejligt med den overdækkede terasse. Tæt ved vandet. Dejligt med grill og havemøbler, som er i orden.”
Anette - Årslev  (Familieferie med større børn, oktober 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Den hyggelige atmosfære”
Connie Lassen - Fjellerup  (Venneferie uden børn, oktober 2017)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Huset var hyggeligt,men det var ulækkert ved indgangen/på en bænk. Der havde været svalereder,dermed svale lort.Og der har jo ikke været unger til nu,så det var altså ulækkert.”
Sabrina - Odense  (Familieferie med børn, oktober 2016)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Trappen til hemsen / Tæt på vandet / Ingen helt tætte naboer”
Rekommendation till framtida gäster
“Vi var en tur på fur, i Jesperhus, kalkminerne, og ved spøttrup borg”
Jannie - Horsens  (Familieferie med børn, juli 2016)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Det er et rigtig hyggeligt sommerhus, der ligger tæt ved stranden. Der er en god stor have med muligheder for leg og boldspil. Der er en fin indretning i sommerhuset.”
Vad tycker du om stugans läge?
“Sommerhusets beliggenhed er rigtig god, da det ligger tæt på stranden. Der er udsigt til vandet fra stuen. / Der er lidt vej at køre til handlemuligheder, og det er ikke discountpriser. Det er en god idé, at have madvarer med hjemmefra, hvis man har mulighed for det.”

Stugans faciliteter

6
2
42m²
nej
nej
Inkl.
200 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
Tysk TV: ARD, ZDF + minst en kanal till
 
Dansk TV: DR1 och TV2
 
1 badrum
 
Byggår 2001
 
3,0 km till restaurang
 
3,0 km till affär
 
200 m till kust

Topp-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Stuga nr. 41458
  Stugkategori: ★★★
  Hav/insjö 200 mGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  231234567
  24891011121314
  2515161718192021
  2622232425262728
  27293012345
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden bjuder på enastående naturupplevelser. Här möter du ett kuperat, böljande landskap, odlingar, ängar och många utsiktsplatser med utsikt över fjorden. Här får du några förslag på vad du kan göra i trakten av Limfjorden.

  Limfjordrutten – en 610 km lång cykelväg Vill du uppleva Limfjorden så finns det inget som slår en cykeltur längs delar av eller längs hela Limfjordsrutten. Hela cykelturen är 610 km lång och den tar dig hela vägen runt Limfjorden. Du kan annars välja att ha en fast bas och helt enkelt ta dagsetapper längs den vackra cykelleden.

  Konst och historia Besök Danmarks älsta medeltidsborg, Spøttrup, eller gå på upptäcksfärd i någon av områdets många museeum, gallerier och kyrkor. Här finns en guldgruva av intressanta historier från Limfjordens dåtid och nutid. Planera in Nordeuropas minsta kyrka på Venö eller Kalkgruvorna i Mønsted och Daugbjerg.

  Området för dig som älskar sjön Limfjordsområdet bjuder på ca 250 km kuststräcka som ger många möjligheter till bad och strandliv. När det blåser i rätt riktning är Limfjorden ett eldorado för vind- och kitesurfare. Glyngøre har även Nordeuropas första stora dykpark med både skepps- och stridsvagnsvrak, hinderbanor, rev och en grotta.

  Om Limfjorden

  På en tur längs med, eller på Limfjorden får man ett sort urval av natur- och kulturattraktioner. Det är möjligtvis svårt att hinna med att besöka alla de attraktioner om är värda ett besök, så vi har här valt ut ett antal åt dig.

  Vejlerne, Nordeuropas största fågelreservat, är ett ca. 6.000 hk stort, lågliggande område med ängar, bambuskogar och bräckvattensjöar. Vejlerne uppstod efter ett misslyckat dräneringsprojekt. Nu är området ett fredat paradis för fåglar och fågelskådare.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knappt 4 km från centrala Thisted. Plantasjen är en liten botanisk pärla med ca. 150 olika trä och buskarter från hela världen.

  I Eshøj har ni goda möjligheter för frisk luft och motion. Terrängen är kuperad med en höjdskillnad på 25 m från Limfjorden till plantasjens högsta punkt.

  Du kan jogga, men du kan också gå i ett tempo som ger dig tid till att se, höra, dofta och märka naturens puls och rytm - samt tid för att undersöka den spännande natur som ligger öppen för dig.

  Skyum Bjerge Det kuperade backlandskapet utgör en del av Limfjordskusten ned mot Vildsund. Här finns klyftor och dalar skapta av smältvatten från den senaste istiden. Det finns 17 gravhögar bevarade i området. Sex av dem ligger ligger vackert på sluttningen av en backe. Området är fridlyst och i ett besök att bevara ljungheden har man planterat in Gotländska får i området.

  Lundehøj I Ullerup, lite norr om Heltborg, finns den 6000 år gamla stenstugan Lundehøj som är öppen för gäster.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år efter etableringen av den första köpmannaföreningen i Doverodde, är Doverodde Købmandsgård ett av Limfjordens bäst bevarade handelshus från den perioden. Kjøpmannsgården är i dag ett upplevelsecenter med fokus på Thy och Limfjorden. I den gamla kornsilon är det utställningar av geologiska förekomster samt djur i området.

  I det gamla packhuset hittar man ett spännande aktivitetsrum, där man kan undersöka de fiskar och andra sjödjur som man kanse lyckats eller lyckas fånga i fjorden. Här hittar man desutom utställningar som berättar om köpmannsgårdens utveckling genom tiderna. Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denna gamla kyrkogård är Danmarks största med i allt 49 gravhögar.

  Lunaria och Danas Hage Konstsamlingen som är den enda av sitt slag, visar skiftande utställningar av lövkonstnären Susanne Tvermoes poetiska bildvärld - ett livsverk av löv och blomsterblad. Från museet är det utsikt över "vikingarnas" Limfjord. Det finns även en minnesrum över de stora Limfjordsdiktarna, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kyrka Vestervig Kyrka är Nordens största landsortskyrka och inne i den finns en av Danmarks finaste orglar med 52 stämmor, som kan upplevas under en av kyrkokonserterna. Till kyrkan är det knutet en sägen om Liden Kirsten och Prins Buris, en olycklig kärlekshistoria. Liden Kirsten, som var halvsyster till Valdemar den Store, hade ett kärleksförhållande till Prins Buris, bror till Drottning Sofie. Då Valdemar uppdagade förhållandet, lät han Liden Kirsten dansa sig till döds. Hon blev begravd på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev vid sin död begraven i samma grav som Liden Kirsten.