Stuga: Eskov Strandpark

Stuga: Eskov Strandpark, Limfjordsregionen, Limfjorden, Danmark

Gästomdömen

Baserat på 9 gästomdömen3.8 av 5.0
Rekommenderas3,8
Stugans inredning och utrustning4,0
Mest populärt för
Familjer/vänner utan barn4,3
Familjer/vänner med barn3,5
Kommentarer från andra gäster
Språk:
Det är frivilligt för gästerna att lämna kommentarer. Läs mer om DanCenters gästomdömen.
Stefan - København S  (Venneferie med børn, juli 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Huset var dejlig stort med en god udsigt over vandet”
Rekommendation till framtida gäster
“Tag eget internet med, der står godt nok at der er wifi men internettet der er så dårligt at man dårligt kunne gå ind på nogle hjemmesider hvilket jeg finder ret misvisende at sige der så er internet. På billederne kan man godt få en forventning om at sommerhuset ligger lidt for sig selv men det ligger i en større sommerhus-by”
Bjarnnr - Dragør  (Familieferie med børn, april 2020)
Rekommendation till framtida gäster
“Det ligger perfekt i forhold til at samle ødters”
Tove - Nykøbing M  (Familieferie med børn, april 2019)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Der var meget og funktionsdygtig køkkenudstyr. / Tæt på dejlig legeplads og strand. / Var meget billig”
Oliver - Pinneberg  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2020)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Die Terrassen und das Wohnzimmer”
Jasmin - Goldbach  (Familienurlaub mit Kindern, augusti 2019)
Rekommendation till framtida gäster
“+zum Schwimmen, die Stunde fährt in Kauf nehmen und direkt an die Nordsee fahren, sehr schön dort und sauber / +jesperhus ferienpark/badeland süßes kleines Spaßbad, hat uns allen gefallen / +zum Einkaufen lohnt sich nykobin oder Skive”
Vad var riktigt bra med stugan?
“+Treppenschutz für Kinder / +großer schöner Garten mit rutsche und Schaukel / +große Küche viel Ausstattung / +allg guter Zustand des Hauses”
Peggy - Freiburg  (Urlaub mit größeren Kindern, september 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Im Wohnzimmer und von der Terrasse aus hat man einen schönen Blick auf den Fjord. Außerdem hat uns der Billiardtisch und die Dartscheibe im Keller die Zeit bei Regen verkürzt.”
Stefan - Bremen  (Familienurlaub mit Kindern, januari 2018)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Das Haus stand von allen anderen am höchsten, man hätte eine sehr schöne Aussicht”
Sieghard - Duisburg  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Vad var riktigt bra med stugan?
“Der Ausblick auf das Wasser”

Stugans faciliteter

10
4
164m²
nej
nej
Inkl.
400 m
 
Bubbelpool för 2 personer.
 
Bastu för 4 personer.
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Aktivitetshus
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Braskamin/öppen spis
 
Tysk TV:
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1994, renoverat 2013
 
6,0 km till restaurang
 
3,0 km till affär
 
400 m till kust

Topp-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Stuga nr. 29467
  Stugkategori: ★★★★
  Hav/insjö 400 mGästomdömen

  .

  Sök pris och boka

  .

  Sök pris och boka

  Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Möjlig ankomstdag
  Vald period
  Ledigt datum
  Inte ledigt
  Din bokning

  Stugbeskrivning

  Om området

  Om Rundt om Limfjorden

  Limfjorden bjuder på enastående naturupplevelser. Här möter du ett kuperat, böljande landskap, odlingar, ängar och många utsiktsplatser med utsikt över fjorden. Här får du några förslag på vad du kan göra i trakten av Limfjorden.

  Limfjordrutten – en 610 km lång cykelväg Vill du uppleva Limfjorden så finns det inget som slår en cykeltur längs delar av eller längs hela Limfjordsrutten. Hela cykelturen är 610 km lång och den tar dig hela vägen runt Limfjorden. Du kan annars välja att ha en fast bas och helt enkelt ta dagsetapper längs den vackra cykelleden.

  Konst och historia Besök Danmarks älsta medeltidsborg, Spøttrup, eller gå på upptäcksfärd i någon av områdets många museeum, gallerier och kyrkor. Här finns en guldgruva av intressanta historier från Limfjordens dåtid och nutid. Planera in Nordeuropas minsta kyrka på Venö eller Kalkgruvorna i Mønsted och Daugbjerg.

  Området för dig som älskar sjön Limfjordsområdet bjuder på ca 250 km kuststräcka som ger många möjligheter till bad och strandliv. När det blåser i rätt riktning är Limfjorden ett eldorado för vind- och kitesurfare. Glyngøre har även Nordeuropas första stora dykpark med både skepps- och stridsvagnsvrak, hinderbanor, rev och en grotta.

  Om Limfjorden

  På en tur längs med, eller på Limfjorden får man ett sort urval av natur- och kulturattraktioner. Det är möjligtvis svårt att hinna med att besöka alla de attraktioner om är värda ett besök, så vi har här valt ut ett antal åt dig.

  Vejlerne, Nordeuropas största fågelreservat, är ett ca. 6.000 hk stort, lågliggande område med ängar, bambuskogar och bräckvattensjöar. Vejlerne uppstod efter ett misslyckat dräneringsprojekt. Nu är området ett fredat paradis för fåglar och fågelskådare.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knappt 4 km från centrala Thisted. Plantasjen är en liten botanisk pärla med ca. 150 olika trä och buskarter från hela världen.

  I Eshøj har ni goda möjligheter för frisk luft och motion. Terrängen är kuperad med en höjdskillnad på 25 m från Limfjorden till plantasjens högsta punkt.

  Du kan jogga, men du kan också gå i ett tempo som ger dig tid till att se, höra, dofta och märka naturens puls och rytm - samt tid för att undersöka den spännande natur som ligger öppen för dig.

  Skyum Bjerge Det kuperade backlandskapet utgör en del av Limfjordskusten ned mot Vildsund. Här finns klyftor och dalar skapta av smältvatten från den senaste istiden. Det finns 17 gravhögar bevarade i området. Sex av dem ligger ligger vackert på sluttningen av en backe. Området är fridlyst och i ett besök att bevara ljungheden har man planterat in Gotländska får i området.

  Lundehøj I Ullerup, lite norr om Heltborg, finns den 6000 år gamla stenstugan Lundehøj som är öppen för gäster.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år efter etableringen av den första köpmannaföreningen i Doverodde, är Doverodde Købmandsgård ett av Limfjordens bäst bevarade handelshus från den perioden. Kjøpmannsgården är i dag ett upplevelsecenter med fokus på Thy och Limfjorden. I den gamla kornsilon är det utställningar av geologiska förekomster samt djur i området.

  I det gamla packhuset hittar man ett spännande aktivitetsrum, där man kan undersöka de fiskar och andra sjödjur som man kanse lyckats eller lyckas fånga i fjorden. Här hittar man desutom utställningar som berättar om köpmannsgårdens utveckling genom tiderna. Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denna gamla kyrkogård är Danmarks största med i allt 49 gravhögar.

  Lunaria och Danas Hage Konstsamlingen som är den enda av sitt slag, visar skiftande utställningar av lövkonstnären Susanne Tvermoes poetiska bildvärld - ett livsverk av löv och blomsterblad. Från museet är det utsikt över "vikingarnas" Limfjord. Det finns även en minnesrum över de stora Limfjordsdiktarna, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kyrka Vestervig Kyrka är Nordens största landsortskyrka och inne i den finns en av Danmarks finaste orglar med 52 stämmor, som kan upplevas under en av kyrkokonserterna. Till kyrkan är det knutet en sägen om Liden Kirsten och Prins Buris, en olycklig kärlekshistoria. Liden Kirsten, som var halvsyster till Valdemar den Store, hade ett kärleksförhållande till Prins Buris, bror till Drottning Sofie. Då Valdemar uppdagade förhållandet, lät han Liden Kirsten dansa sig till döds. Hon blev begravd på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev vid sin död begraven i samma grav som Liden Kirsten.